Gå til innhold

Mestønsket

Medlemmer
  • Innlegg

    36
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Mestønsket

  1. Jeg leter en morsom og pålitelig bil, under 150k. Jeg er alene og derfor bryr meg ikke om det er en coupe med 2 seter eller en praktisk hatchback med 5 seter som Civic Type R. Drømmebil til denne prisen er RX8, men de er jo det motsatte av pålitelig. Jeg kan ikke fikse ting på bilen selv, derfor trenger jeg noe som krever minimal arbeid, helst med lav km stand også. Hvilken bil ville dere anbefale da?

    Tenkte miata men de som koster under 150k kommer med 90-110hestekrefter og det er litt under det jeg vil ha 😕130-140hk er minimum

     

  2. Hei, jeg har vurdert mange forskjellige stoler i en prisklasse og skal kjøpe en av disse 2:
     

    https://www.ajprodukter.no/kontor-og-konferanse/sittemobler/kontorstoler/kontorstol-580168-580166?ssr=on&loadfailure=1

    https://www.ajprodukter.no/kontor-og-konferanse/sittemobler/kontorstoler/kontorstol-8-850253

    Kan noen fortelle meg hva de store forskjellene er, hvilken stol er bedre? De ser helt like ut (i samme farge)...

  3. Kjøpte en ny Philips skjerm fra Dustin: https://www.dustin.no/product/5011200709/b-line-276b1-27-qhd-ips-169-sort-hoyttaler

    Skjermen var defekt, meny knappene fungerte ikke. Etter en telefonsamtale, de ba meg sende en bilde hvor jeg viser at knappen fungerer ikke?!? Etter 5 e-poster, de sendte meg en ny skjerm. Det tok 2 uker å motta den. Den nye skjermen var OGSÅ defekt. Denne gangen ba de meg sende en video på mail som viser at lyden ikke fungerer. Ok... De svarte men en e-post "prøv en annen pc", selv om jeg forklarte 2 ganger at jeg har prøvd forskjellige PC-er, skjermer, kabler, instillinger osv. og at det er kun den philips skjermen som er defekt. Det har vært 1+ måned nå siden saken startet og jeg fortsatt ikke har en fungerende skjerm, bare mye bortkastet tid. Dustin nekter å hjelpe og bare sender meg videre til Philips.

    Forferdelige skjermer, helt forferdelig kundestøtte.

    Hva er mine rettigheter her? Kan jeg bare be om å få pengene tilbake og sende skjermen tilbake til dustin? Jeg vil ikke kaste bort mer tid på dette...

  4. Nettopp flyttet fra Trondheim til Oslo, jeg er veldig glad i kjøring og leter etter nye opplevelser i Oslo regionen.

    Anbefalinger til bilturer? Kan være en super morsom svingete vei å kjøre (uten noe mål), kan også være noe interessant å gjøre/oppleve i Oslo regionen. Helst opptil 2 timers kjøring i en retning.

  5. 44 minutes ago, :utakt said:

    Multicom selger maskiner uten operativsystem. 

    Eksempel 

    https://www.multicom.no/multicom-xishan-nj50-156-full-hd/cat-p/c100475/p1500015948

    Nå vet jeg ikke om akkurat denne egner seg til formålet, da. 

    Men, du kan vel installere Linux på hva som helst? Enten dual boot med windows eller bare Linux alene? 

    Jeg kan det, men windows pcer koster vanligvis litt mer pga. windows lisensen som leverandører må kjøpe, men den du linket til er akkurat det jeg lette etter, takk!

    • Liker 1
  6. Snart blir jeg ferdig med bachelor i datasikkerhet ved UiB, og jeg lurer på om det kanskje er bedre å ta master i Trondheim enn å fortsette her i Bergen. Hvor vanskelig skal det være å sosialisere som ny student på COMTEC? Jeg hørte at det er en internasjonal master program så er litt bekymret. Har de fadderuka? Fester? 

  7. Ja, gratis billetter til Rudskogen banedager for alle! (Betalt av bompengene kanskje)

     

    Har vært der 1 gang og det var masse gøy, men jeg er for fattig til at det skal være ukentlig eller månedlig :( Derfor må jeg kjøre fort på motorveien sammen med Olga og politiet.

  8. Finnes noe gode argumenter her og der, men jeg fortsatt synes at man må selv bestemme farten på stedet (tilpasse farten etter forholdene egentlig). Jeg tror at fartgrenser hjelper ikke her. Hastigheten skal være dynamisk og avhengig av vær, trafikk osv. Jeg kjører ikke 150km/t der det er skole sone eller mye trafikk. 

     

    @K.S. Gode argumenter her. Ja, jeg skjønner at en ulykke har større konsekvenser med høyere fart, med hva er poenget da? Hvorfor ikke kun 30 soner rundt landet? Vi skal ikke ha drepte og hardt skadde i trafikken med 30 grensa i det hele tatt. Jeg synes at vi bør forsøke å eliminere ulykker og dårlige sjåfører, ikke bare redusere konsekvensene.

  9. Vil gjerne også vite hvilke land man kan kjøre så fort man vil, med norsk standard

     

    Autobahn har anbefalt maks 130 km/h, og en kan få bot om en kjører fortere, og en risikerer at forsikringen ikke er gyldig

    lol, helt feil. Les mer om autobahn og kom tilbake da. Du får ikke bot om du kjører fortere enn 130 der det er lov. Gjelder også Isle of Man (Irland tror jeg)

    http://www.bbc.com/travel/story/20130124-roads-without-limits

    "In addition, the island is very strict about mobile phones and driving – talking or texting on your phone while driving is a criminal offense, which can garner a fine of up to £2,500."

