Feks. koster ferske kyllingvinger 10 kr mindre pr. kilo i innvandrerbutikken (tyrkisk innehaver?) vi handlet dem i, enn de i pose fra frysedisken på Kiwi. At man må opp på 90-tallet pr. kg for å få tak i ukrydrete kyllingvinger man steker selv, er høy prisøkning. Jeg pleide å kjøpe frosne kyllingkubber før, som var litt billigere enn vingene, men de er ikke å få tak i lenger. Varer blir trukket fra markedet når det ikke er nok etterspørsel etter dem lenger, var svaret.
Det er lurt å bruke ferske grønnsaker samme dag eller dagen etter hvis man kjøper fra innvandrerbutikker på Grønland i Oslo for å snakke generelt, da prisen er satt lavere av en grunn, vil jeg tro. Man bør sjekke om grønnsakene ser pene ut før kjøp. Den samme kontrollen gjør jeg i de norske matvarekjedene, for frukt og grønt holder dårligere kvalitet enn før, etter min mening. Ofte uten engang å ha satt ned prisen først.