Gå til innhold

kuytdckgtc

Medlemmer
  • Innlegg

    62
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av kuytdckgtc

  1.  

    Russland er ikke Sovjet.

    Russland er Sovjet i alt annet en navn.

     

    Putin's drøm er å reetablere den gamle Sovjet USSR staten.

    Putin er en fascist diktator som kan sammenlines med Hitler, Mussolini og Franco.

     

    Russlands innenrikspolitikk ligger langt til høyre for de mest radikale høyre partiene i Europa.

    • Russerne ser på seg selv som en suveren rase.
    • Russland ser på seg selv som de som skal "redde" Europa fra sine feilsteg.
    • Russlands ser på Europa som feministisk, og kaller Europa for Gayropa.
    • Ekstrem homo-fobisk.
    • Aksepterer bare tradisjonelle Kristne familie verdier.
    • Ingen talefrihet.
    • Ingen pressefrihet.
    • Ingen politisk frihet.
    • Arresterer og trakasserer politiske motstandere og opsjonelle.
    • Anti feministisk.
    • Rasistisk.
    • Imperialistisk.
    • Fascistisk.
    Ledet av en eneveldene diktator som har satt seg opp leder av Russland for resten av livet.

    Det Russiske nikkedukke parlamentet Duma er besatt av politikere som alle promoterer den samme politikk som de mest ekstreme høyre partiene i Ukraina og Europa.

     

    Russlands politiske struktur og propaganda ligner veldig på Nazi Tyskland i 1930 årene.

     

    Russlands lederskap har gjennom flere år innenlandsk promotert en ensidig politisk dialog som kan sammenliknes med den politiske dialog og uttalelser fra de mest ekstreme høyre partiene i Europa hadde vært den eneste aksepterte dialog i Europa.

     

    Russlands befolkning er like hjernevaset av propaganda nå som under den Sovjetiske fascist kommunismen.

     

     

    Russland har brutt med alle avtaler de har med Ukraina.

    Russland bryter den internasjonale folkeretten de selv har signert.

    Russland vet også dette, ellers så hadde de ikke brukt soldater uten identifikasjoner.

    Russland har invadert en suveren nasjon med løgnaktige begrunnelser da de så at deres nikkedukke som de hadde satt inn som Ukrainas president ble avsatt av sitt eget parlament og sitt eget politiske parti.

     

    Vi så det under Andre Verdenskrig; Stol aldri på en Russisk diktator.

     

    Naive Europeere tror nå på Russlands propaganda på samme måte som folk trodde på Hitlers Nazi propaganda før 1939.

    Vi så de katastrofale konsekvensene den gang. Historien er i ferd med å gjenta seg.

     

     

    Russlands ligger mentalt og i politisk utvikling mer enn femti år bak vesten.

     

    Sovjet-USSR og Russland i dag er; Same Shit, New Wrapping.

     

    Du skriver jo som en gal mann. Du lyver, overdriver og høres ut som en tekst fra Washington DC. Du kjenner i alle fall ikke dagens Russland fra annet enn ekstrempropaganda i dagbladet o.l. Som sagt er USA den eneste og innledende skurken her. USA har rabiate globale ambisjoner. Russland har ikke det.

    • Liker 2
  2. Må bare referere til det gamle jungelordet "Kuk og fitte skal sammen sitte". Om man skal forbli med noen må jo være en helhetsvurdering hvor kuk og fitte inngår som deler av denne. Men passer ikke disse organene sammen for én eller begge parter, og man likevel vil være sammen, må det selvsagt være greit å finne en passende knullepartner eller en serie av slike. Det kan sikker virke opphissende for den inadekvate partneren også.

  3. Russland er ikke Sovjet. De eneste som har brutt folkeretten i Ukraina, og det på særdeles grov og ekkel måte, er USA, som rekrutterte, lærte opp, bevæpnet, betalte og oppmuntret villige og naive pøbler til statskupp mot en valgt president, skyte på politiet først og, etter de siste lekkasjene fra EU's Ashton, også på opprørerne...

     

    Det første USA's kuppmakere gjorde var så å ville forby russisk som offisielt språk i hele Ukraina! USA håpet intenst på, og MÅ kynisk ha regnet med, borgerkrig og titusener av døde ukrainere. Disse ville så deres syke og enorme propagandaapparat bruke mot Russland.

     

    Russland har svart på USA's kriminelle aktiviteter med stor kløkt og visdom. De bør nå hive kuppmakerne og USA ut av hele Ukraina og sikre frie valg der, noe USA med sine brutale pøbler og sitt enorme propagandaapparat vil være en sikker garantist for at ikke kan holdes. The US is nothing but hellraisers worldwide, fanatically driven by power, control and money.

