Gå til innhold

fraktalridderen

Medlemmer
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av fraktalridderen

  1. Slike nettbrett kommer. Jeg kjøpte nettopp en iPad mini til mitt barnebarn, så jeg er vant med meter tykke (og det er ingen vits i å skyte spurver med kanoner som noen påpeker i denne tråden).

     

    Som jeg har nevnt ovenfor kan data formatet endog være JavaScript kode, og for den sofistikerte bruker

    kan man gjøre et kupp ved å kjøpe C++Builder som kan brukes som en C kompilator. Deretter kan du lære deg C++ og RAD studio. Ja om man vil være kreativ. Med andre ord kan man spare tid på å konfigurere et nytt system. OK. Uansett, takk for nyttige tilbakemeldinger.

    • Liker 1
  2. PHP er ikke det viktigste om man kun er ute etter salg, oppmerksomhet og omtale. Jeg regner med at det samme gjelder også JavaScript. Php / JavaScript komme til kort. Søk på wordpress game plugins drupal game modules og du kan skrive mye mer kompakt kode. Med jQuery filter metoden som kan ta en funksjon som har uendelig periodisitet. Eksempel: kalman filter.

     

    Merk at X i AJAX står for X, men andre dataformater kan også benyttes som for eksempel Python. Sammen er Python og C++ dynamitt for den som har tid. Jeg er faktisk usikker på om måten du gjør dette på er den beste. Jeg er blant en av dem som mener det. Går dinosaurenes tid mot slutten? Vi ser klare tendenser fra offentlige myndigheter (EU direktivet som etter min mening har du forvirret mer enn klargjort med dine innlegg). Hold deg til C elle C++ om du trenger en kompilator.

    • Liker 2
  3. Takk det er svært aktuelt om jeg får bevare helsen. Jeg sitter for øvrig med en drøss med nettverks og lignende litteratur som jeg nok ikke helt forstå betydningen av. Blant annet kjøpte jeg nettopp boken;

     

    Instant Cytoscape Complex Network Analysis

     

    Building Machine Learning Systems with Python Raw

     

    Raw vil si at jeg sitter med en foreløpig versjon. Jeg spiser stort sett en slik bok til ...

     

    google: ORM, DB Objects, Templates, Caching, Validation, Ajax og Auth Module

     

    For øyeblikket ser jeg ingen grunn til å være mer spesifikk og siden djevelen er i detaljene vil jeg også være varsom med eksakte råd.

  4. google: php ajax form

     

    Jeg skal ikke her nevne opp de leverandører jeg har kastet ut, men det er ikke alltid forbundet med et kaotisk system. Tenker du på kaosmatte er det igjen enkel matte. En sinusbevegelse er ikke kaotisk siden den har endelig periodisitet. En enkelt definisjon på matematisk kaos er en funksjon som argument er gyldig XML. Det er ingen ting som tyder på at TS vet det.

     

    Opera Mail har jeg også sans for. Der finnes imidlertid løsninger i PHP jfr boken: kapittel 16 "Webbots that send email". Denne boken er basert på filmer / bilder fra virkeligheten.

     

    Jeg har ideer om mer innhold. Har andre ideer om ytterligere innhold, mottas de med takk.

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...