Gå til innhold

RastaXP

Medlemmer
  • Innlegg

    2 125
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av RastaXP

  1. Hei.

    Jeg lastet ned en nettside på maskinen min for noen måneder tilbake. Jeg brukte Firefox for å laste den ned og alle dataene fra siden ble lagret i en mappe. Nå får jeg imidlertid ikke åpnet siden igjen. I mappen ligger det bl.a. en html-fil som ikke lar seg åpne. Jeg har også prøvd å dra mappen over i et tomt nettleservindu, men heller ikke det ser ut til å fungere. 

    Hvordan kan jeg få åpnet denne siden igjen?

  2. Kontoen var satt opp mot outlook på begynnelsen av 2000-tallet, så det virker som om all posten som gikk gjennom serveren til Yahoo og videre ble lastet ned til outlook-klienten lokalt.

     

    Når jeg åpner webmailen til Yahoo finnes det ingenting, så det ser ut til at mailene ble direkte routa til outlook og så lagret lokalt. Hvorfor det er sånn, vet jeg ikke. Kanskje pga. begrenset lagringsplass på webmailen i sin tid.

  3. Hei, har nylig hjulpet min mor å oppgradere fra Windows XP til Windows 7. Har i den sammenheng installert Office 2003.

     

    Hun bruker Outlook flittig, så jeg hadde en backup av alle eposter og kontakter fra XP-installasjonen. Denne .PST-filen fikk jeg brukt på den nye installasjonen uten problemer, men det ser ut til at alle elementer fra Arkiv-mappen er borte. Denne inneholdt eposter hun spesifikt hadde arkivert selv.

     

    Jeg hadde tatt vare på programfilene, mine dokumenter, og appdata fra den forrige installasjonen på en annen partisjon, men jeg klarer altså ikke finne disse arkiverte epostene.

     

    Med litt googling ser det ut til at de kan ligge i appdata-mappen, men jeg finner de ikke der. Har også prøvde skru på "Show hidden files", men det hjelper ikke det heller. Kanskje jeg burde ha hatt på "show hidden files" da jeg kopierte appdata mappen over til en annen partisjon, slik at de filene eventuelt ville kommet med?

     

    Har noen der ute kanskje ideer på hvor disse akriverte epostene kan ligge, eller er de tapt for alltid?

     

    Håper noen har løsningen på dette. :)

  4. Hei. Har problemer med et GTX 560 fra MSI. Jeg kjører Windows 8 og får ved jevne mellomrom en feilmelding som lyder slik

     

    "NVIDIA display driver stopped responding and has recovered"

     

    Dette resultererer gjerne i at programmer som var åpne har hengt seg opp. Jeg tenkte at dette var et driverproblem, og har funnet ut ved Googling at det kan være relatert til Windows mer enn noe annet. Allikevel er det flere variabler inne i bildet.

     

    Jeg formaterte maskinen og installerte Windows 8 på nytt. Feilen består.

     

    Man kunne relatert dette til varme, men de gangene jeg spiller så kan jeg spille i timesvis uten at noe skjer. Det er når maskinen er idle, eller ved lett surfing det skjer. Jeg har sjekket temperatur med HWmonitor, og den ligger på 37 grader, noe som er langt fra faretruende.

     

    I noen tilfeller får jeg også veldig små artifacts på desktop

     

    Drivere og alt av oppdateringer til OS er installert.

     

    Til synvende og sist er dette noe jeg er ganske lei av, og det ser ikke ut til at det kommer en fiks med det første. Kan jeg reklamere, eller få en RMA fra produsenten?

     

    Takk for svar.

  5. George Costanza. Seinfeld

    Kan kjenne meg igjen og lider ofte med George. Samtidig har han høy pute-tv faktor.

     

    Cosmo Kramer, Seinfeld

    Uortodoks til de grader.

     

    Charlie Runkle, Californication

    Alt går i vasken for Runkle. Like morsomt hver gang.

     

    Hank Schrader, Breaking Bad

    En sikkelig folkelig kar.

     

    Badger/Skinny Pete, Breaking Bad

    De burde laget en spin-off med samtaler mellom disse to. Mye gull.

  6. The Substitute (Vikaren)

    Netflix

     

    MV5BMjA1MTczNzUzOF5BMl5BanBnXkFtZTcwODg4NzcxMQ@@._V1_SY317_CR13,0,214,317_.jpg

     

    I denne filmen møter vi leiesoldaten Shale og hans venner etter et oppdrag i Cuba. De er nå arbeidsledige, og dagene består i å lete etter ny jobb.

