Gå til innhold

Raae3s

Medlemmer
  • Innlegg

    16
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Raae3s

  1. Såklart noen ting er bra å bli tabufisert. Selv om noen kan bruke dette imot homofili og alt seksualitet i samfunnet ellers i bestialsk tankegang.

     

    Men hebefili betyr tiltrukket til unger i 11 - 14 års alderen. Jeg bare leste på nettet at alle har de genene eller noe som stammer ifra før tidens tid. Mens pedofili er definert som en mental forstyrrelse som går under det.

     

    Ikke at det gjør noe slikt rett.

    Er også en dokumentar som heter "Are all men pedophiles?" ifra 2012.

     

    Så jeg bare lurer på hvordan dere vil argumentere for slikt om det blir tatt opp.

  2. Israel tar kanskje ikke inn kvoteflyktninger fra FN, det vet jeg ingenting om, men de tar ihvertfall inn en hel haug med jøder fra Europa! Nylig kunne vi lese i en avis at franske jøder flykter fra antisemittisme. Jeg brukte å lese en kristen dagsavis før, og der var det ofte historier om mange fra andre nasjoner som fikk innpass i Israel. 

     

    De skjøtter godt om sine egne virker det som ihvertfall. Israel er dessuten svært, svært lite, så at de ikke tar inn en haug med migranter er ikke så rart. Ein volk, ein reich! hehe

     

    "But she said a cultural difference may separate the German response from Israel’s. While Israel, born after the Holocaust, has remained vigilant about maintaining a Jewish majority, Germany may see the Holocaust as a reason to open its borders to victims of tragedy.

    “There’s a desire to atone for what had been done,” she said. “Because of what happened before, they feel that they’re repaying a debt and they can take in foreigners. Israeli immigration policy is for people with Jewish origins.”

    http://www.timesofisrael.com/as-europe-takes-in-migrants-israel-tries-to-keep-them-out/

     

     

    As Europe struggles to handle the influx of migrants on its shores, the issue of migrants again has risen in Israel, which has been grappling with the issue for nearly a decade. While EU policy is now being directed toward finding a way to absorb the migrants, the Israeli government is still focused on getting them out.

    ..........

    But she said a cultural difference may separate the German response from Israel’s. While Israel, born after the Holocaust, has remained vigilant about maintaining a Jewish majority, Germany may see the Holocaust as a reason to open its borders to victims of tragedy.

    http://forward.com/news/breaking-news/320557/as-europe-struggles-with-migrant-crisis-israel-copes-with-its-own/

     
    :nei:  :nei:  :nei:  :nei:  :nei:
  3. At man i det hele tatt fordeler "rettigheter" til et land/landområde etter hvilken religion man tilhører, viser bare galskapen i det hele ...

    Mer eller mindre. Bare kall landet for Kanaan og sjekk hva slags praksisser de gjorde utifra arkeologiske gravninger, bilder og historiske refererte kilder og gjør den gamle hedenske religionen til en statsreligion, problem solved. Gi det til noen som ønsker demokrati osv og da er alle fornøyd... tror jeg da :p, også sier vi ferdig med den saken. Men realistisk sett så er det bedre at Israel vinner. Altså teokrati er bare dårlig... menneskerettigheter og religionsfrihet kan man glemme i en slik verden som det er i meste muslimske land.

     

    Men ja... vi lever i en verden der religion er en nøkkelfaktor. Selv om Islam er den største onden som kontribuerer i dag så er generelt all fanatisme bare galskap generelt.

  4. Kanskje det er du som er ond, har du tenkt på det?

    Jeg er ganske tolerant for religion. Men ikke for enøyde dogmatisk religioner som ønsker teokrati. Men joa, jeg er ond på den måten. Men jeg er realist. Ikke at jeg ønsker at noen skal dø fordi de tror på noe, men ikke søren om jeg ønsker slike forhold her eller andre plasser på kloden. Religionsfrihet, ytringsfrihet og menneskerettigheter er livet for meg :)

    • Liker 1
  5. Litt off topic. Jeg holder med palestina fakisk , jeg mener de har rett på landet.

