Gå til innhold

Ty Cobb

Medlemmer
  • Innlegg

    57
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Ty Cobb

  1. Kom inn på Fysikk, astronomi og meteorologi @ UiO. Førstevalg.

     

    Litt usikker på om jeg skal hoppe ned til andrevalget, matematikk og økonomi. Får ta et par dager med soul-searching :)

     

    Det er ikke sikkert at du må ta det valget nå. Jeg tror Fysikk, astronomi og meteorologi og MAEC har de samme fagene det første semesteret(MAT1100, MATINF1100 og INF1100), det virket for meg at det ikke var noe stress å hopper over etter første semester... Men sjekk opp først..

  2. Hei

     

    Er det noen som vet om jeg som bare har eksamen i 3MZ også får poengene for 2MZ. (Lærere på Sonans påstår dette, men jeg finner ikke hjemmel for dette i noe reglement). Grunnen til at jeg ikke tok eksamen i 2MZ var at det ikke var mulig, og at 3MZ bygde på 2MZ så det egentlig bare var smør på flesk.

     

    Så skal jeg ha 0,5(3MZ) + 0,5(2MZ) = 1 realfagspoeng

    eller: 0,5(3MZ) + 0 = 0,5 realfagspoeng

    for min eksamen i 3MZ

  3. Ikke gi deg. Hadde jeg vært deg hadde jeg gått så langt som å oppsøke privatnummeret til nevnte rektor eller inspektør. Å nekte deg et personlig møte tviler jeg på at de gjør og jeg er sikker på at du kan komme inn på særskilt grunnlag. Har sett før at elever helt ned til 5.klasse har kontaktet regjeringen direkte og fått uttelling, men det er kanskje ikke aktuelt for deg, hehe. Denne saken er jo horribel og noe må helt klar gjøres.

  4. Når politiet må ty til såpass latterlige fabuleringer så lurer man jo litt på hvor god utdannelse man får på PHS. Lærer man noe om logikk og argumentasjonsteknikk i det hele tatt?

     

    Cecilie Gulnes bør virkelig gå i skammekroken og lære seg noe om fakta og rasjonell tenkning.

     

    Ja du sier noe du. Mest sannsynlig er det her (Cecilie Gulnes inkludert) politiJURISTER og ikke vanlig politi med bakgrunn fra PHS som har tatt beslutningene. Så det eneste latterlige med innlegget ditt er vel din egen kompetanse på området.

     

    EDIT: You beat me to it krikkert ;)

  5. Hei,

    Har et par Klipsch SF-2 i utmerket stand sammen med en Nad t752. Men siden jeg har en receiver har jeg lyst å prøve meg på surround. Har ikke mye penger så tenkte jeg skulle kjøpe Dynavoice F-6 EX pakken. Bor nærme Sverige så blir ikke mer en 2 k. Likevel er jeg ikke misfornøyd med SQ på klipschene, de har vært fabelaktige, og er nesten litt glad i de. Er det marked for slike lenger i det hele tatt? De er jo ikke akkurat "drop-dead-gorgeous". Er det hensiktsmessig å selge de?

  6. Om de sitter godt i øret er jo individuelt, men sjangsen for at en "earbud"(ørepropp/slike som du linker til her), sitter like godt som en øreplugg(sitter inne i øret, med som oftest silikontupp), er ganske liten. Jeg synes at du skal vurdere om øreplugger er noe for deg, du får generelt bedre lyd og isolasjon fra øreplugger enn ørepropper, sett bort i fra eksempelvis Yuin. Hvis du kan leve med ting som går inn i øret bør du heller vurdere Creative Ep-630(hvis du ikke vil bestille fra nettet) eller CX-300. Creativen har jeg sett på Clas-Ohlson til 250 NOK. Og jeg kan nesten garantere at du får bedre lyd fra en slik en enn fra disse du linker til.

    (Jeg ser her at det står noe om Bass-wind(?) i annonsen, og hvis du ønsker bass er både Ep-630 og Cx-300 gode valg, i den prisklassen vel og merke).

    Når det er sagt er lyd en smaksak, hvis du kjenner noen som har øreplugger; prøv de!