     

    Shale har nå en samboer som er lærer ved en skole der en hensynsløs gjeng opprerer. Lederen for denne gjengen er hennes elev. Etter en liten skyllebøtte finner gjengen ut at de skal hevne seg på henne og knuser kneskålene hennes.

     

    Shale bestemmer seg for å ta hevn på hans samboers vegne, og går undercover som vikar ved skolen. Her ligger det mer under overflaten enn hva møter øyet.

     

    Alt-i-alt en fantastisk film fra midten av 90-tallet, og virkelig undervurdert i så måte. Her får man både action og komikk i pose og sekk. Tom Berenger gjør en god rolle som hevngjerrig vikar med ett par ess i ermet. Av andre kjente skuespillere møter vi endel fjes som er typiske bi-roller i både filmer og TV-serier uten at jeg kjenner navnet på disse. Luiz Gusman er selvfølgelig også med. Det eneste som mangler er Danny Trejo, men han ble vel mer stueren utover 2000-tallet.

     

    Det er spesielt en scene der Shale søker jobb som leiesoldat for en narkolanger som er hysterisk morsom. Stikkordet her er mageregulerende mat i form av fiber.

     

    Filmens soundtrack er også godt. Her har man brukt noe av det beste fra katalogen til Priority Records.

     

    God dagen-derpå film.

     

    8/10

  7. Hva er så galt med HTC? Sense er da et bedre brukergrensesnitt enn TouchWiz?

     

    Jeg synes denne så riktig lekker ut, i alle fall i kontrast med Xperia Z på bildet. Det nye Sense-grensesnittet ser ut som en kombo av Android og WP7. Får se hvor "bloaty" det egentlig er.

     

    Jeg er selv på utkikk etter ny telefon. Har lenge luktet på Sony Xperia Z og ZL. Spørs om ZL kommer til Norge. Har en trofast HTC Desire nå, men denne er særdeles treg, selv roootet med Cynaogenmod.

     

    Får håpe HTC gjør comeback for deres egen del. Den Beats-avtalen svei vel i pengeboka og ga vel aldri den inntjeningen de hadde håpet på.

  8. Jeg skjønner heller ikke dette. Det går da for fanden ann å kaste driten over ripa.

     

    Jeg så også at romfolket her forleden hadde forskanset seg i en nedlagt fabrikk. Her drev de også å dreit på gulvet, og det i samme rom som de sov i. De har det stusselig og alt det der, men de kan da drite ute når de først må. De gjør det jo bare verre for seg selv.

    • Liker 3
  9. Heisann.

     

    Drev å lekte litt med Netflix for å få utvalget fra USA. Prøvde Media Hint plugin i Firefox, samt Hotspot Shield. Hotspot shield var dessverre en stor bom for min del og gjorde maskinen min til et eneste stort "bloat".

    Jeg bestemte meg for å fjerne hele pakka, men det var enklere sagt enn gjort. Så det endte med at jeg kjørte system restore til en tidligere dato.

     

    Jeg fikk dog noia for at mine DNS innstllinger fortsatt kunne være endret. Ikke via Hotspot Shield, da den lager et emulert nettverkskort, men denne Media Hint. Man kan jo stille seg spørsmål om hvem som er villig til å rute trafikk gjennom USA gratis, For når Media Hint var aktivert i Firefox, kunne man nytte alt tilbudet i andre browsere samtidig noe jeg fant litt underlig.

     

    Mitt spørsmål er da om slike innstillinger kan sitte igjen etter en system restore? System Restore fjernet alle programmene jeg hadde installert nylig, men det lå igjen en del rester på disken, så man kan jo lure på hvor nye den er.

     

    Noen Windows-guruer der ute som har peiling på slikt?

     

    Takk for svar.

  10. Uten at jeg kan si det med sikkerhet så høres det ut som om det er en hardware feil på skjermkortet ditt, at det skjedde etter at du hadde installert Windows 8 trenger ikke å ha noen sammenheng med at du har problemet. Men som sagt dette kan jeg ikke si med sikkerhet.

    Hvis du har mulighet til å prøve skjermkortet i en annen maskin så vil det kunne avdekke om det er feil med det eller ikke.

     

    En annen mulighet kan være at strømforsyningen er svekket.

     

    Jeg tror ihvertfall at det er snakk om en hardware feil ut i fra symptomene.

     

    Men da skulle det vel skje ved spilling, i og med at det er da skjermkortet trekker mest strøm?

    Dette forekommer kun i desktop.

