Gå til innhold

Banesjakt

Medlemmer
  • Innlegg

    25
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Banesjakt

  1. Hei! Det har seg sånn at når bilen er kald og jeg starter den, uler det veldig bakfra de første sekundene, så stopper det etter hvert, MEN! Den samme typen uling fra samme sted (bare lavere lyd) kommer når jeg bruker det meste av elektronikk. 

     

    noen som har opplevd noe lignende? har tanken innom jordfeil som påvirker bensinpumpa med vet ikke, hehe, jeg ekke no bil menneske :p

     

     

    Ulingen kommer hver gang jeg trykker på vinduknappen.

     

    takk!

  2. Hei, jeg har en audi a4 2003 b6 1.8t som jeg har et fryktelig rart problem med. Det har seg slik at det uler ifra der jeg tror bensinpumpa er (baki bilen ved hjulbuene kommer det lyder).

    Det skjer innimellom når jeg bare har den i tomgang etter jeg har kjørt litt, mens jeg kjører eller rett etter start. Alt er greit hittil med ulinga, men det rare er at den reagerer på det meste av elektronikk i bilen. lyden kommer når jeg slår på forskjellige lys (grøftelys, tåkelys bak..) også når jeg bruker el vinduene, men også når jeg gasser mens jeg kjører! 

     

    Et verksted har også byttet førerdøra mi for en uke siden, kan det hende de har gjort en sloppy jobb å fått jordfeil eller lignende?

     

    hva tror dere at det er?

     

    Takk for svar hilsen forvirret gutt.

  3. jeg lever i den troen at jeg blir flinkere etter hvert som jeg øver jeg, synes helt ærlig at dette her ikke var noe særlig bra, skal ikke si at det jeg lager nå er spesielt bra heller, men det er 100 ganger bedre enn de første sakene jeg lagde! og jeg mener jo du har potensiale, men du har mye mixing og mastering som behøver! hør det jeg har lagd om du har lyst :) 

  4. Heyhey! god kveld godtfolk!

    Ikveld har jeg gjort ferdig den første originale tracket mitt!

    Den kan du høre på soundcloud under linken jeg legger med her.

     

    https://soundcloud.com/joachim_johansen/bobcat-joachim-johansen-original-mix-2

     

    Håper at så mange som mulig vil gi meg kritikk på den, det er jo det morsomste med å lage musikk, å vite om folk synes det er godt eller ei!

     

    Takk :)

     

  5. Mitt navn er Joachim Johansen og er 20 år, på fritiden holder jeg på med FL Studio, og har laget en sang jeg ønsker tilbakemeldinger på.

    Sjangeren lander på "Chill House" om det er noe som heter det.

    Tusen tusen takk for alt av tilbakemeldinger, setter stor pris på det!

    https://soundcloud.com/vamcash/sebastian-ingrosso-tommy-trash-john-martin-reload-joachim-johansen-remix

     

    • Liker 1
  6. Høres ut som 48 000 idag og minst 75 000 totalt før du har kommet til 2015.

     

    Her er vel bilen for de som måtte lure.

     

     

    EDIT2: Etter å ha lest gjennom annonsen så kommer jeg på følgende:

     

    Står ingenting om hva slags skade det har vært, men det vet kanskje du.

    Greit at det er byttet en del, men det er fortsatt mye som kan være slitt på en såpass gammel bil. En pekepinn på hvor høye servicekostnadene kan være på den bilen har du fått i annonsen. Han har tatt rusten han fant, men det er ingen garanti for at det ikke begynner å boble andre steder eller der han har gått over. De små tingene han nevner kan fort ende opp i en del tusenlapper gitt at du får gjort alt selv. Ting som AC-refill må du nesten ta på verksted.

    Det er en del bra utstyr, men annonsøren prøver å dytte inn alle mulige ting i den listen for å få den til å virke større. At du kan justere rattet, har tåkelys, midtarmlene med ubrukelig telefon, kickdown på automaten og sentrallås er på en måte ikke noe banebrytende teknologi, verken idag eller i 2002.

     

    Så skal bilen på EU før utgangen av mai, der kan det bli mer plukk.

    Kloke ord, takk. Du fikk meg til å tenke 3 ganger til nå.

    Tanken var verkstedfix alt sammen foresten.

  7. Heisann, da gadd jeg ikke min kjedelige bil lengre og vil over på noe annet.

    Har seg sånn at jeg har kommet over denne merca, den har vært gjennom et kræsj og byttet dyre ting som alle fire innsprøytningventiler, dynamo, bensinpumpe, tankgiver og fjærer også nylig byttet, frontrute (ikke pga kræsjet),
    Påkostet 40000 over 12 mnd før skade, og 30000 etter skade.