    Jeg mener hedninger burde fått det. De var opprinnelig først :p. Kanaanittere eller noe som de het.

     

    Jeg er usikker fordi islamsk teokrati er bare banalt dårlig uansett, er det jeg gjetter vil skje om Palestinerne får full kontroll. Men det betyr ikke at jeg støtter Israels innflytelse om de skal ha innflytelse på hva vi som nasjon skal gjøre politisk. Så jeg sitter egentlig delvis på gjerdet mer eller mindre. Men generelt vil jeg egentlig at Israel skal vinne bare fordi logiskt sett er demokrati bedre, men jeg vil ikke si meg positivt til at vi skal bli påvirket politisk av Israel.

    • Liker 1
  6. Men selve opplegget er at kristendommen og Islam er like ille. Og i denne tråden er det diskusjon for at løgn og tro går sammen. Så det er det jeg vil diskutere mer på.

     

    Hmm. Det må jeg si at var et forvirrende svar fra deg.

     

    Å kalle jødene for rasister gir virkelig ikke mening. At du virker å kategorisere alle som ikke var kristne som "hedninger", som om det var en homogen gruppe, gir heller ikke stort mening. Det du sier om hvorfor de trodde tror jeg knapt er en koherent setning.

     

    For å være ærlig så er mitt inntrykk at du har tatt til deg informasjon fra forskjellige steder, uten helt å ha forstått det, som har resultert i fullstendig kaotiske ideer i hodet ditt.

     

    Altså poenget med det er at roten til alt ond er jo nettopp at folk har overbevist seg selv at deres tro/dogma/religion er rett. Selvfølgelig var det krig når folk var hedninger, altså jeg bruker ordet hedninger fordi folk som ble beskrevet som trodde på flere guder ble beskrevet som hedninger, jeg bare visste ikke om et bedre ord å bruke, men jeg kan godt kalle de for "tolerante religiøse" ^^. Tilbake til temaet, det som er greia er at "Tolerant religiøse" mer eller mindre slost av diverse ting. Men tror ikke dogma var den generelle grunnen selv om de kunne sikkert bruke tro for å få lykke i krig og strev. Men den sanne ondskapen er at i dag så er det og har eksistert folk som mener at folk bør tro det samme som de, og isåfall er det krig som de mener er ok.

     

    Så ja. Hele poenget med tråden var å bare diskutere religiøs løgn hos den første grenen av monoteismen som skulle være universial lagt(baset på kun tro) og ikke på (etnisk religiøs)som det var hos jødene.

     

    Jeg ville bare diskutere det.

     

    Håper det hjalp litt bedre i forklarings forstand :D

  7.  

     

     

     

    Spagettimonsteret suvurent.. Da det viser hvor latterlig religion egentlig er

    Kult. Hvordan gjør det det?

     

    Spagettimonsteret lar deg tenke selv, parodien tillater deg nettop dette.. Fult mulig å bestemme alt selv... Genialt egentlig :)

     

     

    Altså, jeg er klar over at det flygende spagettimonsteret parodierer kreasjonisme (som var dets utgangspunkt). Noe jeg syns det gjør aldeles utmerket. Det setter også et stort søkelys på en del absurde aspekt ved religion.

     

    Men jeg ser virkelig ikke helt hvordan det illustrerer hvor latterlig all religion er. Eller hvordan det, generelt sett, lar deg tenke selv. Men det er mulig at jeg ikke helt forstår hva det er du snakker om..?

     

    Fra en som har studert den litt. Trollmenn er ikke kanonsk i Wicca. Alle er bokstavelig talt hekser. Tror trollmann kommer ifra persisk ordspråk som ble oversatt til gresk som er "Magus" eller noe :D

    For all del, sitatet er fra en fantasybok i serien The Dresden Files, og omhandler til særs lite om Wiccaene.

