Gå til innhold

stimodin

Medlemmer
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av stimodin

  1. Jeg byttet for noen år siden og har ikke hatt store problemer med det.

    Om du har feil navn på Coop kortet ditt, bankortet etc. frem til du får nytt så er neppe det et stort problem, jeg brukte de kortene jeg hadde frem til jeg fikk nye fordi de var for gamle (bare husk å si ifra så du ikke får nye kort med gamle navn). 

    Eneste ekstra utgiften jeg hadde var at jeg byttet passet litt tidlige enn nødvendig, siden jeg skulle reise til USA, og vil ikke ta kjangsen på akkurat det. Å få nytt pass har uansett blitt mye billigere enn hva det var for noen år siden.

  2. Jeg vil anta at TS har forsøkt denne jordtesteren i en kontakt som i utgangspunktet er jordet, det er ganske lett å se om en kontakt er jordet. 

    Men litt mer alvorlig dersom denne jordesteren måler normal jord (og ikke en spesiel helsejord), og man ikke får utslag når man tester de jordede kontaktene inne hos seg så er det et problem helt uavhengig av jordens helseeffekt. Da kan det være at en det har blitt satt opp jordede kontakter på uten at de er tilkoblet jord, eller i værste fall at hele det elektriske anlegge i huset til TS ikke er ordentlig jordet. Det siste er ganske alvorlig mangel som man snarest bør få undersøkt og rettet opp i.

  3. Jeg vil tro at TS er inspirert eller har handlet hos noen som er inspirert av denne boken:

    https://www.amazon.com/Earthing-Most-Important-Health-Discovery/dp/1591203740/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1490733003&sr=8-2&keywords=earthing

    Jording er tydeligvis trenden innenfor alternativ medisin for tiden.

    Korrekt Jording i stikkontakten er mest aktuelt for tilkobling av jordingsmatta til å sove på etc. antar at det er det trådstarter er ute etter. I tillegg vil jeg anbefalle TS å rive opp parketen og eventuelt flytte inn i et murhus dersom hun bor i trehus, aller best er det selvsagt om man tømmer saltvann utover gulvet ved jevne mellomrom. 

  4. TN-nett har en nøytral leder og en leder med 240v, mens IT-nett har to ledere med 240v seg i mellom. Så hvis du måler hver leder mot jord så skal du få 0 og 240v på TN nett og to ledere på 120v med IT-nett. Men det bør vel være jord i jordingskontakten din uansett, forskjellen er vel bare hvordan jorden er fremført.

    Uansett så er nok dette mest magi inne i bildet her, og hvis man ikke velger å forholde seg til den virkelige verden er det sikkert vanskelig å komme med tips på slike ting.

    http://www.nyhetsspeilet.no/2016/07/jording-en-revolusjonerende-helseoppdagelse/

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...