Gå til innhold

Biffer'n

Medlemmer
  • Innlegg

    358
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Biffer'n

  1. Av nyere spill skiller vel Half-Life 2 og Riddick seg ut. Miljøene og karakterene er veldige troverdige takket være god leveldesign, stor detaljrikdom og godt skuespill. Dessuten har begge spill ekstremt god grafikk og mye passende musikk mikset inn.

     

    Silent Hill 2 er jo uten tvil et spill som gir deg gåsehud takket være den stillheten og mystikken man finner i starten, og den etterhvert djevelske pininga man opplever i de skumlere delene. Kuttscenene er også meget gode og man kan virkelig se håpløsheten i de diverse karakterene.

     

    Max Payne er nevnt tidligere, og her er jeg helt enig. Mørk film-noir stemning, gode dialoger, en tung monolog og i det hele tatt et glimrende actionspill som fikk en like glimrende oppfølger. To spill det oser stemning av.

     

    Til slutt vil jeg trekke frem det første Dino Crisis spillet til PS1. Grafikken var ikke eksepsjonell (til den tid) og det var heller ikke skuespillet, likevel var det en gyselig og skummel atmosfære som gjorde hele spillet veldig troverdig.

  2.  

    Half-Life 2 (det jeg har sett så langt, omtrent fire timer)

    Mener du at du runna HL2 på fire timer?

    Den ''rekorden'' jeg har set er jo litt over 3 timer, så hvis du runna det på fire kan du ikke gjort annet enn å løpe hele tiden?

    Det står jo ingenting om at han har runna det på 4 timer. Det står at han har sett/spillt det i 4 timer. Ingen verdens ting tyder på at han har runda det. Så vidt jeg forstår.

  3. Det begynner å nærme seg slutten på 2004, et år som etter min mening har vært fullt med en drøss av gode spill. Likevel har det vært en del skuffelser i år også. For eksempel er det mange som anser Doom 3 som en nedtur, Medal of Honor:Pacific Assault er ikke mer enn ett middelmådig FPS og Driver 3 er som alle vet fullt av bugs, feil og mangler.

     

    Så spørsmålet er: Hva er årets store spillskuffelse? Og hvorfor?

     

    Min personlige mening er Silent Hill: The Room. Etter å ha spillt meg gjennom en fantastisk og skummel serie, gledet jeg meg virkelig å få satt klørne i spill nr 4. Heldigvis rakk jeg å lese omtaler av spillet før jeg vurderte å kjøpe det, og det er jeg jammen meg glad for. Silent Hill spillenes største styrke har alltid vært å skremme vannet av gameren med psykologiske midler. Et sterkt grafisk bilde og utrolig lyd har gjort serien til en meget skummel affære. Svakheten til spillet har vært et klønete kampsystem.

     

    I fireren bestemmer utviklerne seg for å gi oss mer action og mindre grøss. Det er en forferdelig dårlig tankegang, særlig når kampsystemet er så ubrukelig som det er. Dessuten har spillet knapt noe med Silent Hill å gjøre. Hvorfor har utviklerne gjort skamme på Silent Hill serien? Hvorfor bestemte de seg for å ødelegge et forferdelig bra konsept?

     

    Jeg er dypt skuffet over hva Konami serverte oss i Silent Hill: The Room og føler at de har vansiret verdens beste grøsserserie.

  4. Dette spillet er jo ikke spesielt dårlig. Det er bare dårlig kampsystem og animasjoner resten er jo ganske greit. Det er bedre å bruke kniver, sverd o.l enn pistoler osv.

    Den automatiske pumphagla river jo temmelig bra da, husk at du må ha firearm skill ganske høyt for å dra noe nytte av skytevåpen.

    jeg liker den deilige revlveren jeg den har 45 i damage nesten best :love:

    Det er mye mer kos å lese et innlegg, når punktsettingen er i orden ;)

  5. Driv3r. Mye dårlig kritikk, men jeg mener det er kongebra. Kjøringen er av beste slag!

    Det er en elendig spill , en dårlig kopi av GTA.

