Gå til innhold

emkh

Medlemmer
  • Innlegg

    18
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av emkh

  1. Er ikke perfekt. Er litt haloer rund minileden

    Fungerer ikke på alle lavere oppløsninger. Pm f.eks man liker og spille competetive games på lavere oppløsning er ikke g9 neo skjermen for deg, masse buggs ved lavere oppløsninger. Støtter heller ikke gpu scaling i nvidia control panel. 

    HDR i Windows er ikke optimalt. Alle g9 har scanlines pga paneltypen de bruker, merkes ikke i normal bruk. Kan merkes ved bruk av mye sterke farger. Jeg merker ingenting inne i spill. 

    Responstiden er utrolig bra, lite ghosting. 

    Skjemfiten tar opp mye plass på pulten, ble minst ha 80cm dyp pult. 
     

     

  2. Komplett kan vell i teorien utestenge de som spekulerer i åpent kjøp? Er brudd på kjøpsvilkår vil jeg tro? Uansett er det utrolig uetisk og bestille noe for å planlegge og sende det tilbake om du får et bedre tilbud et annet sted... Minner mye om svindel. 

    Komplett og andre nettbutikker tar et utrolig stort tap for forbruker som misbruker denne ordningen. For alle som bruker denne som den er ment vil dette være et tap. 

    • Liker 4
  3. pappabruN skrev (2 timer siden):

    Jeg kan holde tråden oppdatert om dette. Jeg bestilte nettopp ett av kortene fra Multicom. Ringte deretter og snakket med kundeservicen deres som sa til meg at de hadde fått bekreftelser på at leverandøren deres faktisk hadde fått inn disse kortene og at de ville motta dem selv innen kort (no pun intended) tid. Hun forventet at de ville sendes ut til meg Mandag eller Tirsdag neste uke. 

    Vet ikke om folk tidligere har fått slike bekreftelser fra multicom. Men det var hvertfall det de sa til meg. 

    Snakket med multicom angående min bestilling, de sier de ikke har noe bekreftelse fra leverandør på dette. De måtte sjekke opp hva som har skjedd her. De trodde det hadde skjedd en feil i systemet dems og at dette var et kort de ikke kan skaffe. '

    Når ble ordren din bestilt? 

×
×
  • Opprett ny...