Gå til innhold

Anonym8282

Medlemmer
  • Innlegg

    20
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Anonym8282

  1. Har kun skjedd 1 gang nå når den var kald, +2 ute ca. Og idag er den helt fin igjen, går litt ugjevn på tomgang men drar og høres fin ut. Eneste jeg har merket er at det lukter litt rart av eksos, "fyrverkeri " krutt eller lignende. Tenkte og bytte bensinfilter og luftfilter osv for og sjekke ut mulige feil.

  2. Hei, har en mbra 124w 230e 132 hester bensin, den har startet nydelig i rundt 1 uke nå (tvert selv i mange kuldegrader) men idag med 1+ grad så fyrte den såvidt, sto og kinnet lenge så gidder jeg gass og da tente den og fyrte men gikk kun på 500 omdreininger før den plutselig gikk helt fint på tomgang og under kjøring, stoppet den på byen og samme skjedde, men helt fin under kjøring. Den døde ut under kjøring sånn 2 sek en gang men det var alt, tips? Gått 340000 og 91 mod. Hører bensinpumpe når nøkkel vris om.

  3. Hei, brukte linser i rundt 1 år og det gikk fint, men så brukte jeg linser MYE en periode sånn 7-00 hver dag i 2 uker ish og da fikk jeg selvfølgelig vonde /tørre øyne, brukte så briller resten av sommerferien da det ikke ble bedre. Og nå 2 år senere kan jeg kun Bruke linser fra 7-16 5 dager i uka før jeg får vonde/tørre igjen. Før denne hendelsen brukte jeg linser hele dagen, altså 7-21. Noen tips? Har prøvd en annen type linser som liksom var bedre men funket ikke.

  4. Hei. Er straks ferdig med 2 året på bygg og anlegg men har i siste tiden blitt mer og mer interessert i bondeyrketillegg, kommer fra gård der jeg jobber nesten daglig og har odel på en annen. Kan jeg søke meg inn på naturbruk etter dette året? Isåfall hva skal jeg evt drive med frem til jeg kan ta over? Bare litt usikker...

  5. Hei! Jeg har ett problem, jEg våkner rett og slett ikke av alarmen.

    Info:

    18 år, går på skole utenom skole jobber jEg 6-3 hver dag og jobber på gården om kvelden fra 4 -7 ish også legger jeg meg 11-12 og opp Kl 6 og våkner ikke av alarmen. Noen tips? Andre info : snuser alltid like før legge tid/mens jeg legger meg sover bra føler jeg, hvordan skal jeg få til og stå opp ? Skjønner drt ikke, selv om jeg skal opp Kl 11 en dag så sover jeg rett forbi opptil 8 alarmer og bråvakner Kl 1 på dagen. DES!

  6. Hei. Sikkert feil sted og poste men kan trenge litt hjelp, har en traktor der styringen ikke er helt god. Funker bra når den er kald, men når den blir god og varm så blir den ekstremt tung og oljelampen for girkasse slår seg på. Mf 3000 serie. Sikkert noen som vet?

×
×
  • Opprett ny...