Gå til innhold

Newt32

Medlemmer
  • Innlegg

    2 887
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Newt32

  1. I de siste dagene har jeg tenkt mye på fenomenet gjesping. Mest fordi de snakket om det i programmet Kroppen din på TV2.

     

    Jeg har hørt flere teorier om hvorfor man gjesper og om det smitter. Med litt googling fant jeg ut at gjesping er noe vi og andre dyr har gjort veldig veldig lenge.

     

    Men jeg klarte ikke å finne noen teorier eller hypoteser som er lik den jeg har. Jeg fikk en liten åpenbaring etter jeg hadde tenkt på dette en stund.

     

    Hva om gjesping er kroppen sin måte å si "Jeg er trøtt og sliten." Da tenker jeg lang tilbake i evolusjonen, da vi ikke hadde språk. En måte å formidle at kroppen ikke er klar til å jakte eller å forsvare familien. En del av det ubevisste kroppsspråket som automatisk sier i fra at kroppen trenger beskyttelse, av noen som ikke er like sliten.

     

    Jeg vet ikke om dette er en dum tanke, eller om det har blitt forsket på før. Jeg er interessert i å lese eventuelle studier som har hatt dette som en hypotese.

     

    Foster gjesper i magen bare etter 12 uker. Da frykter jeg at min hypotese ikke stemmer. Men hvis det skjer ubevisst og er en del av våre instinkter, så kanskje det gir mening likevel?

     

    Jeg vil gjerne høre din mening :)

  2.  

    Hva er historien til spåkoppen? Hvor kommer den fra og når ble den oppfunnet? Og hva heter den på engelsk? Har den et "origami navn"?

     

    Sliter med å finne noe som helst informasjon eller historikk om spåkoppen. Trodde ikke jeg var så dårlig å Google...

    Først skjønte jeg ikke hva du mente. Hvis du mener spå, som barn bretter, så tror jeg det heter lion mouth.

     

    http://www.biblesongsandmore.com/2012/11/01/lion-origami/

     

     

    Ja, var det jeg mente. Vi kaller det spåkopp i nord-norge. Den har tydeligvis flere navn.

  3. Jau, sliter litt enda desverre.

    Denne hjalp for meg:

     

    1. Close your game and quit Steam.

    2. Go to steam folder (for example: C:\Program Files\steam) and set no compatibility mod on your Steam.exe in options (if you having any difficulties with this step - try to pick steam.exe up first by pressing on it with your left mouse button)

    * If you can't change compability mod on step 2 - folow next steps. (if you can

    change compability mod - proceed to step 7)

    3. Press windows "start" button, find and open "run" window (or just simple press button with windows logo on your keyboard+R) and type "regedit"

    4. Go to: HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\WindowsNT\CurrentVersion\AppCompatFlags\Layers and delete any entry with path to steam, if there is no recordings here - proceed to the next step.

    5. Repeat step 5 with: HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\AppCompatFlags\Layers

    6. Repeat step 2.

    7. Launch Steam and play Starbound.

  4. Har ikke vært innom og sjekket nei, men ville nok ventet til beta-rushet er over før vi prøver på noe slikt uansett.

     

    Ellers sliter jeg med litt lav FPS, noe som er litt rart med tanke på riggen jeg har. Noen andre som sliter med det samme?

    Har du fortsatt problemer med FPS?

     

    Jeg hadde store problemer med FPS, og har også ganske heftig rigg. Fikk ordnet det. Brukte en guide på Steam-forumet.

  5. For tiden spiller jeg Rogue Legacy. Morsomt og vanskelig spill, med en tanke variasjon. En lett blanding av bullet hell og 2D sidescroller. Mye oppgraderinger som for en til å fortsette å spille. Når jeg spiller går jeg også live på twitch, som kan gjøre opplevelsen mer sosial og lærerik :)

  6. Youtube er nede nå.

    Så dritt at jeg ikke fikk opplevd det, det er historie, har aldri hørt at det har skjedd før (selv om det sikkert har det) Det er oppe igjen nå

     

    Ja det er første gang jeg har opplevd at det har vært nede. Bra det kom opp igjen, hadde blitt litt trist uten youtube, i lengden.

    • Liker 3
×
×
  • Opprett ny...