     

    har prøvd denne bilen, men den har sine mangler.

    eksos-potte putrer bakerst, må ha ny motor til viskere foran, og slitte gummiklosser i hjuloppheng bak (derav klakking i dumpler). hvor mye kan jeg regne med å måtte bruke på dette? 5-6000?

     

    Ellers har den også litt kosmetiske flekker den eier mener han har stoppet rusten, rusteter, grunning, original lakk og klarlakk er brukt, ble ikke utrolig pent akkurat, men en skikkelig polering+rub kan gjøre susen eller?

     

    Skal nevne at den er utrolig godt utstyrt.

     

    Denne koster 48000 og er svært populær, høres det ut som en no-go?

  8. Først ville jeg passet på at bilen er i god stand. Bruke penger på å få bilen finere også finne ut at pengene skulle vært brukt på å holde bilen kjørbar.

     

    Hvis du ikke har så veldig god peiling selv, så kan du evt levere den til NAF for kjøpstest. Det burde gi deg en liten pekepinn. Evt levere den inn til et verksted og be dem om å gå over bilen for å se om alt er ok.

    S40en er ikke problemet, den går som ei klokke og den skal beholdes. Sitter å tenker litt på en bil til, vet dog ikke hvordan bil, men en som er überfin for ny egynnere å skru på.

  9. Heisann!

    Det har seg sånn at jeg er en sjukt heldig eier av en s40 fra ca 2000 som jeg tror vil leve i evig tid (gått 120k). Jeg synes den er utrolig kjedelig å kjøre/eie så har det seg sånn at jeg har lyst til å bli flink i skruing og slikt angående nettopp bil. Det mest avanserte jeg har gjort er vel å trekke kabel fra batteriet til bagasjerommet, også fylle på spylevæske da såklart. Ellers har jeg ikke vært stort mer nedi panseret! Vil også ha noe å rulle med i sommer, så her er det bare å kjøre på med tips til bil/bøker. Er ikke intressert i å paye stort mer enn 15-20k, kanskje mer, kanskje. Holder til i østfold.

     

    Takk for svar! :D

    Hilsen 19åring

  10. Jeg vil bruke ca 5 k og det er for kasse og element. Forsterker har jeg fra før, ikke noe high end men det holder inntil jeg får spart til en bedre en. Har akkurat nå en MDS TORQUE T3, og den får duge inntil videre.

     

    Hadde anlegg i den gode saaben min men den tok kvelden da den ble kondemnert etter å ha blitt kræsjet i bakfra. Så den jeg nå skal ha anlegg i er helt clean.

  11. Nå har tiden kommet hvor jeg tenker på å inredde litt i s40'en. Tenkte å kjøpe ferdig kasse, men vet ikke hva slags elementer jeg skal kjøre.

    Det som hovedsakelig står til vurdering er det som står i tittelen. 1 l7 12" eller 2 12" comps. Hva burde jeg gjøre her? Hadde jo vært digg med litt mer plass baki der da :)

     

    Takk for svars!

  12. Jeg ønsker meg en driftsikker bil som ser helt ok ut. Var å prøvekjørte denne i dag: http://www.finn.no/finn/car/used/object?finnkode=47319408&searchclickthrough=true og synes at den var fin å kjøre, ikke for mye ulyder, kanskje litt lyd i det man svingte når man sto stille, og litt i humpler, (føltes stiv fin og riktig ut) men hva skal jeg gjøre synes dere?

    Har ca 50k å bruke på bil, men er et pluss om jeg ikke bruker fult så mye, noen som har erfaringer med denne type s40?

  13. Hei. Jeg er en gutt på 18, snart 19 som har gått vg1 elektro og vg2 data/elektronikk. Er nå lærling og har vært det i omtrent 1 år. Jeg skjønner ikke hvordan jeg skal orke over 1 år til med dette.

    Problemet er at jeg trives ikke med dette og har lyst til å gjøre noe annet. Jeg vet ikke riktig hva jeg vil, men har lyst på generell studiekompetanse slik at jeg får flere muligheter.

    Jeg vet ikke hvordan reglene er på når man er for gammel for ditt og datt på VGS, jeg vet heller ikke om det er et sjakktrekk å snu så sent.

    Forvirret gutt trenger hjelp her, takk for all hjelp jeg får her! :)

×
×
  • Opprett ny...