Gå til innhold

Olsen

Medlemmer
  • Innlegg

    46
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Olsen

  1. "Batteriet i elsykkelen, eventuelt mopeden, er på 300 watt, og den maksimale rekkevidden skal være på drøye 19 kilometer."

    Skal det være watt-timer? får ikke sitte på med norwegian i så fall da dem opererer med 100Wh som maks kapasitet. Eller er det snakk om motoreffekt? I så fall er det en merkelig formulering da denne i liten grad avgjøres av batteriet(joda, innen rimelighetens grenser, naturligvis) men heller av øvrig komponentvalg. Forventer litt mer av Teknisk ukeblad :)

    Artikkelen fremhever mangler ved norsk lovverk, om ikke annet.

  2. 14 minutes ago, Virkz said:

    Hehe, fikk min kl 20:30 blank

    Men lå ut en god stund før jeg fikk kjøpt så kan være lang kø

    kan nok være litt kø ja. Husker jeg rett la dem ut 3070 xc3 ultra i 2 runder( eller mer hva vet jeg var ikke online tidligere på dagen) selv fikk jeg bekreftelse 20:15, etter å ha bestilt så raskt jeg kunne etter distill varsel med 30 sec intervall. Sendingsbekreftelse i dag.

  3. Angående EVGA RTX 3070 XC3 ULTRA fra dustin i går:

    Jeg kontaktet kundeservice og fikk til svar at dem ikke vet når dem får inn. Etter å ha spisset spørsmålet litt fikk jeg også til svar at dem ikke har mulighet til å sjekke køplass, samt at dem ikke vet hvor mange dem får inn.

    Men trenger hvert fall ikke betale før dem sender, da jeg valgte faktura. Kan dog være jeg ikke får lagt inn så veldig mange flere kjøp med klarna på en stund(?)

  4. Fikk også kanselert og slettet helt min bestilling på 6800xt tuf hos power. Deres svar da jeg forklarte situasjonen med at kortene hadde blitt lagt ut på nytt senere, samt spurte om dem i lys av dette hadde muligheten til å tilby et tilsvarende produkt:

    "Jeg skjønner at det er en kjedelig beskjed å få. Vi får dessverre ikke noe inn fra rtx 3000 serien. Det ser ut til at det er tilfellet på tilsvarende AMD kort også.

    Jeg kan ordne et gavekort til deg på 400,- som et plaster på såret dersom det er ønskelig."

     

    Ingen kort inn virker svært usannsynlig synes jeg. Har ikke bestemt meg for hva jeg skal svare på denne ennå.

     

  5. 13 minutes ago, Ephrus said:

    har diverse søk oppe men elkjøp kortene dukker ikke opp før jeg begynner å knote med sorteringen. klør meg i hodet..

    Forresten hvordan vet du antallet? 50?

     

    edit: og ja.. var 2070.. bare å avbestille 😛

×
×
  • Opprett ny...