     

    Det er så pass bugga at vis du kjører sakte på noen enkelte lykte stolper så havner du oppå lykte stolpen :!:

     

    Og du dreper hele bilen ved og kolidere i fortaus kanten :S

    synes ikke det er så mye bugs jeg. Og de jeg har funnet er bare morsomme og krydrer spillet med litt humor :)

    Det er fantastisk å se at det finnes personer som nyter det drittspillet der! Det synes jeg er gøy ;)

  6. Det er så tåpelig med slike utsagn som trådstarter har. Ingen begrunnelse, bare et raskt utsagn. Dessuten kan man ikke si at grafikken er dårlig til Halo 2. Det er jo selvfølgelig lov å ytre sine meninger, men det blir som å si at fysikken i Half-Life 2 er dårlig eller at Doom 3 ikke er voldelig. Enkelte ting er åpenbare og udiskutable. Dog kan det være mer interessant å sammenligne Halo 2 med andre konsollspill. Finnes det bedre grafikk? Noen eksempler?

     

    Jeg kommer ikke på noe med det første...

  7. Min mening om Halo er at det virker veldig gjennomsnittlig. Multiplayer var greit nok og singelplayerdelen var ok. Så det skiller seg liksom ikke ut. Det ga ikke noe kick og jeg fikk aldri liksom lyst til å bare spille videre i evigheter...

     

    Men men, noe dårlig spill var det ikke. Men heller HL2 enn Halo 2, som jeg gleder meg forferdelig til...

  8. Nå må folk slutte å bitche her, eller... jeg har jo egentlig noe å bitche over selv..

     

    Mutantene er jo fundamentet i historien. Uten mutantene, ingen historie. Kunne jo selvsagt ha sagt at Dr Krieger lagra en atombombe på øya, men hva med alle de fete øyeblikkene ape-mutantene ga spillet da? Feks når du åpner burene og de stormer vaktede. Treehouse-banen? Jeg synes det ga spillet ett ekstra piff jeg...

     

    Men jeg synes som sagt de jævla rocket-launcher krypene kunne ha blitt bytta ut med noe mindre latterlig og mer realistiske monstre...

  9. Nå håper jeg det faktisk er sant at STALKER har denne enorme friheten, så den faktisk skiller seg ut fra andre spill på markedet. Husker også Crytech skrøyt mye av friheten i Far Cry, men det var egentlig ganske så A-B der også. Likevel har jeg stor tro på STALKER.

     

    Det er egentlig bare fint at de skal finpusse spillet, det viktigste er at vi får ett godt produkt vi kan nyte og huske i lange tider. Så imellom tiden får kose oss med GTA San Andreas, Half Life 2 og andre storspill, så får vi se om vi har tid til STALKER da det kommer i mai ;)

  10. Har nesten ikke spillt CoD, men oppgraderinga har jeg prøvd en del. Veldig bra regisert for å si det sånn, og det er absolutt intenst og minneverdig sånn sett. Den skildrer slagene veldig dramatisk og det liker jeg. Desverre er det litt for mye scripting til at jeg tror det er så særlig "replay value" på det...

  11. Poenget er at det er lineært og ensformig. Man blir lei av det samme om og om igjen. Likevel vil jeg si at det er rart at noen i det hele tatt kan si at grafikken er dårlig. Den er jo helt unik, selv om det er mørkt og derfor vanskelig å få øye på alle detaljer. Utviklerne kan jo ikke lyse opp hele spillet bare for å vise frem grafikken, mørket og lydene er jo med på å lage den unike stemningen....

     

    Men som sagt altfor lineært og ensformig til å i det hele tatt kunne være ett klassespill...

  12. Hmm.. det er PC ja.. Vel, da blir lista mi slik:

     

    1.Far Cry

    2.Battlefield Vietnam

    3. The Sims 2?

     

    Har egentlig spillt mye pc, men veldig få forskjellige spill.. men men.. Half Life 2 kommer etter all sansynlighet å danke ut alle spillene her...

     

    Skulle vi hatt med konsollspill også ville jeg addet til Burnout 3 og GTA San Andreas... FIFA er også gøy, men jeg danker ut alle der... ;)

  13. Førsteinntrykket av San Andreas er veldig bra. Grafikken er kanskje ikke topp, men hva foventer dere egentlig av en gammel traver som PS2? Jeg synes det ihvertfall er imponerende hvor godt de har skildret hele staten og gleder meg til å utforske hele området. Historien virker bra, skuespillet er godt og du får virkelig en følelse av å være midt opp i ett ghetto drama. Gleder meg til å spille videre.

     

    Jeg og en kamerat har bola Carl så jævlig nå. Han ser blodsterk ut og har fått flotte muskler. Nå er han klar for litt "Gang-Banging"....!

×
×
  • Opprett ny...