Gå til innhold

anonym.......

Medlemmer
  • Innlegg

    107
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av anonym.......

  1. Noen som kjenner seg igjen i disse mageproblemene?

     

    At det knyter seg i magen, innimellom også lengre opp mot brystet.

     

    Hjelper å sitte/sitte med knær inntil magen (krummet).

     

    Kvalm, følelse av å måtte kaste opp, om jeg ikke får satt meg ned.

     

    De gangene jeg har merket meg å ha fått vondt: konsert der jeg står lenge oppreist, og ikke får mulighet til å sitte og gå rundt på festival/ kjøpesenter uten å få sitte.

     

    Alltid så fort jeg får vondt, får jeg en trang til å sette meg ned- om jeg ikke får satt meg ned blir det verre og jeg blir kvalm og føler etter hvert for å kaste opp.

  2. Om du vil ut og ønsker å dimme, tror jeg dette er uproblematisk hvis legen konkluderer med det samme som deg. Har du hatt det før burde det egentlig ekskludert deg på sesjon, men kan være legen misset det, eller det ikke var tilstede da. Tror forsvaret dimmer deg fort hvis ikke du er kritisk i tjenesten, hvertfall hvis du er på rekrutten. Vær dog obs på at du bør ha vært inne i en viss stund (lurer på om det er 3 uker) for å kunne få dagpenger fra NAV hvis du dimmer og ikke har noe å gå tilbake til.

     

    Men gå selvfølgelig til legen på leir, evt be om en time på nærmeste kontor om du er "redd" for å bli dimmet for tidlig. Godt mulig det er noe annet, og det blir opp til legen å diagnostisere.

    Har vært innom legen to ganger. Ble spurt og tatt litt på om hvor jeg har vondt osv. Og dermed fått smertestillende (mer og mer).

     

    Har du også kjent det selv om du har gått på smertestillende?

     

    Og nei har ikke et stort ønske om å dimme. Er bare kjipt å ikke bli vært smerten osv

  3.  

    Noen som har lumbago eller har erfaring med det?

     

    Jeg er rekrutt i førstegangstjenesten, og mistenker at jeg har lumbago. Fra før av har jeg en liten skjevhet i ryggen. Fikk fort vondt i ryggen da jeg kom inn. Det er vondt hele tiden.

     

    Fått smertestillende (pinex og Ibux). hjelper dette for dere andre? Blir smertene helt borte?

     

    Noen som har erfaring med lumbago i førstegangstjeneste? Evt hvor ille det må være hvis man må dimme?

  4. Jeg har nettopp lastet ned det gamle sims 3 spillet, som jeg fortsatt har på gamlepcen, på nye macen min. Lastet ned gjennom origin. Alt ser ut til å være i orden. Men når jeg går inn for å begynne å spille, fryser sims-startskjermen seg. 

    Noen som vet hva som er problemet?

  5. Det er veldig mange steder å reise til, men timing er veldig viktig for både pris, hvor mye turister det er der og hvordan stemingen er. I den vanlige norske fellesferien er det mange nordmenn som reiser og i hele august er det mange fra resten av Europa som ferierer. Juni eller september er fine måneder å reise til Middelhavet, september har best badetemperatur.

     

     

    Om dere bare reiser til rett tid kan selv "slitne" chartermål bli fine å besøke, men her er noen forslag som vanskelig kan bli ille:

    Kalymnos i Hellas.

    Formentera i Spania.

    Sardinia i Italia, kanskje nord-øst på øya.

    Porquerolles i Frankrike.

    Hvar i Kroatia.

    Takk for tips!

    Har du noe forslag til sider eller noen måter det er lett å sammenligne priser osv som du nevner?

  6.  

     

    Puerto De Mogan i Gran Canaria er ett ypperlig reisemål, kan finne billige hoteller der nede enda... Byen er under sterk utvikling til å ga fra en litt rolig liten koslig by til å trolig bli ett av Gran Canarias mest populære reisemål....

     

    Men enn så lenge er det veldig flott by å feriere på..

     

    Jeg og samboeren var der i Desember og storkoste oss, og skal ned igjen nå i Juli..

     

    Det kan være litt kostbart og spise ute, og man kan spare mye på å leie leilighet å kjøpe inn billig lokale matvarer der nede :)

     

    https://www.ving.no/kanarioyene/puerto-de-mogan/cordial-mogan-playa eller https://www.ving.no/kanarioyene/puerto-de-mogan/cordial-mogan-valle kan jeg anbefale :)

    Sistnevnte er leilighet, så det er både billigere en hotellet og man da lage mat selv, det er kokeplater og mikro, men desverre ingen stekovn...

     

    Er det ikke veldig mye folk på Gran Canaria i fellesferien?

    Jo, men ikke i Puerto De Mogan, det er en liten fiskelandsby som har fått seg noen nyere hoteller de siste årene..

