Gå til innhold

Campyy

Medlemmer
  • Innlegg

    96
  • Ble med

Innlegg skrevet av Campyy

  1.  

    Selv om det er helt latterlig at feks Z270 ikke støtter Coffee Lake, så er det jo ingenting rart med at LGA 1155 hovedkort (Sandy/Ivy bridge, DDR3 osv. med tilhørende gamle chipset) ikke kommer til å støtte nye CPUer nå.

    Slipper stort sett å bytte hovedkort med AMD

    Ja de er absolutt bedre på det spesielt med tanke på forutsigbarhet, men de også hadde jo AM3 og så AM3+, og nå AM4. De har sagt siden starten at AM4 kommer til å støtte til og med Ryzen 3000 serien som kommer nå i sommer, men du kan ikke ta en 3000-serie CPU som kommer ut senere i år og sette den i et hovedkort fra 2013. AM4 kom ut mot slutten av 2016.

  2.  

     

    Får nesten latterkrampe om neste sokkel blir LGA 1155 eller LGA 1156

    men man kan jo aldri vite med intel. Selv om antall pins er riktig, vil neppe cpuen passe.

     

    Kan du forklare? Prosessoren jeg kjøpte i 2013, hadde sokkel 1155.  Er det mulig å gjenopplive noe slikt?

    Uansett hvilken sokkel du har så vil ikke den nye prossesoren støtte den, og det kan jo bare være en grunn til det, at de, som nevnt, får betalt for solgte hovedkort

    Selv om det er helt latterlig at feks Z270 ikke støtter Coffee Lake, så er det jo ingenting rart med at LGA 1155 hovedkort (Sandy/Ivy bridge, DDR3 osv. med tilhørende gamle chipset) ikke kommer til å støtte nye CPUer nå.

    • Liker 1
  3. Har selv vært ekstremt skeptisk til trådløse mus for gaming(har gamet i 15 år), men etter å ha lest om Logitech sin nye "Lightspeed" teknologi samt hørt andre snakke varmt om det så gav jeg det en sjanse, og jeg må si jeg har blitt helt overbevist.

     

    Min Logitech G-Pro trådløs veier det samme som min lille Zowie FK1 og jeg har hatt absolutt null problemer med den. Den tracker perfekt og batteriet varer vanligvis i et par uker før den må lades, noe som dessuten går ganske fort, og den kan selvfølgelig brukes samtidig.

     

    Om andre produsenter sin trådløse teknologi er til å stole på vet jeg ikke, men Lightspeed kan jeg skrive under på at fungerer.

  4. Spillet har nå allerede bygd seg opp litt av ett kontroversielt rykte ett stykke før det kommer ut. For utviklerne så vil det komme godt med for å få solgt kopier av spillet til flere og flere som bare må få testet om det faktisk var verd all omtalen det har fådd.

     

    Er selv en av de som har lyst å prøve spillet, men har ikke altfor stor tru på at spillet er særlig bra.

     

    Kan jo ligne på en litt mørkere versjon av hotline miami, eller? jeg har ikke prøvd noen av spillene men utifra hva jeg har sett virker det ganske likt.

  5. Mitt bidrag:

     

     

    Grafikkort: Sapphire Radeon HD 5850 1GB GDDR5

     

    Hovedkort: MSI P67A-C45 B3, Socket-1155

     

    CPU: i5-2500K Socket 1155 with Operation Flashpoint Red River

     

    RAM: Corsair XMS3 DDR3 1333MHz 8GB CL9

     

    PSU: Corsair CX 430W PSU

     

    SSD: Crucial RealSSD C300 2,5" 64GB

     

    HDD: Samsung SpinPoint F4EG 2TB

     

    Kabinett: Antec Three Hundred

     

     

    6511,- hos komplett

  6. QUOTE(NorthWave @ 25/09-2007 : 19:41)
    Skal man spille med en config hvor hitboxene beregnes utifra en ping på 100ms, som er i område ti til tusen ganger anderledes fra den reelle pingen man får ?

    EDIT: tweaking/config er forresten noe som foregår i alle spill.
    CS1.6, CSS, UT0x, CODx, wsw osv.

    Dessuten er nok ikke praktisk gjennomførbart å skjekke hver eneste pc på den måten. Bare det at PB ikke tar det bør indikere at dette er en lovlig endring. Det er heller ingen online ladders/cups som setter krav til dette, og forskjellen på configs er uansett betydelig større på nett enn på LAN.

    9573943[/snapback]



    Er det da også lov å gjøre endringer som tar vekk tinitus effekt, og som gjør at man hører kun fiendens fottrinn og ikke ditt eget lags fottrinn? Bare fordi det går an? Hvis en ting er lov så er alt lov, og det er akkurat samme type innstillinger.

    At tweaking er lov i andre spill er et usaklig argument siden det går an i de fleste andre spill å sjekke hvilke innstillinger man bruker server-side. Dermed kan man sjekke at alle spiller med like forutsetninger.
    Om sjekking av hver enkelt maskin er gjennomførbart får admins avgjøre, jeg mener i alle fall at det med så få lag som vi kommer til å få i bf2 compoen blir relativt enkelt å gjennomføre.

    Greit at du har et poeng med at man ikke burde spille med 100ms latencycompensation når latency er null og man faktisk kan sjekke config på lan. Derfor foreslår jeg at admins setter opp rettningslinjer for hva som er lov på lanet, og at de sjekker at de rettningslinjene blir fulgt. Dermed blir det en mer rettferdig compo og alle treffer bra.

    Mvh. "CAMPY CAMPER"

  7. Greia er at alle gamle mus har optiske sensorer. Det er i senere tid at man har begynt med laser. Lasersensorer har høyere DPI (oppløsning) enn optiske mus, og det ser bra ut når produktet når det skal markedsføres. Det er vel derfor nesten alle nye "gamermus" har lasersensor.

     

    At Intellimouse 1.0'en din henger igjen er nok fordi det er en gammel/dårlig optisk sensor i den.

     

    Her er en test som er utført for å se hvordan diverse mus fungerer ved høye bevegelseshastigheter: http://www.esreality.com/?a=longpost&id=1300293&page=4

     

    Jo mer grønt jo bedre. I alle hastigheter innenfor det grønne området(perfect control) oppfører musen seg perfekt og leser av helt nøyaktig. Innenfor det oransje området(malfunction speed) leser den fortsatt av ganske godt men gjerne med litt negativ akselerasjon (negativ akselerasjon er at pekerens hastighet ikke lenger er helt proporsjonal med farten musen beveges i).

     

    Selv bruker jeg Razer Diamondback :blush:

  8. Hva er det som er så dårlig med "laser"? Noen som har info, linker?

    9356693[/snapback]

    lasersensorer klarer ikke å lese av skikkelig når man beveger musen veldig raskt, slik som spillere med lav sensitivitet gjør. Mange bruker en armbevegelse på så mye som 60cm bare for å snu seg 180 grader. for dette trenger man selvfølgelig en stor musmatte, og når man skal snu seg fort så går musa ekstremt kjapt over musmatten. Hvis musen slutter å fungere mens man gjør dette så dør man jo selvfølgelig i spillet.

     

    optiske sensorer derimot klarer å lese av perfekt opptil veldig høye hastigheter, og er derfor bedre egnet til spilling, iallefall for de med relativt lav sensitivitet.

×
×
  • Opprett ny...