Gå til innhold

daprinter

Medlemmer
  • Innlegg

    54
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av daprinter

  1. vet ikke om dette hjelper deg, men prøv å starte opp med eple og s tasten. Når darwin kommer opp, (svart bakgrunn og masse hvit skrift, ligner på dos) skriv inn fsck -yf Dette er en kommando for å reparere og verifisere disken, men siden den er i windows format vet jeg ikke om den finner disken, men da finner du jo i hvertfall ut det. Hvis du har en hd til overs, prøv å installere på den, og så formatere den andre når du er i os...

  2. Jeg har norton internet security 2005 og noton antivirus 2005. Alt er aktivert, med pop up blokkering og alt. Pop up blokkering i internett explorer er aktivert, og så videre. MEN, veldig ofte, ca. hvert 20ende minutt kommer det opp et "websearch" vindu. Har prøvd å blokkere det i intrnett security men uten hell. Og det morsomme er at til og med når jeg ikke er koblet til internett kommer det opp, har derfor trukket konklusjonen at det ligger på harddisken. Har søkt, slettet coockies, logg og alt, men ingenting hjelper. Noen tips?? Dette er et fryktelig irriterende problem, som jeg vet at noen andre har også. Tips på dette kunne hjulpet mange, i hvertfall noen venner av meg. På forhånd takk...

  3. Det er en 3,5 IDE Western Digital HD...Og ja, driver og sånt er i orden, de vises i enhetsbehandling... Men den vil bare ikke vises. Jeg prøvde nå nettop å installere Linux for å reparere den forrige påbegynte installasjonen, og den finner HDen og greier, så jeg aner ikke hva som kan være galt... Hjalp informasjonen noe? Takk for hjelpen forresten :yes:

  4. Hei folkens. Jeg har litt problemer jeg ass, kjøpte ny 320 GB harddisk i går.

    Og i dag skulle jeg legge windows på den. Jeg startet opp maskinen med windows som er på en annen harddisk, og formaterte disken med partition magic. Når jeg skulle legge inn windows ombestemte meg og begynte å legge inn linux i stede. Men etter en stund ombestemte jeg meg igjen og avbrøt installasjonen. Når jeg da startet windows installasjonen stod det "disken kan ikke behandles av installasjonsprogrammet" eller et eller annet sånt no... Videre gikk jeg inn i windows via den andre harddisken og skulle formatere den der. Men det gikk ikke! Pratition magic vil ikke starte opp, diskbehandling finner ikke disken og den vises ikke i min datamaskin. Hva skal jeg gjøre? Noen som vet hvordan jeg formaterer en disk som det har vært deler av linux på? Takk for alle svar...

  5. Hei. Jeg har et lite problem. Jeg har lagt inn fryktelig mange CDer på PCen. Mange med Windows Media Player, men nå i det siste med Winamp. Med WMP fikk jeg jo da selvfølgelig WMA filer, og med Winamp mp3. Jeg hadde lyst på alle til mp3 så jeg kjøpte et filkonverterings program (Active WMA Studio). Når jeg hadde konvertert alle sangene er det fortsatt noen som ikke er mp3, men jeg er ikke sikker på hvilke. Finnes det en funksjon i Windows som tillater meg å søke etter filer som IKKE er mp3?

     

    Takk for svar.

  6. Hei.

     

    Jeg har for ikke så lenge siden kjøpt meg xbox, og er ganske fornøyd, men det er en ting som plager meg litt. Størrelsen på harddisken. Går det ann å sette inn en vanlig men større harddsik inn i xboxen? Jeg så på noen tester og det ser jo ut til å være en helt vanlig IDE 3.5 harddisk. Noen som vet litt om dette? Og generell modding? Jeg er litt keen på å kunne laste ned spill og sånt, må man ha en modda xbox da?? Takk for svar.

  7. Hei. Jeg deler en datamskin med en annen. Og jeg holdt på med noen word dokumenter som jeg ikke kunne vise han, så da valgte jeg å gjøre filene private. Det funket helt fint en stund, til jeg formaterte harddisken. Asså, jeg har partisjonert hardisken min i to. En til Windows og en annen til dokumenter. Dette grunnet nettop å kunne formatere i ny og ne uten å slette filer jeg trenger. Da jeg installerte windows på nytt (XP for å ha sagt det) ville jeg gå inn i den mappen jeg gjorde privat men da får jeg opp feilmeldingen : "D:\Mine Dokumenter\Word\Skriveprosjekt er ikke tilgjengelig. Ingen tilgang"

     

    Nå trenger jeg virkelig disse filene, så er det noen som vet om en lur måte å finne frem disse filene på nytt?

     

    Takk for all hjelp.

     

    Per-Eivind

  8. Ja, da har vi kjøpt russebil for 17 dagers fornøyelse. Vel, kansje mer enn 17 dager for vi har jo ganske mange måneder på å style litt :) Vel, det jeg lurte på er vet noen om noen steder man for kjøpt Chevy van deler brukt? Eller er det noen her som har noen?? De viktigeste delene er: Kapsler til lyktene foran, Helst nye seter/sofaer til bak, ehm de greiene som er på veggene (de som er myke og sånt.) vet ikke hva de heter, og nye sånn konsoll foran (mellom førersetene)...

     

    Noen som har noen anelse om dette??

     

    Per-Eivind

  9. Hei...

     

    Jeg har problemer med laptopen min. Forhåpentligvis noe dere kansje kan hjelpe meg med??

     

    Ok. Når jeg starter maskinen går alt greit i ca 10 sek.. Heh. Så kommer det en melding: ERROR 0175: Bad CRC1, stop POST task.

     

    Valget om å entre setup og velge temporary boot device er der, men hvis jeg trykker F1 og F12 i dette tilfelle står den en stund og så starter den på nytt.

     

    Noen som har hatt samme problem, eller som vet hvordan mn fikser dette??

     

    Hadde hjulpet meg MASSE.

     

    På forhånd takk, Per-Eivind

×
×
  • Opprett ny...