Gå til innhold

krj72

Medlemmer
  • Innlegg

    16
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av krj72

  1. Samtidig er det klart at nye oppdaterte brikkesett for de nye Ryzen-prosessorene også lanseres i April. X470-baserte hovedkort vil være optimaliserte for annengenerasjons Ryzen-prosessorer, blant annet ved å trekke mindre strøm skal vi tro selskapet.

     

    Det er ikke så mye som er kjent om Pinnacle Ridge-generasjonen ennå, annet enn den skal være basert på 12 nanometers produksjonsprosess, ned fra 14 nanometer på de eksisterende Summit Ridge-prosessorene. Dette skal gi høyere klokkefrekvenser med minimal økning i strømforbruk.

     

    Skal den trekke mer eller mindre strøm?

  2.  

    Er ikke så inne på telefoner men den får 9/10 mulige?

    Det må jo bety at dette er nesten en perfekt telefon?

    Beklager men det tror jeg ikke på, hvis denne hadde vert det, hadde ingen brukt flere tusner på en telefon. Dette er jo bare tullball.

     

    Vi du også si at 99% av alle biler som selges burde få karakteren 1/10, fordi de ikke har like gode materialer, akselerasjon og toppfart som en superbil til 10 millioner?

    Det jeg prøver å si er at 10/10 er perfekt, og denne får ni 9/10 og det er omtrent perfekt. Jeg synes ikke denne er perfekt selv om det er snakk om billige mobiler .Tror ikke det er laget noen perfekte biler heller.

×
×
  • Opprett ny...