Gå til innhold

jonask0212

Medlemmer
  • Innlegg

    16
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av jonask0212

  1. Hei! igår fikk jeg mine nye video briller som jeg har bestilt for mange uker siden... å de kostet så mye som 2400 kroner, dette er altså ikke oculus rift! det er ikke noe spessielt merk på de men det er vertfall '72' video briller med 4 gb build-in minne med av inngang... men spørsmålet mitt er, om noen her har greie på sånne? for skulle laste ned noen video'er til den med Riktig fil format (avi,mp4) de skulle gå... men først kom det 'file format error' men så fikk jeg fikset det, men video kvaliteten suger å de kommer grønne flekker på flere steder av video'en + at video er dårlig synkronisert til lyden... å til at de skulle koste så mye så syntes jeg det er utrolig dårlig... noen som har noen tips til å få fikset det? takk på forhånd!

    post-345117-0-97193600-1420618157_thumb.jpg

  2. Hei! Vet ikke om dette er riktig sted å spørre men har noen spørsmål angående oculus rift, det første er at jeg har veldig lyst på uculus rift dk 2 altså de nyeste, men ser de bare er pre-ord(forhånds bestilling) altså at man kun kan forhåndsbestille de... Men har også sett etter de vanlige uculus rift altså de første! Men finner ikke betalings siden til de første på nettsiden dems... Også lurer jeg på om hva som er forskjell på de? Å om det er sant at det er 14 månders vente tid... Å vis noen også har link til noen andre legit nettsider hvor man får kjøpt de? Tusen takk på forhånd!

  3. hei! jeg lurer på to ting i samme innlegg, det første er at jeg har 64 bit prosessor da lurer jeg på hva som er forskjell på å laste ned programvarer eller ting om det er veldig stor forskjell om jeg laster ned i 64 bit eller 32 bit? lizzom blir pc'en tregere vis jeg laster ned ting i 32 bit vis jeg har 64 bit system? dårlig forklart men... å det andre spørsmålet mitt er: jeg har en asus laptop med intel inside core i7 prosessor å Nvidia geforce 740M kort... å derfor skal den være rask til gaming å sånne ting... men jeg har vært dum å pleid å laste ned en del fra piratebay... men har fått fjernet all virus som er mulig... eller som virus programmet mitt har funnet... har også brukt %temp% metoden å slettet alt der... men føler pc'en er veldig treig i noe ting... noen som har noen tips til å få den raskere? Dårlig forklart det også men for dere som forstår, TAKK PÅ FORHÅND!

  4. Hei! Jeg har en aser laptop, vet ikke helt model navnet men den har vertfal incore i7 prosessor å skal derfor ha god å rask prosessor... Men jeg lærer aldri så laster ned en del spill fra piratebay... Å jeg har virus program så har fått fjernet alt programmet har funnet... Å har prøvd %temp% måten å slettet alt der... Men føler fortsatt at den kan være veldig treig i noen tilfeller... Å har ikke noe synlige virus så har noen noe tips til hvordan jeg får den raskere uten å investere masse penger i det?:D takk på forhånd!

×
×
  • Opprett ny...