Gå til innhold

Dagner

Medlemmer
  • Innlegg

    3 151
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Dagner

  1. Liquidkey skrev (2 minutter siden):

     

    Men hvorfor dømmes det ikke da på Haaland? Hvorfor dømmes det ikke da på Doku? «i hAd nO cHoIce» Dommerne krever hovedrollen i det som er et kjempeoppgjør, og gjør det så inkonsekvent som kun PL dommere klarer å gjøre det. Antifotball.

    Ja, dømmingen er helt på trynet, hvorfor skal Arsenal bli straffet så kraftig for det samme som andre lag slipper unna....

  2. barezell skrev (4 minutter siden):

    Unødvendig av trossard da. Han har hatt overtenning lenge. Kunne fint fått gult for den i ryggen og ikke at han sparket bort ball. Helt idiotisk med sekunder igjen av omgangen.

    Unødvendig ja, spesielt med vår nylige hendelse med Rice, men allikevel, han ødelegger jo ikke akkurat for at City kan sette hurtig i gang og få gode muligheter. Ja, det er idioti å gjøre dette, men ikke faen om det er andre gule og utvisning. 

    Og ja, som @ChopperRead er inne på, hvorfor skal vi alltid få kort på dette når motstander gjør akkurat det samme uten konsekvenser....

  3. Reg2000 skrev (26 minutter siden):

    Det som tradisjonelt funker best mot City er å ligge lavt og satse på kontringer. Med KDB ute vil de slite å skape noe mot et etablert forsvar.

    City er ikke like avhengig av KDB som Arsenal av Ødegaard imo..

    Håper jeg tar feil, men ser ikke for meg at vi vinner denne. 

  4. Ja, på det deffensive har vi jo faktisk det vi trenger for å stå mot City. Men skulle det bli baklengs her så er det allerede 5 poeng opp til City, det er en fryktelig start etter kun 5 runder.

    Edit: En seier her er jo kanskje det mirakelet man trenger om man skal stå øverst ved sesongslutt, men jeg klarer ikke se for meg at det skjer.

×
×
  • Opprett ny...