Gå til innhold

Tommy1

Medlemmer
  • Innlegg

    24
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Tommy1

  1. JacobBoy skrev (På 1.7.2022 den 17.56):

    Hei boys, har akkurat fått trådløst bredbånd fra allente. Har en zyxel av type EX5501-B0. Har problemer med nat type, ta jeg tester internettet på ps4 får jeg "NAT-TYPE 3" får ikke spilt online med andre. Vet noen hvordan leverandør endrer nat type på nettet? Hadde en zyxel ruter til et kobbernett før og hadde ikke disse problemene hadde NAT-TYPE 2 hele tiden men vi hadde den gamle ruteren. Håper noen kan komme med råd eller tips så jeg kan få endret til NAT_TYPE 2.

    Mvh Jacob

    Har akkurat samme problem men inn i mellom får eg plutselig nat type 2 i en kort stund.  Har ringt og sagt i fra og dem har også noen som har problemer med det sa han. Men dem skal prøve å fikse det sa han.

    Har også   problem med ustabil nett at plutselig synker hastigheten enormt laft og at eg plutselig mister forbindelsen i noen sec eller eg må ta en restart av antennen.  

  2. Når kommer de da vi er jo i mars. snart April . Eller kommer dette når de andre selskapene har kommet med noe nytt så skal Altibox å komme med noe nytt.

    Så blir det ikke noe av. Så fortsetter det så blir ikke det noe av bare inviterer og inviterer og det blir ikke noe av. det heller. 

     

     Eller er det bare noen som får det i mars. så får vi andre det løpet av våren. Så blir det sikker utsatt igjen

     

    det har jo gått 1 år nå fra de presenterte dette. De sa vi skulle få dette i siste kvartal i fjord så utsatt de dette til Mars. i år 2017.  

  3. blir nok dyrt i mnd kunne de heller ikke ha gjort at vi kunne kjøpe dekoderen eller vi kunne ha betal for eksempel 50 kr ekstra i mnd.

     

    då får nok eg en regning på 1300 pgr eg har med fotball pakke.

     

    og hvorfor må vi ha 150 Mbit/s har nå 60\60 . Og så skal eg ha pvr. Då blir det 100 ekstra då kommer eg opp i kr 1479 kr ca og då får eg 500 Mbit/s i 1 år

     

    så da blir det nok ca 500 kr i mnd ekstra

  4. Hvilken Ruter er god jeg bor i en leilighet på 63 kvm jeg har en ruter i stuen og fra stuen og inn på sove rommet er det ca 4 meter inn i gangen i en krok er det en TYKK mur vegg inn så da blir signalet litt dårligere.

     

    har sett på noen gode rutere men de er dyre. her er de jeg har sett på.

     

    Asus RT-AC87U

     

    Netgear Nightawk X4

     

    Asus RT-AC66U AC1750

     

    jeg har en Netgear WNR2200-100PES

     

    er det noe andre dere vil anbefale.

  5. Jeg har Altibox jeg har den med 35\35 men har og så fast tlf da fikk jeg en pakke med 50\50 har tenkt å skifte ut fast tlf og ta 75\75 jeg er fornøyd. Med Altibox

     

    jeg ha Anbefaler Altibox. til venner og familie. Nå har min onkel og hanens familie fått Altibox etter jeg anbefalte de og er fornøyde. Og min farfar og fra mor skal og så få det nå.

×
×
  • Opprett ny...