Gå til innhold

tmkaldheim

Medlemmer
  • Innlegg

    341
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av tmkaldheim

  1. Hei,

    Har en bærbar pc, type Cybercom fra Obs! Windows XP

    Jeg skulle formatere denne pcen i går, først prøvde jeg med den medlfølgende cden for recovery, etter å ha kjørt denne en liten stund slo pcen seg av, og jeg fikk feilmedling (type finner ikke fil.) når jeg skru den på igjen og forsette.

     

    Deretter forsøkte jeg med en Proffesional OEM cd som jeg har liggende, men også denne klikker i det jeg kommer til punktet hvor jeg skal partisjonere. Så snart jeg prøver å gjøre noe med primærpartisjonen så slår pcen seg av.

     

    Så da er mitt spørsmål til dere: Er det harddisken som er defekt?

    (Tok den ut for jeg tenkte jeg skulle teste den i en annen pc, men var IDE disk og je har ikke stasjonær pc med overgang for bærbar IDE.)

  2. Nå er det viktig å skille her.

    Norid som administrerer alle .no domener har en veldig streng politikk der eieren av merkenavnet i de fleste tilfeller vill bli tilkjent domenenavnet, så domenehaier å være domenehai på .no er ett tapsprosjekt.

     

    Derimot .com, .org, .net osv. er det i veldig liten grad kontroll over domenene og som oftes vill førstemann til mølla bli tilkjent retighetene.

     

    Edit: Så; nei han fikk nok neppe noen sum for domene med mindre google hadde en god dag og ville støtte en stakkar. Samme gjaldt statoilhydro.no mm.

  3. Ja du trenger bootcamp til leopard kommer (dette har bootcamp innebygget)

     

    Ellers kan jeg si at macbook er en fantastisk maskin, og den fungerer som en vanlig windows maskin selv om du bruker bootcamp. CS 1.6 går greit men hardere spill vill den slite me pga. intell gma950

  4. OT!!

     

    En i klassen min som har det kameraet. Hun er i allefall veldig fornøyd. Vet ikke stort mer enn at det er en veldig god macrofunksjon på kameraet! Men ser ut til å være et greit amatørkamera det der!

    6937434[/snapback]

     

    Er "en" i klassen din og "hun" i klassen din samme person?

     

    Kan foresten tilføre at s3is er ett veldig bra kamera. Fikk full score på dinside

×
×
  • Opprett ny...