Gå til innhold

Helene_lappen

Medlemmer
  • Innlegg

    34
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Helene_lappen

  1. Hei :) jeg har en Toyota avensis 2005 modell t25 D4D som var på EU godkjenning og måtte bytte bærearmer høyre nedre og venstre nedre bak, og lys foran pluss ryggelys . Så skal jeg på mekonomen og fikse men prisen er på nesten 19.000 kr pluss en stabilisatorstag som knakk :// Er det noe jeg burde gjøre eller ikke ? Tenkte på den er 11 gammel og liksom . Hva syns dere ? Håper dere kan gi meg deres svar om dere hadde gjort det eller ikke .

  2. Hei :) jeg har en Toyota avensis 2005 modell t25 D4D som var på EU godkjenning og måtte bytte bærearmer høyre nedre og venstre nedre bak, og lys foran pluss ryggelys . Så skal jeg på mekonomen og fikse men prisen er på nesten 19.000 kr pluss en stabilisatorstag som knakk :// Er det noe jeg burde gjøre eller ikke ? Tenkte på den er 11 gammel og liksom . Hva syns dere ? Håper dere kan gi meg deres svar om dere hadde gjort det eller ikke .

  3. :) ja jeg syns han var helt grei :) men min kjøre lærer sa han er ikke den sensoren som akkurat er den som skriver bestått heller ikke bestått men jeg syns han var kjempe snill jeg :) men var heltid med ruta fikk bare på mye lande vei og litt i en plass med noen butikken skulle parkere kjøre ut og snu og når vi nermer oss byen sier han bare jeg skal kjøre til bil tilsynet igjen :) så var ikke ned i byen heller :) og fikk bare positive tilbakemeldinger:)
  4. Hei du :) takk får det:) men sånn er det med alle :) men er ikke noe og grue seg får egentlig :) er egentlig ganske greit bare han sensoren vil snakke litt får da roer du deg veldig ned:) jeg fikk en helt grei sensor og en veldig grei rute :) prøv og slapp av og kikk mye i inner speil osv så kommer det til og gå kjempe fint :) det kommer nok til og gå kjempe fint :)

  5. Ja jeg føler jeg er oppmerksom nok i trafikken og klarer og Gjøre det ordentlig kjøre læreren min sier jeg kjører kjempe bra og sånn men skal virkelig skjerpe meg i morgen huske alt jeg har lært ha god trafikk flyt huske blind sona høyre regelen vike plikten forgjengere små barn i veien osv .. skriver her i morgen om hvordan det fikk forhåpentligvis går det kjempe fint . Er ikke nervøs merker ikke mye av det så skal gi mitt beste :).

×
×
  • Opprett ny...