Gå til innhold

wizzcat

Medlemmer
  • Innlegg

    463
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av wizzcat

  1. Jeg begriper ikke hvorfor de er så elendige på Javascript, fortsatt.

     

    Venstre: Chromium 3.0 Alpha

    Midten: Firefox 3.6 Alpha

    Høyre; Opera 10 beta 3

     

    post-74755-1250155543_thumb.jpg

    Det kommer, men å gjøre det skikkelig tar nok tid.

     

    Det skal også sies at ren JS ytelse er mindre relevant for folk flest, rendering, hvilket Opera gjør meget bra, er et mye større tidssluk for de aller fleste nettsider.

  2. Driverstøtten til XP 64 bit er vel veldig dårlig i forhold til Vista...

    I det hele tatt er Vista langt fra så gærent som folk vil ha det til.

    Men uansett hvis du først skal kjøre 64bit så go Vista.

    Har ikke hatt noen some helst problem med drivere, bortsett fra det utgamle tv-kortet mitt som nekter fungere i et hvilket som helst windows os med 4gb+ ram.

  3. Bare synd så mange bedriftskritiske systemer avhenger av en eller annen fot av IE :( Trist, trist indeed.

    Det er nettopp derfor Super-Standards mode er nødvendig. I en perfekt verden kunne man ønsket at alle oppgraderte sine systemer, men dette er rett og slett ikke realistisk, og fra et businesstandpunkt ikke akseptabelt. Jeg ser derfor på dette som et bra kompromiss; de som virkelig ikke vil oppgradere kan gjøre som de vil, mens resten blir ledet på rett vei med IE8 rendering.

  4. Noen som vet om det finnes muligheter for å få tak i et 4- eller 6-cellers batteri til en rimelig penge? Dell har ganske groteske priser på disse som løst ekstrautstyr. Bruker 6-cellers batteriet noe mer plass enn 4-cellers batteriet eller er den kun vekt som skiller disse fysisk?

    Ebay. Kjøpte meg at 9cells til en brøkdel av prisen Dell vil ha for det. Foreløpig er pcen såpass ny også at sjansen for kopier er ganske liten, og det er mange som har fått ekstra batteri som ikke trenger dem, etc.

  5. har tenkt og oppgradere fra 1gb til 2gb minne og trenger litt hjelp trur jeg ahar 2x 500mb og har tentk og kjøpe 2x 1gb skall jeg bare sette de 1 gb minnet i samme sted som de 500mb minne korta sto?

     

    og enting til jeg har en dell dimension 5100 og fikk bedskjed at jeg skulle ha DDR II- DIMM 240-pin men finner bare 184 pin på komplett kan noen hjelpe meg? :p funker denne http://www.komplett.no/k/ki.aspx?sku=123472 ?

    Det der er DDR og ikke DDR2. Som et tilfeldig eksempel vil denne funke fint. Og ja, du bare setter brikkene i samme plass som de gamle var før.

  6. Har noen spørsmål til kyndige:

     

    1. Har de bestemt seg for en videostandard? (blir det Theora?)

    2. Kommer audio- og videotaggene med HTML 5?

    3. Hvilken plass har XHTML 2 oppi alt dette?

    1. Det har vært heftig diskusjon rundt dette og så langt har det ikke kommet noen løsning. Det er derimot sikkert at valget kommer til å falle på et fritt tilgjengelig format, uansett hva det måtte være.

    2. Ja.

    3. Lite. XHTML 2.0 går i en ganske annen retning og vil ikke være bakoverkompatibel. Jeg mistenker egentlig at HTML5 kommer til å bli vinneren. Forøvrig finnest det XHTML5 som er HTML5 med XML syntax og krav.

  7. Jeg blir møkklei av all denne forfølgelsen av Microsoft - til slutt vil slik aktivitet skade bedriften så pass at all aktivitet som MS driver med blir skadelidende, og det får garantert følger for alle som bruker MS- software/hardware.