     

    Det er mange små gater hvor man fint kan gå seg en kveldstur og finne en litt koslig resturant uten formye folk, byen er ikke større en at du kan gå gjennom den på ett lite kvarter.. Ellers er vel høysesongen for Gran Canaria trolig i vintermåndene og ikke i fellesferien. De som drar i fellesferien drar vel trolig til Puerto Rico eller Las Palmas og ikke Mogan. Jeg var der i desember og følte ikke at det var mye folk der, selv om hotellet jeg bodde på var fullbooket... Ellers er jo ikke øya større en at du kan kjøre fra den ene siden av øya til den andre på under en time.. Så om man leier bil eller lignende kan man jo finne mange litt avsidiges strender uten for mye folk :)

     

    Blir første gangen for meg der i fellesferien nå i sommer, men har min Mor og Far som har vært der i fellesferien tidligere, og de syntes det var en romatisk og utrolig koslig landsby å vandre i på kveldene.. Og de har begge passert 60 :)

     

    Man har også mulighet til å gå litt oppover fjellsiden og se på utsikten utover byen og havet fra flere tilrettelagt utsiktspost også.

    Okei, takk!

    Da skal jeg sjekke ut det

  7. Puerto De Mogan i Gran Canaria er ett ypperlig reisemål, kan finne billige hoteller der nede enda... Byen er under sterk utvikling til å ga fra en litt rolig liten koslig by til å trolig bli ett av Gran Canarias mest populære reisemål....

     

    Men enn så lenge er det veldig flott by å feriere på..

     

    Jeg og samboeren var der i Desember og storkoste oss, og skal ned igjen nå i Juli..

     

    Det kan være litt kostbart og spise ute, og man kan spare mye på å leie leilighet å kjøpe inn billig lokale matvarer der nede :)

     

    https://www.ving.no/kanarioyene/puerto-de-mogan/cordial-mogan-playa eller https://www.ving.no/kanarioyene/puerto-de-mogan/cordial-mogan-valle kan jeg anbefale :)

    Sistnevnte er leilighet, så det er både billigere en hotellet og man da lage mat selv, det er kokeplater og mikro, men desverre ingen stekovn...

     

     

    Er det ikke veldig mye folk på Gran Canaria i fellesferien?

    • Liker 1
  8. Kjæresten og jeg har tenkt oss på syden-ferie til sommeren.
    Det vi ser etter er noe som Kroatia, Hellas eller Kypros.
    Vi ønsker å ikke bruke så altfor mye penger på denne ferien, så vi ønsker et nokså billig, men rent og greit hotell.
    Det vi ser for oss er å bo nærme vannet. Og at det er muligheter for å leie scooter og kunne kjøre til strender der det ikke er så mye folk.
    Og også muligheter for løpeturer og gåturer. Koselig om det er en liten by i nærheten som vi kan gå til og spise om kvelden, med koselige, små gater osv.

     

    Noen som har tips til steder eller hoteller?

  9. Det lønner seg å ikke høre på rådene du får fra pop-ups.

    Se deg litt rundt etter ett antivirusprogram med litt eudoksi, og kjør det istedet.

     

    Woho kastet vel bort 500kr da..

    Noe annet du vet jeg burde gjøre nå annet enn å sperre kortet?

  10. Jeg fikk varsel på pcen både i går og i dag om at det var mye virus på pcen. 

    Det var også en dame på pcen som snakket da dette varselet kom opp. 

    Det kom også opp et vindu der jeg kunne scanne pcen for virus, hvor det også kom opp et resultat med mye virus.

    I dette vinduet måtte jeg klikke jeg videre til et nytt vindu for å kjøpe en pakke som fjernet dette viruset som kalles "Malware crusher" link: https://shopuc.securemart.***

     

    Jeg valgte å kjøre dette programmet som etterpå viste seg å ha fjernet viruset.

    Da jeg snakket med foreldrene mine om dette tror de det hele var et virus og at jeg ble svindlet...? 

     

    Har sperret kortet, men noen som vet om det faktisk var svindel hele greiene?

  11. Jeg hadde en temmelig dårlig erfaring med min første kjørelærer. Jeg skal ikke nevne navn, men han er fortsatt aktiv. Da han var min lærer var hans daværende kjøreskole på vei mot konkurs (fant jeg ut etterpå) og han lot all sitt sinne og frustrasjon på den tiden gå utover elevene, inkl. undertegnede. Jeg skjønte raskt at dette ikke gikk og avbrøt samarbeidet med en gang og nektet å betale en krone.

     

    Med andre ord, vær nøye på at lærern er saklig, ryddig, kunnskapsrik og ikke minst et menneske du orker å sitte i samme bil med.

    Er veldig sikker på kjørelæreren min. Han kjenner også mamma og pappa. Så om han er en ordentlig fyr, tviler jeg hvert fsll ikke på

  12. Liker du mye friluftsliv til fots og i telt, så er 2. bataljon tingen for deg. Jeg var der selv et år når de holdt til i Åsegarden, Harstad.

    Alle de andre du nevner holder seg i nærheten av kjøretøyene sine og forflytter seg i dem, meg bekjent.

    Okei:) Hvordan var miljøet ellers på skjold leir da? Og hvilken underavdeling var du i?

×
×
  • Opprett ny...