Gå til innhold

Datsned

Medlemmer
  • Innlegg

    31
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Datsned

  1. Noen som kan anbefale en minimal bumper case som bare går rundt sidene på S8? Hadde i utgangspunktet tenkt til å ditche denne mobilen for Pixel 2, men når de ikke lanserer i Norge får jeg gjøre det beste ut av det.

     

    Har hatt problemer med silicone bumper case og glass protection som gjør touch ustabil.

    Hei!

    Denne bumper'n ser ganske kjekk ut:

    https://youtu.be/d0csHcnVuTc

     

    https://m.ebay.com/itm/Samsung-Galaxy-S8-Case-Updated-Version-RhinoShield-CrashGuard-Black-/253193437040?hash=item3af3813f70%3Ag%3AQmsAAOSwE9RZ1vPR&_trkparms=pageci%253Af6c83e94-ae34-11e7-a62e-74dbd1802d68%257Cparentrq%253A097ea64a15f0a9caf1a1941ffffc9662%257Ciid%253A2

  2. Har flere deksler jeg bytter på, et litt stivere TPU-deksel, et med forhøyet kant øverst og nederst fra Otterbox og et Clear-View. Ingen problemer med beskytteren. På de litt Stine, trange dekslene pleier jeg å klipse telefonen inn i dekselet med venstre side først, også "brette" dekselet over kantene. Men det er sikkert helt unødvendig:D

    • Liker 1
  3. Jeg har prøvd flere forskjellige tempered glass-varianter, og alltid fått problemer med touchen og at støv samler seg under kantene. Skjermen blir heller ikke like klar. Veldig reflektiv. Ga opp å kjøpte Samsungs originale skjermbeskytterfilm, og den sitter faktisk. Synes ikke at den er på, og skjermen er like fin og klar som uten. Følger med 2stk i pakken. 106kr hos mytrendyphone.no.

  4.  

     

    Den må vel godkjennes av noen først. Og det er mcare for djuice tydeligvis. Jeg tenkte akkurat det du sier, men clearly ikke slik de gjør ting.

    Jeg forventet at de skulle ta inn tlf, se at den var DOA, og sende meg en ny. Ikke starte reparere driten.

    Hadde det vært noe tess hadde jeg bare kunne levert telefonen til uansett forhandler av DJuice abb, tatt en rask titt i butikk at det ikke var eksterne skader, muligens latt en tekniker i butikk sjekke for tegn til fuktskader, og fått en ny i bytte der og da.

    Om de så vil sende til MCare for å reparere og bruke som utstillingsmodell er jo opp til dem, men dette bør være så mye enklere.

     

    Du burde få en swap om den er DOA, men de er vel ikke pliktet til det, såvidt jeg kan finne ut ihvertfall. Du har derimot rett til å benytte deg av angreretten og kjøpe telefonen din et annet sted / kjøpe ny fra samme butikk/leverandør.

    Edit: Nå er jeg litt rask på avtrekkeren, for du har kanskje handlet denne i fysisk butikk.

    Det er rart hvordan folk forventer et helt nytt produkt hver gang det er en feil. Tenk om det var sånn med biler også, feil med bremsene, ja da får du bare ny bil! Nei det er ikke helt sånn, selv ikke med mobiler.

    Du har ingen rett til å få en nytt produkt ved førstegangsfeil uansett om du så kjøpte den i dag, angrerett mister du inntil verkstedet kan konkludere med at det ikke var din feil. DOA er en vanlig prosedyre som gjør at man som oftes får en ny mobil hvis det er kort tid siden du har kjøpt, men det er ingenting du overhodet har krav på.

    Kjøperen kan angre kjøpet av varen etter angrerettslovens bestemmelser. Det medfølger angrerettskjema som kan benyttes til dette formålet. Kjøperen må gi selger melding om bruk av angreretten innen 14 dager etter at varen er mottatt. Ved bruk av angreretten må varen leveres tilbake til Telenor innen rimelig tid. Telenor er forpliktet til å tilbakebetale hele kjøpesummen til kjøperen innen 14 dager fra tidspunktet Telenor mottar varen eller henteseddel eller varen er stilt til Telenors rådighet.

     

    Telenor kan kreve at kjøperen skal betale kostnadene for returforsendelsen. Kjøperen kan undersøke produktet før han eller hun angrer på kjøpet. Varen må likevel kunne leveres tilbake til selgeren i tilnærmet samme stand og mengde som den var i da kjøperen mottok den. Så fremt det er mulig skal kjøperen returnere varen i originalemballasjen. Kjøperen kan ikke angre på kjøp av varer som forringes raskt, varer som etter sin art ikke kan tilbakeleveres, eller på lyd- og bildeopptak (herunder CDer, DVDer) eller data-maskinprogrammer hvor forseglingen er brutt.

  5. Den må vel godkjennes av noen først. Og det er mcare for djuice tydeligvis. Jeg tenkte akkurat det du sier, men clearly ikke slik de gjør ting.

    Jeg forventet at de skulle ta inn tlf, se at den var DOA, og sende meg en ny. Ikke starte reparere driten.

    Hadde det vært noe tess hadde jeg bare kunne levert telefonen til uansett forhandler av DJuice abb, tatt en rask titt i butikk at det ikke var eksterne skader, muligens latt en tekniker i butikk sjekke for tegn til fuktskader, og fått en ny i bytte der og da.

    Om de så vil sende til MCare for å reparere og bruke som utstillingsmodell er jo opp til dem, men dette bør være så mye enklere.

    Huff... Min telefon fra djuice var det også feil på. Jeg hevet kjøpet (14 dagers angrerett) og sendte den i retur. To dager etter var angreretten godkjent og jeg kunne bestille ny telefon. Glad jeg slapp det tullet der :/
  6.  

     

     

    Det skal bli så godt å få telefonen i hånden i morgen!? Et spørsmål; er det fortsatt sånn at dere lader telefonen full første gang??

    Nei. Ta ut av esken, start tlf, kos deg, lad når du vil, ta den av lading når du vil. Er bare å drite i å tenke på det =) .
    Hehehe! Tusen takk for oppklarende svar? Da er jeg klar?
    Det er som Slai sier ☺ det var før i tiden batteriene krevde fulladet første gangen, nå er det ikke slik lenger ☺ faktisk har jeg hørt at dagens batterier liker "klattlading" om du skjønner. Vi blir noen i morgen som ikke blir tilsnakkendes... Hehe. Gleder meg som en unge
    Da er alt bare velstand! Takk?
  7. Nei? jeg sendte akkurat en melding til Djuice og etterspurte sendingstidspunkt. Blir vel ikke sendt før i morgen nå da... Blir gal av denne ventingen!

     

    Oh! Her er svaret jeg fikk:

    Hei Marte. Telefonen din skal være pakket og blir sendt i løpet av dagen :) Du får en e-post med sporingsnummer senere i dag.

    Håper du blir fornøyd med den!

    /Mette

×
×
  • Opprett ny...