Gå til innhold

FotballFtw

Medlemmer
  • Innlegg

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av FotballFtw

  1. Teknikk som er meget viktig er jo blitt nevnt, men det jeg savner er fotballforståelse. Tenk mest mulig fotball til alle døgnets tider. Når du ser på em f.eks. Ikke bare se på han med ballen, se på løpene som lagspillerne tar, hvordan forsvarspillerne følger løpene. Vurder om valgene de tar er gode. Dette vil hjelpe deg fantastisk mye hvis du begynner å spille kamper. Ferdigheten å kunne lese spillet, virkelig forstå fotball er en kunst, det er ikke mange som klarer dette. Det er snakk om bare de aller beste som kan dette, nei da mener jeg ikke Ronaldo, Messi og Bale. Jeg mener playmakers som Øzil, Kroos, Iniesta og Modric.

     

     

    Vet jeg kanskje sporet av litt på slutten, men det jeg prøver å si, ikke bare tren tradisjonelt på skudd, driblinger og teknikk. Tren på å forstå fotball

  2. Dette kan bli en spennende gruppe, satser på at Italia vinner denne gruppen, og at Tyskland vinner sin. Hvis disse to vinner åttendelsfinalene, møtes de i kvarten, og det kan bli en spennende kamp for Tyskland har aldri slått Italia i et mesterskap, noen gang. Kanskje Italia blir det eneste laget som kan slå det tyske maskineriet. Personlig heier jeg da på Belgia, men er usikker på hva Belgia kan få til mot Tyskland.

×
×
  • Opprett ny...