Gå til innhold

kaaregarnes

Medlemmer
  • Innlegg

    15
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av kaaregarnes

  1. Vi skal få innstallert boligalarm og kona har researchet seg frem til at Sector Alarm er best, men hvordan får vi slike ting billig mulig?

     

    Jeg har sett at de har rabatt gjennom Obos (https://www.obos.no/alarm ), men da må en vel betale Obos-kontigent?

     

    Finnes det andre tips og triks til å få billigst mulig boligalarm? (Helst fra Sector Alarm, men jeg klarer sikkert å overbevise fruen om det er andre som er veldig mye rimeligere.

  2. Jeg har gode erfaringer med fastlegen, bare for at det skal være sagt, men i det siste har jeg lurt litt på hvordan en kan bakgrunnssjekke fastlegen.

     

    Jeg skal bytte til en litt nærmere, men så lurer jeg litt på vandel, mulige forretningsforbindelser og alt det der. Fastlegfen vil jo få innsyn i veldig mye personopplysninger?

     

    Kan jeg for eksempel kreve vandelsattest?

     

    Er det steder å finne info?

  3. Kjør SUV. De fleste er selskapene er helt ok. Bare sørg for å snakke med de som leier ut og avtal antall sjåfører osv..

     

    16 dager.. Da anbefaler jeg å levere bilen i New Orleans og fly tilbake. Den ruten dere har valgt har ekstremt mange høydepunkter. Her er mine anbefalinger:

     

    Første stopp Philadelphia. Se Liberty Bell og besøk South Street.

     

    Andre stopp Washingon. Besøk https://airandspace.si.edu/visit/udvar-hazy-center/ rett utenfor. Mye kulere enn det Air & Space som ligger i sentrum. Besøk Arlington, Lincoln Memorial og alt det der. Liker dere Museum kan dere være en uke i Washington

     

    3. stopp: Asheville - North Carolina. Dette ligger i Smoky Mountains og er en ekstremt hyggelig liten by. Kjør gjerne også til Cherokee som er et indianerreservat med Casino og en ekstremt kul liten retro fornøyelsespark SantaLand.

     

    4. stopp Gatlinburg - eller dra hele veien til Nashville. I Nashville må dere være 2 til 3 dager. Dere må gå på Tootsies Orchid Lounge, Roberts og de andre HonkyTonkene langs Music Row. Besøk Contry Music Hall of Fame. Sjekk gjerne Panthenon-kopien.Get drunk!

     

    5. stopp Memphis. Graceland. Sun Studios. 2 dager

     

    6. stopp, muligens på veien. Clarksdale for å se hvor Robert Johnson solgte sjelen sin (Crossroads) og hvor Morgan Freeman har en bluesklubb

     

    7. stopp Vicksburg muligens på veien. Colamuseum og civil war battlefield

     

    8. stopp Natchez. Drikk "Knock You Naked Margaritas" på Fat Mama's Tamales

     

    Og så må dere innom en plantasje eller to før dere kommer til New Orleans.

     

    PS: Jeg ville faktisk også vurdert å ta turen innom Ocean City i New Jersey. Fantastisk Boardwalk.

    • Liker 1
  4. Har litt lyst å kjøpe et Go Pro, men har ikke lyst til at det skal bli liggende som et kjøp jeg bare gjorde fordi jeg syns det er kult.

     

    Så det jeg lurer på er

     

    - Hvilket annet utstyr bør jeg kjøpe for å få max glede av kameraet?

    - Er det noen gode rutiner for å få film fra kamera til youtube/face andre steder?

    - Noen videoredigeringsprogrammer jeg burde ha?

     

×
×
  • Opprett ny...