Gå til innhold

Flooder

Medlemmer
  • Innlegg

    22
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Flooder

  1. Alt funker som det skal, problemet lå i den ene ram brikken.

    Greie er at jeg har 2 rambrikker men den ene er fra når jeg kjøpte pcen men den andre er helt ny,, og det var problem med den gamle, det var egentlig problem med den gamle før også, det var egentlig ene grunnen for at jeg kjøpte den andre rammen, og tok ikke den gamle ut fordi jeg ville ha 8 gb ram, og det funka, jeg skjønte ikke men det funka, så det gikk greit til nå :),

    tusen takk , Malvado, Sveibuen og Kjetil Lura :D

  2. Kompenenter pcen er bygd av:
    PSU: Corsair cx 500 (500 watt)

    CPU: intel core i5 2300 (med en innebygd intel hd graphics)

    GPU: Nvidia Geforce GTX 750ti

    RAM: 2 stykk, 1 med 4 gb 1333 mhz, 2. med 4gb 1600mhz, totalt 8 gb

    harddisk: 500gb hdd

    en midi kabinett , tror jeg (vanlig størrelse)

    Hovedkort: MSI B75MA-P45, Socket-1155

     

    På grunn av at jeg ikke får noe signaler inn i skjermen, får jeg ikke vite om jeg får BSOD på skjermen,

  3. Når lillebroren min spilte spill, kunne man plutselig ikke gjøre no', fikk ikke bruke musa, ikke tastaturen, ikke noe idet hele tatt, CTRL+ALT+DEL funket ikke heller. så skrudde han av pcen ved å trykke på av/på knappen på kabinnettet, men nå, når jeg prøver å starte pcen får skjermen ikke inn signaler, ikke noe blir vist. Trodde det var noe problem med GPU, så jeg koblet på hovedkortet med den innebygde GPU , det funget ikke heller,. Så derfor åpnet jeg kabinettet, og skjekket om noe ikke funket, og kunne ikke funne noe som ikke funnet., viftet på gpu og cpu funket, kablene var litt rotete, så det kan hende det skjedde noe kortslutting men vet ikke. Og som jeg sa når jeg starter pcen kommer det ikke noe signal på skjermen og,(prøvde med en annen skjerm også , funket ikke), og pcen restarter hver ca. 5 sek, ville gjerne si om at pcen restarte når jeg fikk se windows logoen eller ikke, men det er ikke signal for ikke se noe. Problemet oppstå plutselig

    Hovedkortet er helt nytt, og gpuen, , kjøpte det for noen måneder siden, psu er også nytt.

     

    gtx 750 ti

    windows 7, i5 2300

    Får ikke spilt spill, help :)

  4. fikk det nye hovedkortet. All de problemene jeg hadde på pcen gikk, men fikk et annet problem. Når jeg starter pcen får jeg et vindu, som står at windows prøver å reparere feil,, og jeg tror windows fant en feil med harddisken, og så sto det at windows ikke kunne reparere feilen, og at jeg skulle kontakte systemansvarlig. Windows vill ikke starte.

  5. har gjort det, men når pcen slo på, og kom inn på skrivebordet, var det noen systemikoner(nedert til høyre) som var usynlige, jeg kunne trykke på dem, men ingenting skjedde. Så etter det skrudde jeg pcen av. Og slo på pcen, viftene snurra rundt, i ca. 3. sekunder, og så slo pcen seg av automatisk, fikk ikke noe på pc skjermen. Så jeg tror problemet ligger ikke bare på bios. :?=

  6. tokk ut hovedkortet og la den på en plastpose, sånn at detikke skulle få noe kontakt av metall eller no'.

    Og når jeg startet pc'en trykket jeg på "del", og valgte load default og start and exit.

    når jeg gjorde, kom det valgalternativer jeg kunne velge om, og det var "start windows på vanlig måte", og de andre var sikkerhetsgreier. , og når jeg valgte start windows på vanlig måte slo av pcen seg automatisk, :(.

     

    Og før pcen skulle starte, startet viftene og "vifte". og etter ca 3 sek slo pcen seg , og slo på seg selv automatisk etter ca. 3 sek..

  7. Når får jeg ikke starte pc'en, men jeg skjekket og fant ut at det er avstandsstykkere på kabinettet. bruker skruer til å feste h,kortet på kabinettet, skal prøve å starte pcen sånn at jeg kan ta bilde.

    Og jeg fikk problemet når jeg festet hovedkortet på det nye kabinettet. så jeg tror jeg har kortsluttet hovedkortet , eller noe.

  8. Jeg kjøpte et nytt kabinett for at den nye grafikkortet jeg kjøpte skulle få plass. Når jeg fikk det nye kabinettet tok jeg ut hovedkortet fra den gamle kabinettet og satt hovedkortet til det nye kabinettet med alle ledningene. og da prøvde jeg å starte pcen, når pcen var oppe i ca. 2-3 minutter skrudde den seg av. Visste ikke hva problemet var, men trodde at problemet lå i kabinettet, fordi når jeg satt inn hovedkortet på det nye kabinettet, hadde det nye kabinettet mange småe (1-2 plugg) ledninger som kom fra kabinettet som skulle til FRONT stedet til hovedkortet, og jeg visste ikke hvor på FRONT stedet de skulle til, fordi at jeg trodde det skulle bare være en ledning som gikk til FRONT, som det var på det gamle kabinettet. Forresten jeg startet pcen med en skrutrekker hadde ikke et annet valg. Så etter det tok jeg ut hovedkortet og satt det i det gamle kabinettet. Men da fikk ikke grafikkortet plass(gtx750ti), så jeg måtte ta vekk en av sidene på kabinettet , for at det skulle få plass, da brukte jeg både skrutrekker og en baufil. og satt inn den grafikkortet. og da kunne jeg starte pcen med av/på knappen, men det var ikke forandring på problemet. Forresten pcen piper 2 ganger ca. 3 sek etter at pcen starter. og jeg søkte på nettet for å finne noe svar når pcen piper 2 ganger, og fant ut at problemet kunne ligge på RAM'en, så jeg kjøpte en ny ram, men hadde samme problem.

    Jeg har 2 ram spor på pcen,, men hadde samme problem, når jeg prøvde med begge sporene med begge rammene jeg har.

    Og etter at pcen skrur seg av automatisk, for jeg ikke startet så jeg må ta ut nesten alle ledningene og sette dem på nytt, og skru av og på psu'en.

    Og en ting til, når jeg slår på PSU'en starter pcen automatisk, aner ikke hvorfor.Så jeg aner ikke hvor problemet ligger, Hvis noen kan hjelpe meg blir det fint

     

    Specs på pcen:

    Packard bell iMedia , den het noe med s3500 eller noe

    Gamle rammen. 4gb , tror 1333mhz 1.5v

    nye rammen 4gb, er 1600mhz cl9 1.5v

    gamle kabinett, det kabinettet jeg fikk når jeg kjøpte pcen noen år siden.

    nye kabinettet http://www.prisjakt.no/product.php?p=1744273 sharkoon vs3-v

     

    jeg kjøpte også en ny psu for at gpuen skulle funke, det er en corsair cx500

     

    Hva jeg har prøvd:
    Sette inn begge rammene på begge sporene alene.

    ta ut alle ledningene å sette dem på nytt.

    ta ut cpu, og sette den på nytt.

    har skjekka alt, alle ledningne som trengs er i hovedkortet

    kanskje det er problem med hovedkortet eller den nye strømforsyningen?

×
×
  • Opprett ny...