Gå til innhold

kakemann81

Medlemmer
  • Innlegg

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av kakemann81

  1. Hei,

     

    Jeg kjøpte en Rikomagik MK802 IIIS som jeg har testet ut nå. For min del, dekker den ikke behovet mitt fordi den ikke fungerer optimalt til alt.

     

    Her er mine funn foreløpig:

     

    - Spotify: Fungerer meget bra

     

    - Netflix: fungerer ganske bra, med unntak av at det lyd og bilde er bittelitt ute av sync. Tok litt tid før jeg la merke til det, men nå er det litt irriterende.

     

    - Avspilling av egne selvfilmede klipp: Ikke bra. Jeg filmer en del i full HD med GoPro kamera og videkamera i full hs oppløsning. Avspilling av dette på Android TV boksen går hakkete, mens det er helt "smooth" på PC.

     

    - Bilder: Fungerer helt fint

     

    Andre ting: Jeg kjøpte strømadapter i tillegg fordi det ble anbefalt istedenfor å få strøm igjennom USB kontakten på TV'en. Den ble bare liggende fordi jeg ikke merket forskjell på hastighet med og uten.

     

    Det har også vært en del snakk rundt om ustabilt trådløst nettverk. Det har jeg ikke hatt problemer med på denne pinnen.

     

    For meg er det viktig å kunne bruke alle de ovennevnte funksjonene i en og samme boks. Derfor blir nok denne lille pinnen liggende i skuffen, desverre.

  2. Jeg tenkte bare å dele min erfaring med andre eiere av Rikomagik, i tilfelle noen har lurt på det samme som meg - nemlig en løsning for skjermsparer.

     

    Jeg har hatt MK802 IIIS i noen uker nå. Stort sett fornøyd, men prøvde alle tenkelige alternativer for å finne en løsning på noe som man skulle tro var enkelt.

     

    Ettersom jeg ofte bruker den til Spotify, og ofte spiller i mange timer, synes jeg det ville være praktisk å gi den gamle plasmaen min litt hvile etter en stund med musikkspilling.

     

    Problemet er at det ved vanlig "lock screen" som må legges inn fra Google Play vil være klokke, ikoner eller andre ubevegelige gjenstander på skjermen, og det finnes heller ingen funskjon for skjermsparer i innstillingene.

     

    Det finnes en haug med apper i Google Play som setter maskinen i hvilemodus, men det hjelper ikke. Da vil Spotify avspillingen stoppe fordi den ikke lenger får signal igjennom HDMI kontakten.

     

    Etter mye prøving og feiling fant jeg ut at løsningen var Photoframe live wallpaper.

    I dette programmet kan jeg kjøre bilder over skjermen uten at jeg trenger å låse skjermen eller sette apparatet i hvilemodus. Dessuten kommer bildene i fullskjerm slik at verktøylinjen på bunnen av skjermen også forsvinner - endelig!

    Programmet inkluderer desverre irriterende reklamebannere, men man kan donere en liten sum for å fjerne dette. Bildene kan hentes fra mange ulike steder, blant annet facebook flickr og lokalt lagrede bilder.

     

    Jeg prøver nå å finne ut hvordan jeg kan få appen til å starte automatisk etter en fastsatt tid. Altså at den går i skjermsparerfunksjon etter f.eks 10 minutter.

    Hvis noen har tips til å løse dette, er jeg takknemlig for innspill.

  3. Til strømforsyning benyttes Belkin 2 x USB port 10 watt, Home Charger. Egentlig til iPad. Benytter denne da TV apparatet her har ikke USB port som gir tilstrekkelig strøm ut.

     

    Hei,

    Jeg har nå bestilt MK802 IIIS, og jeg har nå registrert at AC DC adapter ikke er inkludert i pakken, og må kjøpes separat. Jeg har lest at noen sliter med WIFI forbindelsen på denne typen, og løsningen er ekstra strømforsyning igjennom USB. Har du opplevd noen problemer med WIFI tilkoblingen, og har du f.eks prøvd å kjøre Netflix på den?

     

    På Ebay siden jeg kjøper fra står det at de anbefaler å kjøpe denne strømforsyningen (http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=111003686095) hvis man mangler USB på TV'en. Et lite søk på nettsidene til Rikomagic tyder på at det kan lønne seg uansett fordi noen klager over blant annet ustabilt nett og "lag" ved visning av f.eks filmer igjennom Netflix i full HD. Har noen prøvd å kjøre denne med eller uten strømforsyning, og har dere evt. noen råd?

×
×
  • Opprett ny...