Gå til innhold

tag'em

Medlemmer
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av tag'em

  1. Jeg har brukt denne telefonen siden den kom ut, og har egentlig bare en ting å klage på. Det er at kameraet av og til har en litt agressiv postprosessering ved dårlige lystforhold (man får "vannmaleri-effekten"). Ellers må jeg egentlig si at jeg er utrolig fornøyd med alt annet. Kamera er forøvrig en av de bedre synes jeg.

     

    Har ikke noen issues med at kameraet henger seg opp eller knirkelyder.

    Takker for svar.

  2. Hei.
    Jeg vurderer og å kjøpe denne telefonen. Hadde egentlig tenkt å kjøpe den før jul, men bestemte meg for å vente til sony og samsung kom ut med sine telefoner på nyåret. Ingen av dem frister nevneverdig, så jeg heller litt mot å bare kjøpe G2, som et rimeligere alternativ. Dessuten er batterilevetid ganske viktig for meg. Hva synes dere som har hatt denne telefonen? Har lest litt om at det kommer knirkelyder fra bakdekselet og at kameraet henger seg opp av og til. Men samtidig virker så godt som alle reviews og produktanmeldelser meget positive. Er dette bare bagateller, og gjør jeg et godt kjøp om jeg kjøper den?
    Takker for svar!

  3. Hva synes folk om batterilevetiden på denne telefonen? Jeg har lyst til å prøve Nexus etter å ha hatt Samsung en stund, men samtidig er jeg utrolig lei av å måtte lade telefonen før dagen er omme. Jeg håper at oppdateringer kanskje har forbedret det som i utgangspunktet ikke var noe spesielt bra batterilevetid? (etter hva jeg har lest)

×
×
  • Opprett ny...