     

    Greia med Spagettimonsteret var vel for å gjøre religion tilgjenelig for alle på skolene.. Om du ikke kjenner til historen bak det.. Nettop for å latterligjøre religioner..Om man har så mange troende så kan man få det i undervisningen.. etc..

     

    Vil påstå at ideen er at om man skal undervise religion i skolen der det skal være fagstoff så ble en religion laget som en spøk at de må lære unger innenfor den religionen. Jeg støtter ideen bak det fordi skole er for at unger skal få utdannelse ikke for å printe inn en religion som ikke er fakta men din egen tolkning av det man kaller for filosofi. Kreasjonisme er ganske usaklig og bare ren ønsketenkning fordi det baserer seg ikke på fakta men på ren ønsketenkning. Ken Ham er vel et eksemplarisk eksempel av det, om noen har sett noen av debattene hans, det er delvis nesten litt trist komiskt at det i det hele tatt går ant :hmm:

  8. @TS: Jeg er litt usikker på hva poenget ditt egentlig er med denne tråden. Kunne du forklare meg?

    Diskusjonen går ut på historie og løgn. Altså hedninger trodde fordi du får en slags opplevelse av at "Wow dette ser ut til å funke" dermed får du trosopplevelse av det. Ikke at  man trenger å tro det, men abrahamittiske har et tyrransk bilde av at verden er bygd for dem. Og det stammer ifra det såkalte "Utvalgte folk" selv om historisk har jøder bare blitt feid over av alle hedenske folkeslag :p.

    Altså det står ganske mye slik i det gamle testamentet at om de går på hans vei så vil de få seier over hedninger. Goy eller Goyim er ordet for ikke jødiske nasjoner. Så på en måte var jødene de første rasistene egentlig.

     

    Men selve opplegget er at kristendommen og Islam er like ille. Og i denne tråden er det diskusjon for at løgn og tro går sammen. Så det er det jeg vil diskutere mer på.

     

    Irrelevant men du kan lese om du vil.

     

    Faktisk er det litt like paraleller om du har spilt FF7 på PS1. Der Sephiroth er en cetra (Eller teknisk hybrid av et eksperiment som tjener Jenova) altså ser på seg selv som utvalgt og vil ødelegge jorda osv, og Jenova er en gudinne eller noe. Sefirot i jødisk mystisisme er biter i livets tre der 10 biter av en sefira blir plasert som et slags vei for å komme mer til gud eller noe tror jeg, så navnet er litt lånt derifra selv om på engelsk tror jeg det blir skrevet som Sephirot og ikke Sephiroth. Samme med Jenova som blir Jehova eller noe

     

  9. Dette er noe av det rareste jeg har hørt. Hitler hadde ALDRI RETT. Hva han gjorde mot det jødiske folk kan aldri bli rettferdiggjort uansett hvordan man ser på det. Det at Israel ikke tar inn flyktninger som du sier overrasker meg egentlig ikke. Det har ingenting med at de er ondskapsfull, men Israel ble angrepet ac Syria i 1948 og 1967. Jeg velger å tro at de tenker at de ikke skylder befolkningen noe. Selv om dette er feil å si av dem, så forstår jeg det. Du må også tenke på at Israel er hatet av mange land rundt seg. Dårlig rykte går rundt, og hvor mange flyktninger som vil til Israel vet jeg ikke. Har ikke hørt at de vil at vi skal ta inn flyktninger, men bare så det er sagt, Japan har ikke tatt inn noen som helst.

     

    Jøder vil neppe utslette den vestlige sivilisasjonen, ettersom de er en del av den, og at de har allierte i den vestlige sivilisasjonen. Om de andre landene vil det rundt dem, vet jeg ikke, men man har religiøse ledere i alle land og religioner.

     

    Jødene og Israel vil oss ikke noe vondt,og har bare forsvart seg i mer enn 75 år. Jeg forstår at de er kritisk til alt rundt seg.

     

    Hvis det er noen som burde ta i mot flyktninger burde det være alle de andre muslimske landene rundt flyktningslandene.

