Gå til innhold

Jonanzo2022

Medlemmer
  • Innlegg

    10
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Jonanzo2022

  1. Her er et nytt og unikt Mafiaspill jeg har kommet over nå i nyere tid! Jeg heter Jonas, er 25 år om 2 dager(Hurra for meg)

    Jeg har masse erfaring tidligere med mafiaspill, har spilt mafiaspill i over 8-10 år nå! Man kan si jeg har mye erfaring! Men nå i 2022, så kom jeg over et ekstraordinært mafiaspill! Det skal jeg fortelle litt om nå! 

    Jeg mener dette er helt unikt fordi det inneholder nye funksjoner jeg aldri har vært bort før! Blant annet har det en funksjon i venstre meny som heter "Fotballag", der skal man trene opp et fotballag og havne i divisjoner! Man kan også opprette spillere som man vill(maks 25, men kan maks ha 11 på laget), man kan også velge forskjellige navn på disse fotballspillerne! 

    Når man trener fotball spillerne kan man velge for hvor lenge, valgene er som følgende: 15 minutter, 30, 45 og 60 minutter! Det er helt unikt, bli med å teste det du også! Kanskje nettopp du tar kontrollen over SkandiMafia!

    Her er registrerings link: https://skandimafia.net

    Det er så utrolig mange funksjoner jeg har lyst til å ta opp i skrevende stund, men dette er nok noe av den mest unike funksjonen jeg har vært borti!

    La også med et bilde av min profil! Bli med du også! Håper vi ser deg der!

     

×
×
  • Opprett ny...