Gå til innhold

Crooked Cracker

Medlemmer
  • Innlegg

    1 431
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    1

Alt skrevet av Crooked Cracker

  1. Så da er vel ingen vits å fornekte at slike påstander har kommet, som du gjorde. Ei heller en stråmann å påpeke dette, som du også gjorde..
  2. Nope, en wokeversjon av Xena hadde vært noe helt annet og en mye kleinere versjon av noe som er humoristisk overdrevent eller 'cheesy' som noen ville sagt. Dette kom ikke fordi de ville formidle budskap i noen stor grad men snarere fordi det var 90-tallet. At wokekritikere hater homofile er en veldig lat stråmann, ang mary sue så ville neppe mange reagert gitt konteksten, krigerprinsesse gir jo et lite hint.
  3. Tvilsomt, Xena var sexy og besluttsom, samt programmet i motsetning til woke ikke var spesielt selvhøytidelig. Det har blitt skrevet rett ut her, flere ganger, at woke-kritikk er inspirert av tvilsomme youtubere, høyre-ekstreme, russiske trollfabrikker og kristenkonservative.
  4. Skjønner, fra nå av skal en obskur liste brukes som mal på all woke-kritikk, sikkert beleilig det. Mindre gunstig er det nok at det har eksistert flere sterke kvinnefigurer flere tiår før hele woke-spetakkelet, så den henger ikke helt på greip. De som hatet på slike roller er vel mer klassiske sjåvinister, men det er jo noe annet enn woke-kritikere selvom sikkert førstnevnte også misliker woke. Det en dog kan krititisere woke ofte for er å ha dårlige skrevne samlebåndskarakterer som skal representere sterke kvinner, men dessverre mister sin hensikt i form av å mindre egenart. Sidekommentar: apropo sterke kvinner, jeg kom på denne serien fra mine yngre dager. Den var jo stas for sin tid, men det spørs om det blir gjensyn.
  5. Ja for det er selvsagt at 'alle er så opptatt av woke" helt uavhengig av at woke oppsøkte alle via allmenn underholdning og andre arenaer. Det du observerer er motreaksjoner på noe som tar plass i ting folk er glade i, om woke gjorde sin egen greie ville langt færre brydd seg i det hele tatt, det sier seg selv.
  6. Joda, akkurat som "argumentene" til woke-fans er drevet av kjærlighet for woke, er "kritikken" fra wokeskeptikere her primært sett drevet av omhu for sine underholdningsfavoritter. Om woke holdt seg til egne ting fremfor å leeche ville nok denne tråden dødd ut for lenge siden.
  7. Føler ingen umiddelbare behov for å kjøpe dette, men generelt jeg har ikke noe imot visuelle oppgraderinger som koster en mindre slant for de som eier det aktuelle spillet fra før, fremfor at alle må betale full pris.
  8. Den så jeg ikke, men jeg stusset litt på at 'ikke anbefalt' ble satt på Cyberpunk og Elden Ring, sistenevnte vil jeg si at en legger vrangvilje til for å kalle woke. Uansett er det litt artig med den “contains no woke content” godkjenningen, som minner om et slags miljømerke for produkter.
  9. Den lista var heller drøy, det er greit å vise hvilke titler som implementer hva, men å avfeie gode spill pga en viss % woke blir jo misvisende. Trukke det er mange i denne tråden som støtter konklusjonene en finner her.
  10. Kaller folk med andre meninger for idioter og berme, mens man klager på hets ja. Nå er forøvrig drivkraften til woke-kritikken her ikke woke i seg selv, men hvordan det påvirker ting som de nettopp liker.
  11. Det har vært noen kontroverser til både høyre og venstre ja, men den store majoriteten av gamere har brydd seg om spillene og lite annet. Det er dog greit å få avklart hva slags tilnærming woke-fans har til hele kulturen da.
  12. For å så bli sjokkerte og indignerte over at ikke alle gamere fullstendig omfavner deres inntreden i bransjen.
  13. Som antatt, woketilhengere har lite kjærlighet til overs for hverken spill eller gamere.
  14. For all del, om folk koser seg med Dustborn og lignende så får de selvsagt gjøre det.
  15. Eh, det var visse paralleller en kunne trekke ja, men disse var skrevet langt mer subtilt og elegant enn woke.
  16. Det kommer noen gode spill fortsatt alt ettersom hva en liker, Souls spillene for eks er jo lite moderne politikk og mye action. Ellers så er det også utgivelser som har visse woke-preg men fortsatt er gode eller brukbare i det minste. Jeg spiller nå Hogwarts og selvom det har noen elementer synes jeg det er en generelt bra spillopplevelse.
  17. Et vesentlig moment da spill for mange dreier seg om virkelighetsflukt, så det få dagsakutelle temaer inn i fantasiverdener (ofte inspirert av helt andre tider) blir dessverre ødeleggende for innlevelsen. Litt av poenget er jo at disse universene skal føles spennende anderledes enn vår virkelighet. Woke må gjerne utfolde seg fritt i særtitler som for eks Dustborn men at det skal trenge seg på over hele linja blir en generell nedgradering. Fans av woke vil jo si at underholdning er fritt frem for å spre sine ønskede budskap, men om vi snur på det til konservativt tror jeg fort pipa får en annen låt. Mon tro om de hadde vært like begeistret for remakes ala en LOTR-film der Gandalf proklamerer 'make Middle-Earth great again' eller 'illegal orcs shall not pass'.
  18. Kan ikke begripe at nordmenn flest ønsker dette.
  19. Enda mer åpenbart er det da at bransjen dermed ikke trenger å implementere det for å overleve, som var påstanden jeg svarte på. Det ble ikke påstått noe annet per se, men det er heller ingen god begrunnelse for at LOTR skal bli sentrert rundt et homofilt kjærlighetsdrama når romantikk ikke var en vesentlig del av historien i utgangspunktet, noe det klarer seg helt fint uten spør du meg. Selvsagt, men det er jo mer en potensiell bi-effekt av woke enn woke i seg selv.
  20. Ja for det gikk jo så dårlig med franchisene før de inkluderte transhelter og homokjærlighet. Det å leeche på andres verk er ikke det samme som nyskaping, tvert imot. Nye ting kan bringes inn, og det har det blitt gjort sådan, men ikke sånn at en helt annen tematikk blir det sentrale. Det kommer an på settingen og lore, og evt hvor påtatte karakterene blir. Det har jo forøvrig vært homser, svarte og sterke kvinner i mange gode roller lenge før woke, så det å bare legge dem til for å fylle en kvote blir jo noe tilgjort.
  21. Folk som er tilhengere av woke ideologisk og som virkemiddel i underholdningen, samt konsekvent negative mot enhver kritikk av woke. Dine eksempler var ikke det, langt derifra. Nei, disse burde slutte å leeche på andres storhet og heller komme med noe eget. Om du vil ha en kreativt steindød industri så kanskje.
  22. Det er en forskjell mellom woke-fans og anti-wokere, vi som ønsker at essensielle verk blir respektert og noenlunde ivaretatt mens wokere vil regelrett leeche på disse for å tilpasse de etter eget motiv istedenfor å lage noe nytt og eget.
  23. Om vi ser på en del populære franchiser er det et signifikant kvalitetsdropp om en sammenligner før og etter woke.
  24. Kjernen i kritikken er jo at kvalitet for ofte settes til side for nettopp woke, og da er det ikke rart at fans går lei.
×
×
  • Opprett ny...