    Vel Japan er smart og de er vel utviklet nettopp pga av det. Men det at vi skal ta imot på anbefalinger av et land er ikke direkte bra.

     

    Også vet jeg ikke om alt innenfor holocaust er sant. Altså jeg er ikke en holocaust fornekter. Men det er bevis for at dette er noe som kan være et rent oppspinn på tallene mener jeg. Utifra bevisene så er det sagt å vært 900000 eller noe som ble drept av tyskerne utifra arkeologiske funn. Men du får dømme om videoen har rett eller ei.

    https://www.youtube.com/watch?v=9uaxSPtw0bI

    Enig. Men som sagt de er smarte. Tror det er et politisk spill vi opplever. Kanskje derfor sosialisme som vi kjenner det rett og slett ikke funker.

    • Liker 1
  10. Edit: Jeg endret tittelen pga at jeg tror ikke jøder i seg selv er ondt siden fleste er ateister virker det som, selv om det står noe litt sykt i talmuden om goy eller ikke jøder, men sykdommen ligger i lederne aka EU eller Europas dumme ledere har utviklet et holocaust syndrom(Altså skyldfølelse og bruker alltid holocaust som et eksempel), at automatisk er alle som ikke er oss gode mens vi vesten og alt vi står for er ondskapsfult... Derfor er det nesten slik at man må hate likt selv om de ikke er fortjent, og alt dette bare for å fjerne islamisme og teokrati blant muslimer. Helt utrolig egentlig av hva slags hjerne mentalitet vestlige ledere har?. Jeg lar resten av det jeg opprinelig skrev nedenfor denne linja.................

     

    Altså jeg vil ikke si at dette er alle. Men jeg begynner å mistenke at Hitler hadde delvis rett i dette, selv om fyren var en gærn diktator ellers. Det jeg mener er at.

     

    Israel vil at vi skal ta inn flyktninger, altså muslimer som elsker teokrati!. Vil Israel ta inn noen?. Nope. Der er det motsatt så det er hyklersk.

     

    Ok, litt tilfeldig kanskje. Man kan ikke kalle jøder onde fordi en nasjon mener noe vi skal gjøre? Tja delvis men jeg er ikke ferdig.

     

    Har du hørt om begrepet "Goy" eller "Goyim". Det er hebraisk for ikke jødiske nasjoner. Så vi er mindre verdige. En slags form for rasisme. Så vi kan ikke være rasistiske. Men jøder kan det om ikke jøder? Også lurer jeg på om de bare vil ha det slik for å utslette den vestlige sivilisasjonen. Som at de hater oss generelt. Muslimer er like ille med islamsk teokrati, selv om det finnes ateister i midtøsten så blir de sterkt hetset og gjør det vanskelig for dem. Men ja. Det er derfor at det blir laget sånne vitser som "Bad goy" om vi går imot det de vil :p. Det blir også sammenlignet med sosialisme av en eller annen merkelig grunn. Selv om det er litt påstander. Men generelt har jeg uansett av grunnlag å påstå at jøder egentlig har et negativt syn til ikke jøder som oss.

     

    Om det stemmer synes jeg vi skal tenke oss om medlemskapet til Israel generelt. Selv om jeg helle vil ha Israel over islamsk teokrati uansett. Men vil ikke ha noe slikt innflytelse på våres politikk iallfall om det skal føre til åpent asyl. Selv om det er mer EUs sin skyld eller EUSSR som jeg kaller det for. Og at Tyrkia bør bli sparket ut av NATO for å være islamofascistisk, bruker presse midler bare for å få mer innflytelse mer eller mindre. Hadde personlig ville vært på lag med russerne enn tyrkerne, møkka politisk innflytelse som har trådd inn i det landet mer eller mindre. Og at vi må melde oss ut av schengen-avtalen som fort som mulig bare for å nevne i fleng eller EØS for dens slags skyld.