     

    Skal prøve å avinstallere driveren og gjøre det p@@ge gjorde. Så får vi se.

     

    Kan prøve med andre skjermkort, men de andre jeg har får hånden er kun AMD.

  11. Hei. Har installert Windows 8 for en god stund tilbale. Fikk så en lei feil med at skjermbildet blir fullt av artifacts og fine farger, om sider kommer meldingen “Display driver stopped responding and has recovered”. Reinstallerte Windows 8 igjen, da jeg også hadde problemer med lydkortet (Hadde oppgradert fra Windows 7. Denne gangen kjørte jeg clean install. På tross av dette har jeg fortsatt samme feil.

     

    Skjermkortet hadde ingen slike problemer da jeg kjørte Windows 7. Nvidia kom så med en oppdatering til skjermkort driveren, men samme problemet vedvarer. Jeg trodde først det hadde noe med Flash da det ofte skjedde i mens jeg surfet på Youtube. Leste på nettet at man kunne skru av HW-acceleration for Flash. Dette så ut til å hjelpe litt på, men nå er det tilbake til samme mynt.

     

    Jeg kan spille på timesvis uten at dette skjer. Det er kun når jeg opperer i Desktop at dette forekommer.

     

    Av og til ender det også i blåskjerm og jeg må starte maskinen på nytt.

     

    Maskinvaren er følgende

    Asus M4A89TD, Phenom II X6 1055T, Geforce 560 1GB, 8 GB ram.

  12. En ting vi ble litt overrasket over var at det også vil ha en egen PCIe-strømkabel. Denne er strengt tatt ikke kritisk – dersom du stikker lydkortet inn i maskina og slår på, og ikke installerer de medfølgende driverne, vil du fremdeles få pen lyd ut av det. Det fungerer da også tilsynelatende greit.

    Når du har installert driverne blir det en annen sak, og du får en feilmelding om at kortet krever PCIe-strøm når du prøver å starte programvaren, som har et lass morsomme innstillinger.

     

    Om jeg har forstått det riktig er dette for å få så "ren strøm" som mulig. Når kortet går på PCI-express bruker det ikke tilføringen gjennom slotten på hovedkortet, og derfor skal man visstnok være mer sikret mot eventuell støy fra hovedkortet og andre komponenter.

  13. Coop Xtra baconet fikk strålende krtikk i VG om jeg ikke tar feil. Den fåes billig i 3-pack.

    Bacon er nå stort sett bacon, på tross av hvem som produserer det. Kan være det er mer vann og salt i Xtra baconet, slik det er i Rema sin "Godt kjøp"-serie. Jeg kjøper stort sett Xtra bacon, og har til nå ikke noe å klage på. Det har stort sett smakt langt bedre enn eks. Nordfjord sitt,

     

    Xtra Egg er helt prima. Er burhønsene på Prior som produserer disse.

    Div. Xtra boksemat som hakkede tomater og bønner er også bra.

    Xtra har også mye grønnsaker, og da er paprikaen og tomatene helt greie.

     

    Det jeg har lært å holde meg unna er Xtra Gulrøtter (ofte skadet, og smaker lite). Xtra seifilet (Skrekk og gru), Xtra Taco kit, og Xtra ost.

     

     

    Av andre produsenter anbefaler jeg ikke Rema 1000 sitt syltetøy. Det er veldig mye gele, og lite bær.

    Jeg anbefaler heller ikke taco-kittet de har. Rema saft, juice, og tortilla-lefser er derimot bra.

     

    Edit: Kan legge til at Xtra balsam og shampoo, samt body lotion har gjort det bra i tester.

  14. Å bli innkalt til heimevernet fire år etter fullført førstegangstjeneste.

     

    Vet ikke om jeg skal irritere meg greneseløst over det. Kan jo faktisk hende det er gøy.

    Om det er en eller annen dunbart på 19 som skal være befal, og tror dette skal være som rekruttskolen all over vet jeg ikke helt om jeg orker. Det får da være måte på barnslige gemytter og tullball.

     

    Det skal foregå over tre dager, så gudene vet hva som skal foregå. Noen her som har vært i samme situasjon?

  15. Trist at media ikke fokuserer så mye på dette. Dokumentaren belyser jo ganske godt det mange har trodd/tror.

     

    Fin sammenligning med avlatsbrev, for det er jo nettopp det, det er.

     

    Det er også veldig trist å se hvordan folk lider under disse spekulerende klimakvote-selskapene. Green Resources virker jo direkte usympatisk.

×
×
  • Opprett ny...