Gå til innhold

hobb

Medlemmer
  • Innlegg

    31
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av hobb

  1. 43 minutes ago, Alpred93 said:

    Inb4 "jammen gta 5 tok x antall år før det var ferdig, hvorfor angriper du star citizen". Rockstar har faktisk levert gode spill før. Chris Roberts har prøvd seg på dette før, da het det freelancer. Han klarte å kjøre det i grøfta også, før microsoft sparket han.

    Han fikk ikke sparken han. Han forlot selskapet etter at Microsoft tok over

    • Liker 2
  2. star citizen MMO/squadron 42 singel player campaign.... har ikke vert i development i 4 år...

     

    Det er ikke elite eller no mans sky.... de er 100 % procedural generated,,,

    det er ikke star citizen. det er bare planetene som er det.... no mans sky burde jo kommet ut for lenge siden,...

     

    cloud imperium games som lager star citizen7squadron 42 bygget opp/har bygget opp selskapet fra bunnen av med bare 8 stykker i begynnelsen....

     

     

    https://www.youtube.com/user/RobertsSpaceInd/playlists

     

    hadde alle hatt (open development) hadde de også blitt kritisert for å bruke for lang tid.

  3. Tror folk er litt for opptimistike med tanke på hva tid det tar å lage spill.

    Her er noen eksempler:

    Dragon Age: Origins tok 5 år. (2004-09)

    The Elder Scrolls III: Morrowind tok 6 år (1996-2002)

    Fallout 3: tok 6 år (2002-2008)

    Final Fantasy XII: tok 5 år (2001-06)

    Half-Life 2: tok 5 år (1999-2004)

    Resident Evil 4: tok 6 år (1999-2005)

    StarCraft II: Wings of Liberty :tok 7 år (2003-10)

     

    mange folk har ikke peiling hvor lang tid det tar å lage et spill... jeg leser på mange spill sider og youtube at folk klager på at de har brukt for lang tid, de begynte med å lage spillet i 2012 eller 2013 og det er bare 2-3 år siden.

     

    elder scroll online tok 7 år:D

     

    Bra at ikke jeg er den eneste som skjønner dette :D

    • Liker 3
  4. Hvorfor skulle noen bry seg, sånn egentlig? Han er kjendis, han har en trofast gruppe med følgere som liker det han gjør.. Hvorfor skulle han ikke få betalt for reklameplassen på sine videoer?

     

    Folk må slutte å bry seg så mye om hva andre gjør, og heller se seg selv i speilet.

     

    Bra skrevet? litt teit kanskje? Men det e jo ikke hans feil at han tjener så mye penger? vis du e god i noe etc, film det og last det opp på youtube, kanskje du får mange subscribers? du forsetter med det og plutselig får du veldig mange "hits"subscribers" så tjener du penger?

  5.  

    Jeg skjønner bare ikke greia med GoT? Etter å ha tvunget meg gjennom en sesong, og virkelig prøvd å like den, så kan jeg ikke skjønne annet enn at det er en av tidenes mest oppskrytte serier. Hva i all verden er det jeg ikke skjønner? :p

    Oppskrytt? Ja. Men den er også utrolig god kvalitetsmessig, og blant det bedre som går på TV for tiden. Eneste seriene jeg anser som bedre er Mad Men (som nå egentlig har sluttet) og True Detective -- som begge to er ganske så mye bedre serier, på nivå med The Wire, Sopranos og Deadwood.

     

    Personlig fant jeg den første sesongen som den beste, og har siden blitt mer og mer frustrert jo lenger utover serien vi har kommet; der økende popularitet og produksjonskostnad ofte har ført til lavere kvalitet generelt. Det er dog i sin helhet en fantastisk underholdende serie, og jeg kommer fortsatt over enkeltepisoder som er rett og slett fantastisk godt laget.

    Dere e merkelige begge to. men som man sier"smaken er som baken, den er delt" Game of thrones e den beste serien som noen gang har blitt laget"min mening" sammen med 24 timer! den er ikke oppskrytt i det hele tatt. Hodor hodor hodor

×
×
  • Opprett ny...