     

    Om du søker "Goy" eller "Goyim" på YouTube eller "Shut it down" så vil du nok få noen interesange komedie klipp om det jeg snakker om. Synes uansett det er kjipt. Bernie Sanders er jo i tillegg en jøde, så tror nok han vil jobbe for at USA skal godta sosialisme. Og Frankfurt skolen der teorien om Kulturmarxisme kan også være gjort av jøder. Selv om tyskerne har virkelig jobbet ræva av seg når det kommer til sosialisme.

     

    Men bare lurer på hva dere tror? :)

    • Liker 3
  11. Du trenger ikke religion for å finne virkeligheten. Så da blir mitt svar at man heller ikke trenger å velge seg noen spesiell religion

    Ser den. Men tror det kan være en kur for folk med psykologiske problemer. Bedre kur enn den abrahamittiske versjonen når man finner at alt er tull. Så føler man seg mindre redd på en måte. Religion som den har en tendens til å være et psykologisk våpen hvor noen har problemer med å fungere i hverdagen. Det kan man se rundt i verden i dag, bokstavelig talt folk som dør fordi deres religion er rett. Selv om kristendommen kanskje ikke er så spikagærn lenger så er den alikevel ikke bra et mindre onde kanskje,men alikevel, roten til alt ondt i religion stammer nettopp ifra den jødiske religionen som har misjonert seg i 2 grener som preger vår verden i dag. Selv om ateisme eller agnostisisme er en grei vei også. Jeg bare tenker at generelt så er det iallfall et bedre alternativt. Men er åpen for at folk enten er for eller imot noe ^^

  12. Jeg tror Wicca. Fordi den søker etter noe som funker. Så en Wicca vil ikke kaste noe magi eller noe som ikke funker om det ikke er bevist at det funker. Altså religion for folk er overtroisk i guess. Men i det minste er de iallfall tolerant iallfall.

     

    Abrahamittiske religionene er 100% falskt. Men tror de som påstår at Jesus er en historisk person har gjort for dårlig research etter min mening. Bare utifra de tidligere "Brev til hebreerne der Jesus skal være en cellestisk vesen eller noe, ypperste prest i himmelen som det blir beskrevet", Altså den biografiske delen kommer mye senere. Så dette er mer eller mindre så lite bevis som det kan være og er mer diktet opp.

     

    Ok, avsporet litt. Men Wicca er iallfall ikke dogmatisk. Så den søker ikke følgere som misjonering, i det tilfelle å overbevise deg at du må tro det eller det er SANN, som er det misjonering går ut på. Så vi burde tatt hedenske religioner som universalreligion etter min mening. Fordi det er mer bevis for dem enn den mer tortur kammeret som abrahamittiske religioner elsker :D

     

    Men bare lurer om du har ville valgt en religion. Hvilket ville det vært?

  13. Jeg mener hele bibelen er ren historie forfalskning. Selv om noen ting i gamle testamentet har noen ting rett så er det opprinelig bare ment for å lage opp tull. Var en grunn til at folk hatet jøder, hellenister forfulgte dem sykt mye under andre år før kristus da "Daniels bok" var populær å lese. Der skal ideen om "Menneskesønnen" komme. Så kristendommen ville nok aldri ha skjedd om romerne ikke hadde gjort ting så miserabelt for jødene, men hele opprinnelsen til religionen er i seg selv ondskapsfull uansett og kyniskt.

     

    Til og med en useriøs historisk kildring som "Apostlenes gjerninger" er ren oppdiktet historie forfalskning fordi du får ulike kildringer i Paulus sine autentiske brev, og annen beskrivelse i apostelens gjerninger. Så dette beviser hvor falsk de er. Gudsinspirert løgn kaller jeg det for. Selv om Islam ikke er direkte annerledes. Historisk sannsynlighet for sataniske vers er ganske klart. Selv om teologer ikke liker det :p.

     

    Men her er et foredrag Richard Carrier gjorde på en av de typiske tinger som kristne vil lyve om. Sykt interesant om du har tid :D

     

    1:00 - 11:00

×
×
  • Opprett ny...