  7. Koss har ikke noe spesielt god lyd. AKG 518 DJ kanskje?

     

    Koss har ikke spesielt god lyd? Neivel.. Koss er en gigant innen bærbar lyd og har ikke hatt suksess uten grunn. Å foreslå en Dj headphone til en som skal trene, samtidig som du sier at Koss ikke kan betegnes med god lyd er helt utrolg i mine øyne. Husk at ikke portaproene ikke er alt Koss har produsert opp igjennom. Jeg mener forsatt du BØR vurder KSC-75

  8. Skal ha ny DAP.

    Det jeg vet er at det mest sannsynlig står mellom disse(Sonyen og FUZE'n). VIL GJERNE SLIPPE ANBEFALINGER OM ANDRE MODELLER, sett bort i fra Cowon iAudio 7, som jeg vet lite om.

     

    Grunnen til at det står mellom de det gjør er pga lydkvalitet, og jeg vil da gjerne vite andre ting om spillerne, f eks, brukervennlighet, funksjoner osv. Jeg vet at FUZE støtter fler relevante formater, som FLAC og OGG. Dette er noe jeg per dags dato ikke benytter meg av, men kan se for meg at den dagen kommer.

    Vil rett og slett vite av eiere/brukere disse spørsmålene; cons & pros. Hadde vært til svært stor hjelp hvis noen som har/hadde eid begge disse kunne lagt ut sine meninger og sammenligninger.

    Vet ikke om det mar stor å si, jeg skal i tillegg kjøpe FutureSonics Atrio M5/M8 og evnt. SH HD 595/ AT ATH-900.(Hvis noen mener jeg kan nøye meg med ipod ved bruk av disse, så er det deres mening, jeg kommer sannsynlighvis til å oppgradere før kjøp av ny DAP så SQ er fortsatt viktig).

    Jeg trenger ikke særlig videovisning, mp3spillern er for musikk, og brukes mest fra lomma, så dedikerte knapper er et pluss... Derimot synes jeg UI er viktig og noe jeg synes var den delen av clip'en som var mest negativ.

    EQ har jeg sjeldent brukt mye av og var svært lite nødvendig på clip'en, derimot hadde jeg en Sony-Ericsson før en gang som hadde en MEGA BASS funksjon og som var håpløs for "lytting" til musikk, men som var underholdene og kjekt på trening, er dette noe s739 har i dag?

    Hvilkenav de drar de "tyngste" hodetelfonene?

    For å gjøre det mest mulig jevnt og for å ta bort fokuset på minne;

     

    SONY NWZ-S739 16GB 1400,-NOK

    SANSA FUZE 8GB +SHDC MICRO 8 (16GB) ca 1100,-NOK

     

    Sonyen blir litt dyrer enn FUZE'n; er den verdt det? :hmm:

     

    Takker for alle svar(hvis noen gidder å lese igjennom topic da) :whistle:

  9. *CX-300 har litt grumsete bass, og den er ikke helt presis, men likevel ikke mindre enn det kan kan forvente seg av prisen, alt i alt en svært god øreplugg for pengene.

    *Denon AHC551K er visst en del bedre og ligger på rundt 68 USD(inkl frakt) på ebay. Disse har ikke den like kraftige bassen,men spiller jevnt over bedre.

     

    Det du bør merke deg er at CX-300 og Denon'ene ikke ligger likt prismessig og det vil si at du sannsynligvis vil få mer for pengene ved å gå for CX-300. Siden du har et budsjett på 500 kr ville jeg likevel gjøre deg oppmerksom på Denon.

    En annen ting som er verdt og merke seg er at CX-500 også er en del billigere enn Denon'ene og de skal visst være en god del bedre enn CX-300. De skal ha litt mer presis bass, men også ha en del av trøkket som CX-300 har. Her er også Cx-400 i mellom men siden prisforskjellen mellom 400 og 500 er så liten ser jeg nesten ingen vits å vurdere de, da begge er godt innenfor ditt budsjett.

     

    Etter god erfaring med SH proppene ville jeg valgt CX-500 med tanke på at de skal ha den gode og morsomme "sounden" som CX-300 har pluss bedre byggekvalitet og presisjon i lydbildet. Disse ligger på ca 50 USD (inkl frakt)

     

    Lykke til

×
×
  • Opprett ny...