Gå til innhold

BX3.znik

Medlemmer
  • Innlegg

    7
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av BX3.znik

  1. Spesielt Stadium-delene av spillene var veldig gode, men Nadeo ødela hele brukerbasen sin ved å først kreve total kontroll over spillserverene, noe som drepte et fantastisk engasjert community, og så å ta betalt for Stadium da de slapp TM2. TM2 kunne blitt like stort som TMN og TMN-F men en editor med store mangler og flere hindringer enn tidligere sammen med hendelsene jeg nevnte tidligere, så ble det dessverre et magaplask. Synd, for jeg brukte mange år med mye moro fom. 2006 og utover. Noen ganger savner jeg det skikkelig, som er tegnet på et hvert godt spill :)

     

    (Ferril)

    Morro å se en gammel traver igjen, OWNFerril :)

    Er enig i det du skriver bort i sett fra editoren. Denne inkluderer flere blokker og har ingen begrensning på hvor du setter blokkene lenger (experimental mode). Det forsvarer fortsatt ikke prisen de har satt på spillet dog, og som du sier kunne Stadium ha fortsatt suksessen som et gratis alternativ.

     

    Sett bort i fra noen nye blokker og grafikkoppdatering så er det skuffende lite Nadeo har klart å innovere med Stadium siden første release i 2007. At de har valgt å droppe fokuset på deres mest populære tittel gjennom historien er veldig merkelig, spesielt når man ser hvor dårlig det går med maniaplanet og de nye titlene de prøver å presse frem.

     

    Godt mulig at det er dette som har provosert frem Nadeo's uttalelse om at 2015 blir "the year of TrackMania", så man kan jo alltids håpe at de retter opp kursen.

  2. Skrev en kort brukeranmeldese av TrackMania 2 Stadium (http://www.gamer.no/brukere/bx3-znik/26934/anmeldelser/46463/). Spillet er uhyre morro, men utviklerne har gjort mye tvilsomt etter overgangen til Maniaplanet som har ledet til tapt brukermasse. Det var akkurat som de forventet at trackmania fanbasen skulle hoppe på shootmania bølgen sånn helt uten videre, men i stedet har det slått stikk motsatt. Trackmania fansene føler seg snytt av måten Nadeo har nedprioritert trackmania de siste årene og størstedelen holder seg fortsatt på gammel versjon.

    Per dags dato bikker Trackmania United Forever over 4000 samtidige brukere . Maniaplanet stiller opp med fattige 800-1000, og dette gjelder for alle trackmania og shootmania titlene til sammen...

    Dette demo opplegget er vel et forsøk på å lokke tilbake brukerne. Selv tror jeg at skaden gjort og det blir ekstremt vanskelig for Nadeo og komme tilbake der de en gang var med mindre de kommer opp med en smart løsning. Som ble nevnt over her av IndirectCell så kunne Nadeo ha vunnet mye på å kjøre lignende system som League of Legends og Dota 2.

×
×
  • Opprett ny...