Gå til innhold

medlem-3841

Banned
  • Innlegg

    16
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av medlem-3841

  1. Jeg tviler på BIOS-oppdatering funker, men det er sikkert verdt et forsøk if all else fails.

     

    Ellers ville jeg nok vurdert å teste en 3. mus, evnt. teste en USB-hub eller lignende.

     

    EDIT: Du kan prøve å dra ut noen av de andre USB-devicene dine og se om problemet vedvarer. Det kunne jo være USB-bus'en din ikke var rask nok til å takle alt.

  2. Ah, slik. Ja, det er i stor grad riktig, men noen modifikasjoner. Microsoft krever at du replikerer problemene dine på en fysisk boks uten virtualisering hvis du skal ha support... :dontgetit:

     

    Når det er sagt, så har de fleste leverandører (DELL, HP, Fujitsu, etc) end-to-end support på Windows-produkter om du kjører de på deres hardware og har kjøpt VMWare gjennom dem. :yes:

     

    Har man forøvrig kjøpt VMWare utenom en distributør som har et apparat for Microsoft-produkter er man shit out of luck kan det virke som.

     

    Står mer om dette her:

    http://www.vmware.com/support/policies/ms_..._statement.html

  3. Når man først skriver om noe som kan lastes ned gratis.. hva med å faktisk legge med en link også?

     

    Hvis du leser artikkelen ser du at dette skjer fra og med neste uke.

     

    Forøvrig er dette noe som ikke er særlig interessant for de fleste, da hardware-støtten for ESX er noe mindre enn hva Hyper-V klarer... Er derfor Hyper-V som gjelder for meg som tester dette hjemme.

  4. Mange bra tips her! :)

     

    Er det noen som har problemer med WLAN og skjulte SSID'er? Jeg får liksom aldri valgt aksesspunktet fordi den alltid kommer opp som "Skjult WLAN". Hvis jeg forsøker å angi aksesspunktet så overskriver den bare det jeg allerede har skrevet inn for det bestemte SSID'et...

     

    Any ideas?

  5. Jeg har nå begynnt å få endel datamaskiner(se spoiler). Rommet jeg sitter i har nå begynnt å bli så varmt, at jeg er nødt til å gå aktivt til verks, før jeg og dataene smelter vekk.

     

    Det jeg foreløpig har funnet er en sak på deal

     

    http://www.deal.no/produkt.cfm?id=95332&sb=99&lb=0

     

    Men, det er helt sikkert noen her som enten har vært borti samme problemstillingen, eventuelt en problemstilling som krever kjøling, så hvis dere har noen gode anbefalinger, så er jeg lutter øre. Jeg ser for meg prisområdet 2000-5000 inkludert frakt.

     

    Klikk for å se/fjerne innholdet nedenfor
    DSCF2001.JPG

     

    På forhånd takk.

     

    EDIT: Burde vel kanskje ligget under ekstremkjøling, da jeg trenger noe som i hvertfall kan klare ca 8000 BTU/h

    8745721[/snapback]

     

    Nå har jeg ingen gode anbefalinger på typer kjøling, men jeg vil allikevel gi et lite tips med tanke på varme. Personlig mener jeg det er en dårlig idè å sette inn en A/C-enhet til å blåse kald luft i rommet uten å lede varmen som allerede finnes et annet sted. Nå vet jeg ikke hva slags oppsett du har på rommet, men jeg ville forsøkt å lage et system der luften kan dras ut av rommet samtidig som ting blir kjølt ned inne. Et slags "gjennomtrekk" om du vil.

     

    Vi har noen A/C-enheter på jobb, og i lukkede rom fungerer de rett og slett dårlig, da varmen de produserer på å blåse ut luft nesten kansellerer effekten. Det kan dog være at enhetene vi bruker ikke har av høyeste kvalitet, så ta mitt siste avsnitt med en klype salt.

  6. * Update *

     

    Har nå fått til å boote maskinen med det nye kortet. Jeg resatt CMOS og den loadet defaults. Trykka F1 for å gå videre og vips rett inn i Windows.

     

    Men, og dette er et stort men. Neste gang jeg booter maskinen får jeg samme problemet. Fortvilet nok resetter jeg CMOS igjen, og vips rett inn i Windows. Det samme skjer hver gang.

     

    Har sjekket etter ny BIOS på Aopen sine sider, men der ligger det ingen nye.

     

    Skjønner ikke så mye... :(

  7. Hei folkens. Har et problem med min nyanskaffede Aopen Barebone XC Cube EZ482. Det er et onboard grafikkort av typen ATI Radeon Xpress 200X (eller noe slikt) som absolutt ikke vil at jeg skal bruke mitt også nyanskaffede PCI-Express skjermkort Asus Radeon X800.

     

    Her er scenarioet:

     

    X800 kortet har kun DVI-utganger og onboard-kortet har kun VGA-utgang. Onboard-kortet funket fint, men jeg ville jo selvsagt ha inn det nye kortet. Jeg deaktiverte derfor onboard-kortet i Windows, samt at jeg satt "Init first" i BIOS til PCIEx (jeg regner med det er dette som må til for at maskinen skal bruke PCI-Express slotten istedet for det innebygde kortet).

     

    Når jeg nå tok ut VGA-kabelen og satt DVI-kabelen i det nye kortet ventet jeg spent på at maskinen skulle boote. Men niks, fikk ikke noe signal. Ikke engang på onboard-kortet hvis jeg satt inn VGA-kabelen igjen.

     

    Min første tanke: for lite strøm. (Det er bare 275W på PSU'en i kabinettet). Jeg dro ut PCI-Ex kortet og fyrte opp igjen. Satt så "Init first" i BIOS til Onboard, satt inn PCI-Ex kortet igjen og bootet. Dette funket fint, og dermed vil jeg påstå at det ikke kan være for lite strøm.

     

    Allikevel får jeg altså null signal på det nye kortet, og det er jo litt trist. Hadde håpt at jeg ikke måtte sende inn kortet igjen for å sjekke om det er defekt. Har ingen annen maskin å teste det på heller...

     

    Noen som har noen forslag eller tips til hva jeg kan prøve? :dontgetit:

     

    EDIT: Skrev 915, men det er altså snakk om EZ482!

×
×
  • Opprett ny...