Gå til innhold

iMarius

Medlemmer
  • Innlegg

    774
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Om iMarius

  • Bursdag 28. mai 1982

Profile Information

  • Kjønn
    Mann

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

iMarius sine prestasjoner

688

Nettsamfunnsomdømme

  1. Slik jeg har forstått det, så skal ikke de ekstra 5 milliardene bevilges før i 2028-29? Ukrainapodden nevnte i hvert fall noe om dette i en av de siste podcastene sine.. Mulig jeg har misforstått. Uansett når de får midlene, så er dette hårreisende lite fra Norge. Man blir flau, rett og slett.
  2. Fint sammendrag! Jeg prøvde å få oppsummert videoen med ChatGPT, men det går bare med videoer som har påslått transkripsjon. Det hadde ikke denne. Jeg kan for øvrig gjenta linken vi bruker for å oppsummere YouTube-videoer: Free YouTube-summarizer. Den har nok spart oss for noen titalls timer i tråden her allerede, og som noen påpekte, er det ikke alle som har tid og/eller mulighet til å se YouTube-videoer alltid .
  3. Jeg ville også slått om noen prøvde å drepe min familie. Hadde mest sannsynlig brukt alle mulige midler jeg hadde hatt tilgjengelig. Jeg hadde ikke spurt om lov, siden jeg da hadde risikert å miste hele familien og selv blitt drept. En totalt unødvendig kommentar av deg som får et nødvendig svar, siden du åpenbart ikke skjønner greia.
  4. Dette i seg selv bør være nok til at folk tar avstand fra den republikanske kandidaten i valget. Hadde jeg hatt stemmerett i USA ville jeg spurt meg selv om jeg ønsker å la alle disse tullingene representere mitt politiske syn. Selv om jeg skulle vært enig i noen av sakene, hadde jeg innsett at partiet er så fullt av gærninger at jeg ville skjemtes på partiets vegne. Noen av meningene hos innvalgte representanter er helt hinsides.. Det finnes garantert en del gærne demokrater også, men det er etter min mening republikanere som roper høyest og gjør de mest ekstreme ting. Eksempelvis det vi så fra stormingen av kongressen. Er det slike vi ønsker skal få makt til å bestemme?
  5. Abortspørsmålet - Aktiv støtte til å begrense abortrettigheter, inkludert å utnevne konservative dommere til Høyesterett som potensielt kunne utfordre og omstøte Roe v. Wade. Valg av høyesterettsdommere - Utnevnte tre konservative dommere til Høyesterett (Neil Gorsuch, Brett Kavanaugh, Amy Coney Barrett), noe som dramatisk endret balansen i retten i konservativ retning. Innvandringspolitikk - Implementering av en reisebegrensning mot flere muslimske-majoritetsland, kjent som "Muslim Ban". - Innføring av "nulltoleranse"-politikken ved den sørlige grensen, som resulterte i at barn ble separert fra foreldrene sine. Angrep på media - Gjentatte angrep på media og journalister, og bruk av uttrykket "fake news" for å delegitimere kritiske nyhetsdekninger, noe som underminerte tilliten til fri presse. Forholdet til internasjonale avtaler og institusjoner - Trekk seg fra internasjonale avtaler som Parisavtalen om klima og Iran-avtalen, og undergraving av internasjonale institusjoner som NATO gjennom kritiske uttalelser og truende handlinger. Bruk av utøvende ordrer - Overdreven bruk av utøvende ordrer for å omgå Kongressen, spesielt i saker hvor det ikke var bred politisk støtte.
  6. Nei, Biden er alt for gammel. Verken Trump eller Biden er egnet til å være President. Jeg lar det imidlertid skinne igjennom at jeg ønsker at en demokrat skal vinne valget. Det er for meg helt uforståelig at folk ikke skjønner at det er farlig å stemme på sinte menn som maner til vold, ønsker ekstremt udemokratiske forandringer og som åpenbart tyr til alle mulige midler for å kjempe seg til en seier.
  7. Jeg står for den. Vi skal ikke være redde for å kalle en spade for en spade. Verden trenger ikke Trump nå. Vi trenger en leder som greier å forene folk, ikke splitte dem. Alt Trump kan, er å hente frem det verste i folks sinne, og spille på det. Vi har flere eksempler i historien på hva det fører til..
  8. Trump vinner nå. Han kommer til å utnytte denne hendelsen til det fulle, og hente fram demonene i velgerskaren sin. «Se hvordan landet vårt har blitt», «Vi må stå sammen om å bekjempe venstreradikale», «Biden har skylden for at vi har så mye vold i dette landet». Ser for meg at han kommer til å være rasende i de neste debattene. Hytte med neven, rope og hyle om at nå må noe gjøres osv. Det er trist med attentatforsøk, men i dette tilfellet tror jeg hendelsen kommer til å føre til noe enda verre. En gal mann som går helt av skaftene, roper blod - og som til slutt blir President.
  9. Flere enn meg som tror dette er hevn fra Putin etter at han fikk rapporter om det store ammunisjonslageret ble sprengt i fillebiter for noen timer siden? Han eier få skrupler denne idioten av en statsleder.
  10. https://chatgpt.com/g/g-fL6Xsk6UU-free-youtube-summarizer Skriv "Oppsummer denne på norsk: [sett inn url til YouTube-video her]". Hvis ikke struktureringen av oppsummeringen er god nok første gang, så gjør du nytt forsøk ved å velge "ny chat" eller bare ber den om å prøve igjen.
×
×
  • Opprett ny...