Gå til innhold

Lil-H

Medlemmer
  • Innlegg

    3 339
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Lil-H

  1. Dessuten blir det feil å si at "homofile tenner på heterofile", da det helt klart er feil. *Mange* (ikke alle, og langt fra de fleste) kan finne det tennende å rote med en heterofil gutt av grunnene Tom nevner.

     

    De fleste homofile tenner ikke på skruller.

     

    Jeg tror nok homofile tenner på mye rart, så å prøve å kartlegge dette i en tråd uten statistikk og fakta blir noe meningsløst!

  2. Tror ikke du har gjort noe galt :) For noen kommer det som et sjokk at kompisen eller veninnen kommer ut som skeiv i en eller annen form. Med noen venner vil det være naturlig å prate mer rundt emnet. Hvor lenge har du visst det, var det vanskelig, om du trenger noen å snakke med så si ifra. Det er veldig forskjellige hvordan vi reagerer på ting, og det å komme ut som skeiv er ikke stort som man selv føler det når man lever i skapet. Nå som jeg har kommet ut føles det hvertfall slik.

     

    Jeg vet med meg selv så er det visse personer jeg gjerne skulle snakket mer om det, spesielt de første kompisene mine jeg fortalte det til. Mens andre venner igjen føler jeg ikke noe særlig behov for å brette ut privatlivet mitt til.

     

    Igjen, om du føler du har gjort noe galt, spør personen det gjelder om han/hun vil snakke om det. Det føles godt når andre bryr seg :)

  3. hrMeyer: Aldri skjønt helt hvorfor det er så kult å kunne suge eller ha seg med en hetero kar? Det tenner meg ikke mer om jeg får suge en homse eller hetero dude, makes sense?

    Tja, en vanlig fantasi blant heterofile gutter (og et tilbakevendende motiv i pornografien) er da å kunne ha seg med et par lesbiske jenter. Det har vel noe med tanken på at ens seksualitet er så sterk at den overvinner legningen å gjøre. Pluss litt "forbuden frukt smaker best"...

     

    Geir :)

     

    Snakk om å treffe hodet på spikern' Geir. Av en eller annen grunn har jeg aldri tenkt på det på den måten.

     

    Men da vil det vel være naturlig å spørre om en da faktisk er 100% hetero, om du vil/kan bli sugd av en homse (hvis penger ikke er involvert..)

    Hvis vi går tilbake til den klassisike Mick Jagger setningen; det fremstilles alltid at greit, jeg kan ha sex eller et blås med ham, men det er bare fordi han er så "sinnsykt digg at jeg kan ikke la vær". Da mener jeg du både tenner på det ene og andre, noe som selvsagt er helt okej :)

  4. Min opplevelse er at jeg kommer ut av skapet hele tida. Ikke at jeg føler jeg er i noe skap. Jeg er åpen om hvem jeg er uten å presentere meg "Hei jeg heter Maria og er lesbisk" At jeg er lesbisk er ikke det som definerer meg som person. Men selvfølgelig en del av det.

    Jeg snakker om mitt liv og min sambo som hvemsomhelsten annen ville gjort, og så får heller folk spørre om de stusser ved at jeg sier et jentenavn og "hun" om samboeren.

     

    For dere som sliter med å komme ut, registrer dere på http://www.gaysir.no

    Her kan dere komme i kontakt med andre, skaffe venner og kanskje en kjæreste. Jeg fant min sambo på Gaysir :love:

     

    Noe jeg har visst hele tiden, men var alltid usikker på om alle andre også "skjønte" dette før jeg kom ut av skapet. Det er ufattelig mange andre av mine egenskaper som gjør meg til meg, det å være skeiv er en liten del av det :)

     

    Så vil jeg takke alle på diskusjon.no de siste årene som har vært åpen om sin legning! Det gjør det så fryktelig mye enklere for oss usikre som ikke tør å ta steget helt selv. For meg tok det tid å akseptere å være homo, men det hjelper virkelig mye å se andre er helt åpne om det og at det ikke er så big deal som jeg, og helt sikkert mange andre trudde da man var i skapet.

    Jeg har heller ikke tenkt til å introdusere meg som homo i første setning, for det er ikke det som er interessant med meg, men nå som jeg er åpen som homo i min vennekrets "håper" jeg andre usikre ingen vet er homo eller lesbiske, også ser at det å være annerledes ikke er så gærnt. For noen ganger ser det mørkt ut, gitt :)

     

    Gaysir er fine saker :) Var på date for 2 dager siden og greier o_O

    Det er også mange fine artikler på gaysir, blant annet Godt nyttår, homo-Norge!

    NRK har en interessant dokumentar om LHBT-personer opp gjennom tidene i Norge. Sjekk det ut på NRK1 mandager 22.30

     

    :)

  5. Jeg prøvde å tilkalle mods, men de sletter tydeligvis ikke spammen som pågår i tråden.

    Første post sier fortsatt

     

    Hver post skal inneholde

    [http://*imdb-link*]Tittel[/url] (er ikke så strengt)

    Type HD DVD eller Blu-ray ---> VIKTIG!

    Hvor den ble kjøpt

    Hvor mye den kostet

     

    Dette for å gjøre tråden mer interessant. Alle innlegg som bare inneholder en tittel på en film, slettes.

     

    Vær så snill å respekter dette folkens. Jeg bruker tråden jevnlig for å finne tilbud og da er jeg ikke interessert å se spam om hva blu-ray.com har gitt filmen i score

  6. Jeg likte The Sixth Sense, Unbreakable og Signs ganske godt jeg, og som sagt så virket teaseren ganske forlokkende. Skjønner ikke hvorfor Shyamalan går fra Bruce Willis, Samuel L. Jackson og Mel Gibson til føkkings Mark Wahlberg... Snakk om å ta et steg i feil retning...

     

    Enig med deg der. Det var alle filmer jeg likte, men etter de 3 store fra han gikk det nedover. Jeg forlanger ikke storfilm på storfilm, men når du vet hva mannen engang produserte er det ikke annet enn jævelig trist å se søppel som The Happening.

  7. ]Jeg blir alltid skuffet over Mark Wahlberg, har han noengang gjort en god jobb?

     

    Hvorfor har du forventninger hvis han gang på gang skuffer deg?

     

    Se Boogie Nights forresten.

    Fordi han blir castet i filmer som i utgangspunktet har veldig mye potensiale. Jeg synes blant annet The Happening så jævlig interessant ut etter å ha sett denne teaseren:

     

     

    Glemte du at Shyamalan stod bak du da? Haha, han har produsert mye dritt i det siste. Lurer på om Avatar: The Last Airblender blir like dårlig som hans to siste "verk". I hope not...

  8. Mulig.

     

    Men på hvilken måte skiller det seg fra andre "store" titler som har preget omtrent hvert år siden Toy Story og Bugs?

    3D?

     

     

    Det kan du si, men en film kan ikke leve på 3D av seg selv.

    Det virker som om flere her inne er så fantastisk blendet av teknologien, så da er det greit at vi får replikker som "You're not the only one with a gun, bitch!"

     

    Jeg tror neppe færre hadde sett filmen om den hadde et godt script, eller tar jeg helt feil?

     

    EDIT: la til quote

×
×
  • Opprett ny...