Gå til innhold

The_Wolf

Medlemmer
  • Innlegg

    7
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av The_Wolf

  1. Få deg en viftekontroller. Du vil ha mye mer oversikt og kan eventuelt forandre gradene på CPU'en ved å regulere CPU vifta. Hvis du ska kjøpe det råder jeg deg Aerogate 2 siden der har du plass til harddisk bak. Ettersom det jeg har hørt er det stor sannsynlighet for at det er CPUen. det er greit å fikse problemet nå før det blir noe verre. Du kan jo prøve å skifte kjøleplasta den kan jo utgjøre veldig mye. forresten er det noen som har noen tips angående å fjerne gammel kjøleplasta??? Prøvd white Sprit men funka ikke å er ikke så intressert i å prøve malingstynner siden den er etsende for kjøleribbene.

     

    TW

  2. Idle:26

    Loader:38

     

    Har celeron :cry: og 4 vifter. Bruker artic silver kpasta. regulerer ofte på vifter siden jeg har viftekontroller. har 2 innsug på siden og 2 bak som suger ut. faktisk ikke så mye støy. Grei å spille med (med tanke på varmen).

     

    TW

  3. Jeg er meget fornøyd med mitt Q-Tec Black Transparent(?).

    Positive Ting: :yes:

    -Stor Plass

    -Fint Design

    -SkamBillig,500kr u/psu

    -Neonlys,med lydstyring

    -3 ledvifter

    -Plexiglass

    -Led's i fronten.

    -USB,Lyd og mic i front

     

    Negative Sider: :no:

    -Viftene bråker litt

    -Dårlig Bruksanvisning

    -Det går ikke an å slå av led's på fronten.

    jeg har samme tower og er midt på treet fornøyd.

     

    Men jeg må bare rette på de negative sidene.

     

    1.Du kan bytte vifter. det gjorde jeg ikke noe problem.

    2.Hvis du ikke kan bygge en pc og du kjøper et tower uten ferdig montering SÅ IKKE GJØR DET.

    3.det er 3 tilkoblinger husker ikke alle i hue nå og gidder ikke å sjekke, men det jeg veit er at en står det h.d.d led på og den bare drar du ut det ser omrtent slik ut

     

    = tegnende skal representere ben

     

    = ????

    =

    =h.d.d led Denne bare drar du ut

    =power

     

    håper du fikk noen svar.

     

    TW

  4. Geit nok tower det for hjemmebruk. Når du ska på LAN drar du ikke bare for å spille, du drar også for å konkurere med andre folk som har kule towere. Hvorfor setter du inn LED's og masse stæsch?? jo for å vise det fram på partyer. Jeg sier jo ikke at alle er slik, men jeg tar meg selv som eksempel. Det du burde ha er et fancy tower med tanke på fargende du kan jo ikke komme med et grått og kjedelig tower. Du må også tenke på et stort plexiglass vindu. du ska kunne se in på de fete komponentene du har i maskinen OG PASS PÅ AT DET ER RYDDIG. Du må også ha noen fete LED's jeg har stemmestyrt Cathode øverst i maskinen, 4 LED's foran som blinker med ic, 4 Vifter og to gankse råe viftestyringer. :dribble::dribble::dribble: dette får alle på et LAN til å sikle etter å få en helt lik pc som deg. Du kan godt sette in LED's selv så toweret ikke blir helt streit. bare et råd ikke bli fornærmet om dere har gamle stygge towere som ingen vil ha.

     

    TW

  5. Prescott prossessorene er rimelig mye varmere enn Northwood CPU'ene, og ikke minst så er Prescott en god del treigere.. Stakkars dere som sløste bort penger der..  :roll:

     

    Min P4 3,2 (Northwood) i Shuttle (med 800rpm på vifta) så er cpu idle 40, og max load ca 50, dette er med HeatPipe som er i shuttlen. Med orginal vifte holder den ca 25 grader Idle og 35 grader Max load.

     

    Prescott 3,2GHz og lavere =  :thumbdown:

    Alle er klare over at Prescott er en av de varmere prossesorene, men hvis du satser på vannavkjøling og stort kabinett så går det helt greit. Har selv Prescott, men ikke vann avkjøling (miditower). Jeg bruker artic silver og ligger på 40-55c. ( så har jeg 4 80*80 sunbeamvifter). Jeg synes folk burde satse på prescott hvem sier nei til 1m box 800 buzz 3,4 :thumbup: . Tenk nå også på en Amd-prossesor :thumbdown: som du kan bruke som varmeovn på kalde vinternetter. :p

     

    TW

×
×
  • Opprett ny...