    Dette er jeg helt enig med. De der skjønner at farten ikke er et problem i seg selv.

  10. @Magician16 Helt enig med deg, farten er aldri et problem i seg selv. Dette "få en venn til å stå midt på natta på en avkjøring, og en annen på andre og rapportere om det kommer biler eller ikke, hvis ikke så skal han gi bånn gass sier han mellom avkjøringene " virker som en perfekt måte å gjøre det på, men du må ha venner for dette, noe jeg ikke har xD Har lagt en video i går der jeg kjørte opptil 170km/h og det var gøy men jeg føler meg ikke trygg å laste den opp her skjønner du :p 

    Jeg glemte et viktig råd for deg (og evt. andre som likker å gasse av og til): Kjør fort oppoverbakke. Skjer noe så blir det mye enklere å stoppe pga. tyngde, du vil bli overrasket over hvor raskt du kan stoppe/bremse... 

    Se dette her (mellom Gjøvik og Raufoss, bruk streetview): https://www.google.no/maps/@60.7638477,10.6390102,3a,75y,165.26h,89.56t/data=!3m5!1e1!3m3!1sjWd0RP6tU9uZ9wF6Mc4Zag!2e0!6s%2F%2Fgeo1.ggpht.com%2Fcbk%3Fpanoid%3DjWd0RP6tU9uZ9wF6Mc4Zag%26output%3Dthumbnail%26cb_client%3Dmaps_sv.tactile.gps%26thumb%3D2%26w%3D203%26h%3D100%26yaw%3D180%26pitch%3D0%26thumbfov%3D100

     

    2 filer og ganske bratt opp, fysisk skilt ;) 

  11. Jeg forstår at du er sint, men har du lest det jeg skrev? 

    "ingen dyr"

    "1. Ikke kjør for fort når det finnes andre biler på veien."

    "Jeg skal si det igjen: Ikke kjør for fort når det finnes andre biler på veien."

     

    Det er ingen grunn til å være så sint, kommer noe til å skje så er det bare meg. Og slutt med "Good riddance", ingenting kommer til å skje. Biler krasjer ikke plutselig når du kjører over 100km/t, vetdu.

    • Liker 1
  12. Har noen forslag til deg om du vil kjøre over grensa. (jeg gjør det ofte og ble aldri stoppet av politiet)

    Jeg snakker ikke om 90 i 80 sone, mer som 150 i 80 sone. 

     

    1. Ikke kjør for fort når det finnes andre biler på veien. (for å unngå UP og dårlige sjåfører)

    2. Ikke kjør for fort rundt store byer.

    3. Følg fartsgrensa. Det finnes ikke noen politibiler? Snu. Kjør 200km/h om du vil. 

     

    Nå skal jeg forklare. Jeg kjører ofte 150-170km/h over Hemsedal. Svært liten sjanse for å møte andre biler (spesielt UP), ingen dyr og god vei. Du kan kjøre 150-170km/h uten noe problem. Hvis du vil være helt sikker at politiet ikke er der, kjør en gang ved grensen, snu, kjør 200km/h tilbake, men jeg tror ikke at du kommer til å møte politiet der... Jeg kjører ofte fra Hønefoss til Gardermoen (bor på Hønefoss). E16, ingen dyr, god vei (det er et gjerde ved siden av veien). Til Gardermoen: 80km/h og ser etter politibiler. Fra Gardermoen (hvis jeg ikke så en politibil) : 160-180km/h.

     

    Jeg skal si det igjen: Ikke kjør for fort når det finnes andre biler på veien.

     

    Blir det mye trafikk til Gardermoen så kjører jeg fint begge retninger.

     

    4. Kjør mellom 0200 og 0400, men se etter dyr ;)

    • Liker 1
  13. Nei, jeg måtte ikke det. Det var ingen biler på den andre sida av veien, det er bare slik at jeg VIL helst utføre forbikjøring så rask som mulig. Jeg skjønner at jeg har gjort feil uansett, men bare lurer på om kamera måler farten på bilene som kjører i motstatt retning. 

  14. Dette er en veldig dårlig situasjon her... I tunnelen mellom Bergen og Voss. Jeg kjørte fra Voss.(https://www.google.no/maps/@60.4235571,5.5002983,3a,75y,287.29h,81.25t/data=!3m6!1e1!3m4!1sggqvAD1vTyuuFjLGb5u1vA!2e0!7i13312!8i6656) kjørte jeg forbi en bil som kjørte ~60km/t i en 70 sone. For å kjøre forbi måtte jeg gasse opp til 90km/t, og da så jeg at jeg kjører over de små hvite linjer... Hva skjer da? Kamera tok et bilde mens jeg kjørte forbi, på venstre side av veien. Jeg så ikke noe kamera på høyre siden, noen som kjører her ofte kan si om dette er feil... Før og etter jeg kjørte forbi, kjørte jeg under grensen. :(

  15. Hei, jeg bor i Bergen og i går var jeg angrepet av en pitbull. Det er ikke vanskelig å legge merke til at det er mange hunder i Bergen, og dette liker jeg ikke. Jeg begynnte å føle meg veldig redd i byen, og vil gjerne kjøpe noen effektive selvforsvar ting eller en våpen. Dette er et veldig alvorlig problem for meg, og jeg forventer seriøse svar. Vil gjerne betale god pris for dette. Det finnes også litt for mange narcos her i Bergen, så kanskje jeg ikke vil bruke den bare på hunder.

    Rapportering til politiet betyr ingenting for meg etter at jeg allerede ble angrepet, så dette er ikke en opsjon. 

×
×
  • Opprett ny...