Gå til innhold

chiefo

Medlemmer
  • Innlegg

    473
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av chiefo

  1. Jeg har byttet ut eliten med slim-versjonen, men til min store overraskelse nekter den nye konsollen å koble seg opp til nett! OG det til tross for at den finner nettverket mitt, at jeg skriver inn riktig WEP, og ip er riktig osv.

    HVA FAEN?

     

    Jeg fikk en Inteno ruter av Nextgentel for å åpne portene, funket veldig bra med eliten, og tildels med PS3en. Men skal den ruteren på noen måte være problematisk for Slim-versjonen? Skjønner ikke hva jeg skal gjøre.

  2. Kjøpte en Acer Aspire til dama, det vil si hun fikk den da jeg fikk en nyere modell. Men hun er ikke Særli glad i den, selv om den er mer enn god nok teknisk sett. Men jeg innser at det estetiske og praktiske betyr mer for en dame. Er det noen fine (som i valgri farge) og praktiske (som i mindre enn Aspire) som kan anbefales? Hun bruer pcen til skriving, surfing og bilde ting (Adobe).

    Acer One eller hva den heter blir kanskje i snauste laget siden den mangler cd-inngang.

  3. Hei, jeg har fått meg et par dyrkjøpte sko jeg har lyst til å "stille ut" og la stå oppå en kommode, på peisen o.l.

     

    Jeg trenger noen tips til enkle løsninger som kan funke som en erstatning til glassmonter. Føler det blir penger ut vinduet å kjøpe en glassmonter, da jeg nylig så en DVD-beholder som var gjennsomsiktig og nesten passet til skona. Men jeg sliter med å finne konkrete forslag som kan fungere.

     

    Er det noen som har noen tips? Gjerne hvilke butikker jeg bør lete i.

  4. Real-tek audiodrivere fungerer til denne modellen og den nye? Har begge skjønner du.

     

    Leverte 5930g-en på reperasjon. Fikk den tilbake i dag etter (over) to uker. Harddisken er bytta ut og den er testa "OK" ifølge notatet. Men jeg stusser likevel over at jeg hører harddisken som dirrer. Den var der ikke som original, dog vanskelig å si for 100 % sikkert. Føler det ville vært kjipt å levere den inn igjen så lenge den fungerer, men frykter den ikke er 100 % fit.

     

    Hvor kan jeg ta en ytelsestest for å sjekke? Dere her inne har jo pcer jeg kan sammenligne med. :)

  5. Hva bør man se etter når man skal ha en ekstern harddisk for å passe på ulike filer man er redde for? Den forrige pcen klikka, tar ikke en ny sjanse.

     

    Har søkt på google, og mange skriver at de har hatt eksterne harddisker fra ulike leverandører som blir ødelagt etter noen få år. Det høres jo håpløst ut!

     

    Hva anbefaler dere?

  6. Damas 5930 har begynt å bli tregere. Ikke bra. Kan det være virus?

    Vi får varslet om at vi ikke har aktivt virusprogram (den vanlige windowsvarsleren som sier det) - men vi har Avira up and running :S Prøvde å avinnstallere og innstallere igjen, uten at den varsleren forsvant.

     

    Hvordan fungerer det med formatering av en maskin vi fikk med Windows Vista? Har ikke lagret noe i bakhånd, men mener at jeg leste at det finnes en måte å få den tilbake til "start".

  7. Jeg har et spørsmål. Everquest var uten tvil det spillet som åpnet MMORPG-sjangeren til de store massene i Vesten, men hva med verden ellers? Såvidt jeg vet kom det to spill årene før i Asia, som ble en stor suksess - men mulig de ble en suksess etter hvert?

     

    Det jeg lurer på er om Everquest ble den store høydaren i verden, eller om det er korrekt å snevre det ned til det suksesspillet for Vesten? Det nådde selvsagt Asia, men tror Asia var tidligere ute med andre spill.

     

    "Ultima Online, released in 1997, may be credited with first popularizing the genre,[13] though Nexus: The Kingdom of the Winds was primarily responsible for mainstream attention throughout Asia which was released in 1996, about a year earlier than Ultima Online. It was EverQuest that brought MMORPGs to the mainstream in the West.[13]"

     

    - Wikipedia, jeg stoler på dem.

  8. Jeg er rimelig fersk på speilrefleksfronten. Anskaffet meg D450 Canon for noen måneder siden, har vært i Paris og noen småturer siden, og er temmelig fornøyd med bildene. Det er nok en vei å gå før jeg lærer meg innstillingene til forholdene... men det får komme når det kommer.

     

    Jeg har standard KIT'en som kommer med Canon D450, og så vidt jeg vet er ikke dette særlig bra optik? Jeg fortalte en kollega at jeg skulle til Roma snart, og kunne tenke meg bedre over-all optik. Jeg ville tro at jeg vil trenge bedre zoom, samtidig som detaljer på mer mikroskopisk nivå ville vært artig (de to lar seg vel kombinere?).

     

    Han anbefalte Denne

     

    Helt konkret, hvor stor forskjell vil det bli? 5000,- er jo like mye som jeg betalte for kamera(!). _Hvordan vil jeg merke forskjell på bildene?

     

    OG hva anbefaler dere?

  9. Hei, jeg har nettopp fått meg Acer Aspire 6930-modellen. Har ikke gjort så mye på den, foruten å følge 12-tips for å gjøre Vista raskere, i tillegg til at jeg innstallerte en Nividia 32-bits driver til 9600-skjermkortet.

     

    Men får en feilmelding på Realtek audio (error) - lyden fungerer som den skal den, så jeg lurer på om noen er kjent med den problemstillingen? Fikk tips om et program som ville fikse problemer og optimalisere maskinen, men det kostet flesk. Finnes det noen rimeligere metoder?

     

    mvh

    Alexander

  10. Hei, ettersom min samboer har okkupert vår Acer 5930g så vurderer jeg å anskaffe en bærbar til, så har vi en hver. Hun bruker mest til jobb, jeg til spilling.

     

    Acer 6930 som vises her, er vel den nye modellen. Men er den bedre enn 5930? Husker at mange butikker opererte med ulike prosessorer o.l. på 5930, hvordan er det med PS.no sin? Ser den har mindre harddisk enn den vi har fra før.

     

    Noen anbefalinger?

  11. Kjøpt en Acer Aspire for et halvt år siden, nå må jeg ha en ny bærbar. Ikke fordi jeg ikke har den enda, men fordi dama har okkupert den... får såvidt tatt i den selv!

     

    Hun bruker den til å jobbe med. Har lansert Acer One til henne, men tror den blir litt for liten til hjemmekontor-maskin.

     

    Tror det blir litt corny med to Acer Aspire 5930, vil vi bare ta feil av hverandres ;) Eller kommer de i andre farger? Og modellen selges kanskje ikke lenger?

     

    Hvilken bærbar er som Acer 5930 var for ett år siden? Tenker da på en rimelig god spillbærbar til en rimelig penge.

×
×
  • Opprett ny...