Gå til innhold

Reinarrr

Medlemmer
  • Innlegg

    43
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Reinarrr

  1. 2 minutes ago, Janvik said:

    Dette er absolutt mulig.

    Eneste ulempen er at du vil miste dataforbindelse under samtaler med mindre mobilen automatisk skifter når du ringer ut eller mottar anrop

    Av en eller annen grunn så mister jeg forbindelsen av samtaler allerede, så det er min minste bekymring ? (Har en Xiaomi mi a2)

  2. Hei! Skal nå begynne og studere og har tenkt på en måte og omgå de høye abonementsprisene. Jeg har foreslått for kjæresten at hun kan kjøpe Telenor Next for deretter og skaffe et datasim som goodie. Selv kan jeg skaffe et happybytes abonnement med 500mb til 70kr. Kan sette datasim inn i min egen tlf for deretter og sette ringing og sms til happybytes og data til datasimen innstillingene. Kan dette la seg gjør På den måten får vi 50gb hver for 235kr.

    Screenshot_20200801-161159~2.png

  3. Bygde ny pc her om dagen. Skurrer noe voldsomt i grafikkort, skikkelig høyfrekvent. Minner om coil-whine. Det som er rart er at i samme øyeblikk som skurring begynner i PCen så begynner det også i headsettet jeg benytter. Dette får meg til og tro at kanskje feilen ikke ligger i grafikkort, men den integrerte lydchippen som ligger like ved siden av. Lyden i headsett kommer selv om jeg setter volum til 0. Hvordan kan jeg løse dette?

     

  4. Må nesten begynne på særemne nå, som skal leveres snart. Min problemstilling er hvordan Hitler klarte og overbevise det tyske folket. Jeg skal hovedsaklig fokusere på hva slags virkemidler han brukte fremfor hva slags synspunkter han altså fremmet. Har tenkt og basere min analyse på de 6 salgsprinsippene som Robert Cialdini legger frem i sin bok influence. De 6 prinsippene forkortet finner man som PDF fil her; https://bit.ly/2WJ1W2A

    Det eneste problemet er at jeg finner svært lite informasjon om andre som har brutt ned Hitlers taler og "salgsmetoder" og analysert disse og deres virkninger. Noen som har noen tips angående dette?

    Edit; Det skal nevnes at dette er en tverrfaglig oppgave som omhandler Historie, Religion og Norsk på VG3

  5. Hvorfor teller innsats i faget kroppsøvning, aktivitetslære og toppidrett? Karaktersystemet i alle andre fag baserer seg på hvor god eleven er og ikke hvor hardt eleven prøver. Karakterene på vitnemålet er jo tross alt hva som bestemmer hva en kommer inn på av videre studier, og disse skal gi studieplassen innsikt i hvor god eleven er, ikke hvor mye eleven prøver. Skal en elev som går mattematikk R2 som får alt riktig på en prøve få karakter 5 fordi han ikke pugget hardt nok? Skal en elev som ikke får til noen oppgaver få karakter to fordi eleven forsøkte? Det er jo nettopp fordi eleven ikke trener styrke på fritiden at eleven ikke presterer på et høyere nivå fysisk. Og skal man da belønne eleven fordi han presser sine grenser da "testingen" faktisk foregår?

    • Liker 1
  6. Har tenkt å kjøpe meg en redmi note 5 pro, men leser at mobilen kun støtter disse frekvensene.
    LTE: 1/3/5/40/41
    GSM: 2/3/5/8

    WCDMA: 1/2/5/8

    Med tanke på at jeg har Telia hvordan vil disse frekvensene fungere i Norge?
    Så vidt jeg forstår så er det kun 1800mhz som er en match, men jeg vet ikke helt hvordan jeg skal koble feks LTE bånd 1 mot (x)Mhz.

    Takk :)

     

     

    • Liker 1
  7. En trenger ikke å simulere alle atomer i universet. La oss si at vi en gang I en ubestemt fremtid bestemte oss for å studere vår egen rases eksistens på 1900-2100 tallet. Vi trenger bare å simulere jordkloden, månen og muligens noen få andre planeter. De andre planetene trenger vi ikke å simulere helt ned til det enkelte atom, hvertfall ikke før de blir utforsket av mennesket.

    En kan simulere et univers i la oss si 1000år, men inne i simulasjonen ville det bare gått et år.

  8. Det er samme som med religion. Det forklarer ikke så mye, men det skaper en hel haug av nye spørsmål.

     

    Personlig har jeg større tro på at teknologi emulerer natur.

    Og dette fører til at livsformene i denne simulasjonen utvikler seg og blir så avanserte at de lager en simulasjon, eller flere. Til slutt har vi flere tusen simulasjoner. Hvordan kan da hver enkelt livsform være sikker på at dette er virkeligheten?

  9. Hvis du demonterer en radio for å finne ut hvor lydfilene er lagret vil du ikke finne noen ting, fordi radioen er en mottaker av lyden.
    Jeg tenker at det samme kan være mulig med bevvisthet. 

    Refererer til Elon Musk når det gjelder simulasjonsteorien/hypotesen

  10. Det at vi lever i en simulasjon er en utbredt teori. Og hvis det er tilfellet, vil det da være en høy sannsynlighet at Menneskekroppen da bare er en mottaker for bevissthet, og våre bevisstheter blir bare flyttet til et nytt sinn ved døden? At min kropp løper med en stafettpinne, og ved døden overlater kroppen min stafettpinnen videre?

    • Liker 1
  11. Mulig jeg formulerer meg dumt, men la gå.

    Oppfatter alle arter tid på samme vis?

    Vil noen se verden i sakte film og noen i "rask film". Og er det mulig at for eksempel det er forskjell innad i artene?

    La oss si vi har to personer, pers 1 løser et regnestykke på 4 sekunder, pers 2 løser det samme på 8. Kan det være at dette skyldes det at person 2 sitt tidsperspektiv er 50% saktere en hva pers 1 sitt perspektiv er? Og vil det noen gang være mulig å bevise dette? Du kan jo ikke sette andre inn i ditt eget perspektiv av tid.

  12. Kikket på Xiaomi Redmi note 5 som kommer ut snart. Angående moto så ser jeg at spesifikasjonene der ligger under de jeg får på Redmi note 5 samtidig som prisen vil være lavere på note 5 så vidt jeg kan forstå? Noen som kan bekrefte dette?

  13. Så viss man rooter og trenger en app etterpå som ikkje funker med hide my root så er man fucked?

    Er unrooting mulig?

    Det er mulig.

    Og nei, du er ikke fucked. Du kan kopiere appdataene til feks snapchat fra en annen enhet og overføre til din nye enhet etter at root er innstallert

×
×
  • Opprett ny...