Gå til innhold

EVH

Medlemmer
  • Innlegg

    699
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av EVH

  1. ...

     

    Eh dude, jeg tviler sterkt på at James Brown er riktig, man legger ikke bare ut bilde av artisten. Vi vetalle at det er James Brown på bildet, men det er jo ikke svaret.

    Haha, baklager. Da misforstod jeg visst. Da får vi jobbe videre med den!

     

    Men du hadde ihvertfall rett Ekko. ;-)

  2. James Brown!

     

    EDIT: Jeg vet det er riktig, så jeg kommer med en ny en!

     

    Dette er en artist som av mange er kjent for sin meget gode gitarspilling.

    Han har fått sin egen artiststratocaster av Fender, som er av fargen Charchoal.

    Hans store gitar-idol er Stevie Ray Vaughan. Han har også en tatovering av SRV på armen.

    Han har definitivt ikke dameproblemer.

    Han har spilt på Crossroads (gitarfestivalen).

    Han har gitt ut 3 plater som soloartist, og 1 live-plate sammen med 2 andre i en blues-trio.

     

    Fyr løs. ;-)

  3. For å være helt ærlig trodde jeg det bare skulle komme et enkelt og greit ja eller nei svar, og at ingen ble bittre av å avse 2 sekunder til å hjelpe en forumvenn med et kjappt lite spørsmål.

     

    Jeg ser selvfølgelig at jeg kunne formulert spørsmålet bedre, og at jeg kunne dokumentert hva som var forsøkt og ikke før jeg stilte spørsmålet, men trodde ikke det var nødvendig. Baklager på det groveste for dette.

     

    Jeg trodde nok bare at stemninga var litt mer løssluppen og ålreit her i kafeen.. :-)

  4. Slik jeg ser det, er medie og kommunikasjon et litt spesiellt tilfelle av en yrkesretta videregående linje. Jeg gikk det selv, og var storfornøyd med det, men for å være helt ærlig, så lærte jeg ikke særlig mye om hverken film, foto, web ++ i skoletimene.. som -B. sier er det veldig mye egenlæring, og det var nettop slik jeg lærte meg det meste av det jeg kan idag..

     

    Du kan ikke forvente å bli bra kun av skolen, og du kan heller ikke forvente å få jobber selvom du gjør det bra på skolen. Media og kommunikasjon på videregående hjelper så og si ingenting i arbeidslivet etter min erfaring.

     

    Synes igrunn ikke det er noe poeng i å legge for mye vekt på hva du går på videregående.. Det er så stor sannsynlighet for at du endrer mening innen du er ferdig uansett. Bare sørg for å få studiekompetansen, slik at du har muligheter åpne til å velge det du vil når du er ferdig med vgs.

     

    Men når det er sagt så må du jo alltid bare følge din egen magefølelse. :-)

  5. Jeg fant dette tilbudet på finn.no.

     

    For godt til å være sant tenkte jeg, men verdt et forsøk. Tross alt bare en 5 minutters gåtur unna jobben for å se det hands-on..

     

    Etter et par mailer viste det seg at han slettes ikke holdt til i øvre slottsgate, men i frankrike, og svarene jeg fikk var så og si identiske med nbmofo sine litt bak her i tråden.

     

    her er dialogen:

     

    Hi,

     

    I am in France now, have a business here, delivery will be made from here. The Apple MacBook Pro is new, come with receipt and warranty. All specifications can be seen in the listing description. English keyboard. Sell it cause i need the money in this period, and i have another laptop for my personal use. This is a perfect gift if you want to make one.

    With shipping and all we can deal for 7600 best offer i can make. If you are interested get back to me so we can discuss further details regarding payment and shippment terms.

    Best regards !

    Dennis Fitzgerald

     

    PS: Purchased in September, not by me, i received it for some services made to someone.

     

     

    Da bad jeg om å gjøre dette gjennom finn sin betalingsgaranti. Fikk dette svaret:

     

     

    The finn service in in Norway.

    If you want to make a deal, here what i proposed so we can both be safe. I will make delivery via Global Express ( http://courierglobal-express.com ). I deposit the Apple MacBook to them and sign contract with them. After i deposit the Apple to them, they will contact you and you have to make payment to them. The money will be kept by company until you receive and inspect the MacBook. After you receive it and inspect it you contact them so they can send money to me. This way we are both protected.

    Otherwise i am sorry we can not deal

    Let me know

    Dennis Fitzgerald

     

     

    Så det ser ut som dette courierglobal-express virkelig er noe å holde seg unna..

     

    Har meldt ifra til finn.

     

    Har dog veldig lyst til å kødde videre med han på mail og late som jeg er interessert.. :-P

×
×
  • Opprett ny...