Gå til innhold

Arngard

Medlemmer
  • Innlegg

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Arngard

  1. Får ikke ladet min Iphone 5, da det er noe galt med lade-delen på mobilen. Ser ut som 2 av disse tappene inni er borte. Gikk derfor til en lokal mobilreperatør for å fikse dette.  30 min etter hentet jeg mobilen, så at den var ladet litt, og betalte 400kr. 

    Men når jeg kom hjem, var det ikke snakk om å få ladet denne. Og det så ikke ut som det var gjort noe, ettersom det ikke så særlig nytt ut inni lade-delen. Prøvde å lade den hos en kamerat, funket ikke.  Så jeg ble en smule forbannet, reiste tilbake til mobilreperatøren og konfronterte han med at mobilen slettes ikke var fikset.  Han tok da å plugget i sin lader, og da funket det, det viste på skjermen at den ladet.  Merkelig tenkte jeg, og spurte om det var en slags spesiell lader han hadde, ettersom det ikke funket andre plasser. Ba han ta frem en annen lader, hvor han da tok ut en ny hvit ledning, plugget den inn i samme kontakt, og mobilen ladet.  Gikk så til en annen mobilforhandler, forklarte han historien, og spurte om å få prøve å lade den hos han. Men nei, mobilen ville ikke lade. hverken via stikk-kontakt eller usb. 

    Noen som har peiling på hva dette kan være?  Hvorfor viser den bare at den lader hos denne lokale mobil-reperatøren, og ingen andre steder?

×
×
  • Opprett ny...