    Greit at man ikke skal drive med full aksept og blind forgudelse av alt MS driver med, men det er tross alt mye mellom "silkehansker og hekse- forfølgelse".

    Når Microsoft har brukt ti år på å gjøre absolutt ingen ting så er det ikke lenger en heksejakt men et reelt problem. Det er ikke snakk om å straffe Ms, men å få dem til å gjøre en skikkelig jobb. Dersom de hadde levert en nettleser som oppfulgte standardene, slik de lovte å gjøre for mange, mange år siden, så hadde dette ikke vært noen sak i dag.

  8. hva er prisen på derre kortet? på slutten sto det $150.. men om de mente 150 dollar ville jo prisen bli omtrent 1000kr.. noe som er.. ekstremt billig for et kort som er bedre enn 8800 GTX.. som koster 3500.

     

     

    Jeg vedder på at jeg driter meg ut nå men :p

    Mellomklassekort er vel aldri bedre enn forrige generasjons topklassekort. Et sted like under 8800GT er nok sansynlig. Jeg mistenker nok også at prisen kommer til å krype opp til 13-1400. x10 fra dollar til nok pleide å være en god regel, og selv med denne lave kursen tror jeg det blir en del mellomlegg.

  9. Ahh jeg er lei av alle disse mellomklasse lanseringene! Er jo ikke annet! Synes nVidia og AMD burde få ut fingeren og få ut de neste high-end GPU'ene. 8800GTX/Ultra begynner å bli grå i håret og klar for pensjons alder.

    Highend blir alltid lansert først, i motsetning til highend var det derimot en nyhet at 9600 skal lanseres så tidlig.

     

    Synes forøvrig at det er festlig at Nvidia tar i bruk gamle Ati serienummer. :)

  10. Ja, du trenger bare å finne innstillingen i bios for AHCI og skru denne av. Ingen fare for å ødelegge noe. Du bør derimot ikke skru denne på igjen etter at Windows er installert siden den ikke vil finne driverene og ikke vil starte. Så lenge den er av er alt fint.

     

    Når det gjelder batteri/stikkontakt så har det ingen ting å si.

  11. Alt er mulig, men noen ting er vanskeligere enn andre.

     

    Det kommer an på hva du skal bruke skjermen til. LCD-TVer egner seg dårlig til databruk (i min mening) pga lav oppløsning og sjelden topp kvalitet, men du kan ikke slå dem på størrelse/pris, og å se tv er langt enklere siden du bare kan plugge den i.

  12. Microsoft har vært en stor del av hele prosessen når det gjelder HTML4, CSS2-3, Ecmascript, og de har også tidligere lovet å implementere standardene. Dersom det er noe galt så har de en like stor skyld i dette som andre, bortsett fra at de ikke har vist noen interesse i å forbedre noe de siste ti årene.

     

    Det skal også siest at mye av problemet er at IE rett og slett har implementert ting feil. Ting som fungerer fint i andre nettlesere er rett og slett ubrukelig i IE på grunn av bugs. Dette er ene og alene Microsoft sin feil, og de har hatt en evighet til å utbedre dem.

  13. Acid-testen er ikke ment som en referanse-test på hvor "god" en internett-browser rendrer vanlige sider, den viser bare hvor bra en browser takler "ekstreme" feil/"eksotisk" kode i HTML-kilden.
    Du finner ikke noe feil (invalid) kode i acid-testen. Se gjerne validatoren til w3c: http://validator.w3.org/check?uri=http%3A%...s=1&group=0

    Acid2 er en css test, ikke en html test, å bruke en html validator er derfor meningsløst. Og ja, mye av acid2 er basert på feilhåndtering.

  14. Jeg får 2 kopier av alle mail når jeg bruker IMAP i opera mail. Noen som vet hvordan jeg fikser dette?

    Imap implementasjonen til Gmail er heller ufullstendig, og det er dermed mange bugs, som for eksempel at du ikke kan velge hvilke mapper du vil hente. Dette resulterer i at du får tonnevis med spam, og også dobbel mail. Kjipe greier egentlig.

×
×
  • Opprett ny...