Gå til innhold

TheIne

Medlemmer
  • Innlegg

    12
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av TheIne

  1. Tror det er mange tråder om denne pipelyden fra H100i (muligens andre CPU-kjølere fra Corsair også..) Det er Corsair Link som gjør det garantert. Prøv å koble vekk alt som har med Corsair Link å gjøre. Raskt å teste :)

     

    Takker! Koblet ut Link-kabelen og kjørte på med Far Cry 3, ingen piping^^ Men vil viftene nå gå fortere etter hvert som CPUen blir varmere slik som med Link?

  2. Pipelyden virker å forsvinne på >1200 rpm, men kan være at det bare er viftene som overdøver det (tror allikevel ikke det). Har sendt inn mail til Corsair-support så ser hva de svarer:) Hvis ikke det løser saken kobler jeg alle vifter til hovedkort eller eventuelt 650Ds viftekontroller:)

     

    Takk for mange svar! Det var første PCen jeg bygget så godt å se at andre opplever det samme, var redd for at det var noe jeg hadde gjort galt eller at jeg måtte demontere hele saken.

  3. kan være jeg er helt på villspor her, men etter erfaring med anlegg så er jording ofte et problem når støy intreffer. kan det være at noe ikke er jordet godt nok, da at kablene ikke sitter godt nok i. strømmen prøver å finne en vei ut, så da gjennom headsettet er ikke utenkelig?

     

    Det er ikke sikkert at du er helt på jorde, men lyden kommer fra kabinettet og ikke gjennom hodetelefonene:)

  4. Prøvde det du sa, men det virket ikke dessverre. Da kom viftene opp i rundt 900 rpm og det er bare når radiatorviftene har en hastighet på 700-1200 rpm at lyden er der. Stopper jeg så viftene med fingerrne så er lyden fortsatt der. I tillegg så kommer det en annen merkelig lyd hvis jeg velger at lyset på pumpen skal pulsere.

     

    Klarer ikke helt å forstå hva dette kan komme av:p Det må jo ha noe med hvor mye elektrisk strøm som går gjennom pumpen eller noe:p Allikevel skjer det ingenting hvis jeg skrur opp hastigheten på kabinettviftene selv om de også er koblet i pumpen...

  5. Hei.

     

    For en uke tilbake bygget jeg min første PC og alt har sett ut til å fungere bra. Én ting som jeg er litt usikker på er en høyfrekvent lyd som kommer under spilling og varer noen minutter etter at spillet er avsluttet.

     

    Jeg har fått et inntrykk av at lyden kommer fra vannkjøleren (H100i), fra selve pumpen nærmere bestemt. Er dette et problem noen andre har noen erfaring med og vet en løsning?

     

    Forresten så har jeg alle viftene fra radiator og kabinett koblet i H100i og min 3770k går ikke over 45 C ved 100 % load så alt ser ut til å virke perfekt med unntak av denne lyden.

×
×
  • Opprett ny...