Gå til innhold

Salvesen.

Medlemmer
  • Innlegg

    27 478
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    58

Alt skrevet av Salvesen.

  1. Om en faktisk snakker med eiere så er det få som har problemer med bilene sine, iallefall de nyere modellene. Og problemene er ofte små og håndteres helt fint av Tesla. Men, det er ikke til å stikke under en stol at noen er svært uheldige, både med kvalitet på bil og oppfølging av Tesla. Men dette er de få. Jeg er nå på min 6 og har aldri hatt ett alvorlig problem, og de småtingene jeg har hatt har blitt håndtert bra av Tesla, dog noe ventetid. Jeg har liksom ingen grunn til å velge noe annet da jeg er fornøyd og får den behandlingen jeg trenger. I tillegg er Highland(som jeg kjører nå) ekstremt mye value for penga, som også nevnt over. Og dette har jeg følt for hver nye jeg har kjøpt, store oppgraderinger som gir godfølelsen all over again. Jada, jeg er kjempe fan. Men jeg lyver ikke om opplevelsen min og opplever at de fleste andre deler min opplevelse.
  2. Hva med å gjøre alt skriftlig? Atlså når du påpeker gal bruk av utstyr etc så sender du en epost. Om det oppstår en situasjon der vedkommende tar kontakt, hører du på personen og svarer med at "jeg sender deg en epost etterpå" eller lignende? Det viktigste her er jo å få kontroll på hva du sier til vedkommende slik at du kan vise dette når du blir anklaget igjen.
  3. Om anklager ikke går med på å bli tatt opptak av går en til sin leder og forklarer problemet. En ønsker å gi hjelp, men ikke uten å sikre seg for det en mener er falske anklager. Også tar en saken videre, som en kan se over er dette gjort i andre bedrifter. Og om anklager er så i mot dette lener jo saken sterkt en vei.. Kravet virker dog å være at en har gitt beskjed, ikke fått aksept. https://www.datatilsynet.no/personvern-pa-ulike-omrader/overvaking-og-sporing/lydopptak/?print=true
  4. Regner med anklager fikk sparken? Er jo åpenbart falske anklager som har blitt gjort. Men ja, TS bør gjøre noe tilsvarende. Åpenhet rundt dette slik dere hadde det er såklart alfa omega.
  5. Tenker det er helt ok å si at en ikke stoler på en person som en mener kommer med falske anklager. Og om personen mener anklagene er rette er jo dette en beskyttelse for personen også. Enten skjerper personen seg mens opptakene finner sted og en blir ikke trakasert lengre, ellers finnes det nå bevis for påstandene. Vinn vinn.
  6. Hvem sa det skulle gjøres ulovlig? Bare gi beskjed til personen at en gjør opptak av samtalen for egen sikkerhet.
  7. Ta opp alle samtaler med personen. Bruk som bevis neste gang han anklager deg.
  8. Det jeg sliter å forstå er hvordan det huset er verdt 15+ millioner. Betalte han 7+ for tomten?
  9. Det enkleste er nok å ta kurs innenfor iso fagene eller logistikk og søke jobb på landanlegg(type Kårstø etc) Det er veldig få I Norge som er på båt eller platform i 3 måneder i strekk i Norge. Mest normalt er 2/3 eller 2/4 eller 4/4. Worst case er vell dobbelt skift 8/8.
  10. Jeg sliter også med å se videoene hans, de er alt for kleine 99% av tiden. Men jeg skummer gjerne til stats etter en rekkevidde test eller andre tester evt bare går inn på google docs og finner tallene. Så han gir meg noe, men det er stort sett stats. Som en og må ta med en klype salt, såklart. No offense Bjørn!
  11. Føler Marcus bil har vært en stor bidragsyter med biler etc. Så er nok mer enn betalingene fra youtube ute å går
  12. Han har nå alltid vært en skrue, men dette husprosjektet har jeg aldri forstått. Bygger grandiost og plutselig skal han spinke å spare på ditt og datt. Kan det ha noe med premiene fra Tesla, at han ikke fikk de til forventet tid? Han har vell noen biler som skal utleveres om jeg ikke tar feil?
  13. Salvesen.

    Tesla - kaféen

    Det stemmer:)
  14. Salvesen.

    Tesla - kaféen

    Ja jeg har solgt S. Det var ett dundrende tap, absolutt. Men med ny bil bruker jeg absolutt mindre på bil enn om jeg hadde beholdt S, både ift tap og andre kostnader.
  15. Salvesen.

    Tesla - kaféen

    Tja mange grunner egentlig, men mest at jeg tenkte det var på tide å bruke mindre penger på bil samt at prøvekjøring av Highland ga mersmak:) Jeg trenger ikke model S størrelse lengre osv.
  16. Salvesen.

    Tesla - kaféen

    Da var Highland i hus. Må si jeg er storfornøyd, dette er ekstremt mye bil for pengene. Jada jeg er blodfan, men jeg mener det virkelig😅 Så langt er det lite jeg savner i fra S'en. Men noe er det jo: Selv min datter reagerte på mindre skjermer😅 Noe uvant å kun ha den ene skjermen, men fungerer greit og ble fort vandt igjen. Den er jo langt i fra like sprek som en plaid, spessielt i fra 0-30 men utover dette opplever jeg bilen som sprek likevel. Materialene er noe kjipere og "hardere" overflater, men fortsatt ganske bra til prisen synes jeg. Kommer kanskje mer savn etterhvert men tror ikke jeg skal bli veldig skuffet over byttet.
  17. Du forklarer jo at vi faktisk ikke har "ekte" Uber i Norge. Jeg bruker det konstant utenfor Norge, og det er overlegent.
  18. Det er dere som ønsker å flytte ut tidligere, huseier har klart å skaffe folk før deres oppsigelse utgår. Altså hjelper huseier dere...
  19. Nå har jeg aldri vært en stor Elon musk fan sånn sett, selv om jeg er stor tesla fanboy. Men nå begynner det å bli krise. Har tatt ketamin selv(lovlig, via helsevesenet altså) og kan ikke forstå annet enn ting han skriver nå må være i ketaminrus. Da kan jeg "forstå" det(selv om jeg ikke rettferdiggjør det, såklart). Ellers har det klikket helt. Styret i diverse selskaper må jo ta tak? Få han inn en plass de kan hjelpe han tilbake på beina.
  20. Ja, siden så mange der har sluppet unna. Er vell heller høyre du mener, med innside handel i fra statsministerens bolig.
×
×
  • Opprett ny...