    • Liker 2
  4. Russland er ikke Sovjet. De eneste som har brutt folkeretten, og det på særdeles grov og ekkel måte, er USA, som rekrutterte, lærte opp, bevæpnet, betalte og oppmuntret villige og naive pøbler til statskupp mot en valgt president, skyte på politiet først og, etter de siste lekkasjene fra EU's Ashton, også på opprørerne...

     

    Det første USA's kuppmakere gjorde var så å forby russisk som offisielt språk i hele Ukraina! USA håpet intenst på, og MÅ kynisk ha regnet med, borgerkrig og titusener av døde ukrainere. Disse ville så deres syke og enorme propagandaapparat bruke mot Russland.

     

    Russland har svart på USA's kriminelle aktiviteter med stor kløkt og visdom. De bør nå hive kuppmakerne og USA ut av hele Ukraina og sikre frie valg der, noe USA med sine brutale pøbler og sitt enorme propagandaapparat vil være en sikker garantist for at ikke kan holdes. The US is nothing but hellraisers worldwide, fanatically driven by power, control and money.

  5. Det er riktig at indere har en høy prosent med høyere utdanning. De er til gjengjeld såpass få i totalt antall at de bare i begrenset grad påvirker statistikkene. Det betyr ikke at andre grupper gjør det dårlig.

     

    SSB har ikke publisert statistikken på dette nivået, men tallene finnes. Bryter vi ned på land, og sammenligner for eksempel indere med pakistanere og majoritetsbefolkningen, finner vi følgende: (Etterkommer-befolkningen for alle grupper, altså ikke første generasjons innvandrere, men deres etterkommere)

     

    [table]

    UtdanningIndiaPakistanMajoritet

    Bachelor menn

    26,86%

    20,89%

    21,51%

    Master menn

    19,15%

    11,82%

    8,82%

    Bachelor kvinner

    29,26%

    22,58%

    36,32%

    Master kvinner

    20,95%

    10,52%

    7,37%

    [/table]

     

    Som vi ser, inderne er noen lengder foran. Men på masternivå er faktisk både pakistanske jenter og gutter merkbart foran majoritetsbefolkningen. Unntaket er kvinner med bachelorgrad, der har majoritetsbefolkningen en høyere andel enn selv inderne. Det kan synes å være fordi de indiske tar master istedet for å gi seg etter bachelor.

     

    Kilde: Veien fra utdanning til arbeidsmarked for indiske og pakistanske etterkommere i Norge, Vibeke Puja Ekre. (Link til PDF)

    [/quo

     

    Du skiller ut pakistanere fra andre muslimer. Pakistanere er etniske indere, og ligger derfor selv som muslimer selvsagt milevidt foran andre muslimer. At invaderte og selverklærte fiender tar utdannelse og bor i Norge er uansett både et langsiktig og kortsiktig onde og ikke et gode for samfunnet.

     

    Og når man tar i betraktning den sterke overrepresentasjonen til indere, vietnamesere, kinesere, russere og noen andre utgjør det samlet en sterk påvirkning av tallene.

  6. Norge er forøvrig regnet som det beste demokratiet i verden, med Sverige, Danmark, Island og New Zealand på topp 5,og bare New Zealand, Sveits, Finland og Canada er registrert med stikkordet direkte demokrati.

     

    Dette er konkludert med ut ifra de to Wikipedia artiklene om demokrati indeks på norsk og engelsk. Engelsk har mer oppdatert info, men den norske har lista.

    En irrelevant og overfladisk rangering. Et bilde på nordmenns totale mangel på reell selvfølelse er deres blinde og uanalytiske tro på de av søppel-inn-søppel-ut studiene som måtte passe dem.

    • Liker 2
  7. Er ikke lav fødselsrate temmelig vanlig for lang som Norge kan sammenligne seg med? Jeg ser ikke hva som er så "sensasjonelt" med det.

     

    Jeg er også forsåvidt imponert over at det har gått hele 8 poster og ingen har mast om å stenge grensene og hvordan muslimene kommer til å ta over :p

    Du virker bare ekstremt kortsiktig, smalsporet, kunnskapsløs og stein dum.

  8. Jeg er glad i Norge og flertallet(tror jeg ennå...) av norske kvinner og menn, men verken i de mentalt syke og håpløst dogmatiske norske sosialistene som typisk og primitivt forutsigbart ødelegger alle potensielt produktive samfunnsdiskusjoner i landet eller i deres iherdige arbeid for import av fiendtlige muslimer og disses hatkult Islam.

    • Liker 2
  9. Det er spennende å besøke andre kulturer og samfunn og å få besøk av disse her. Men det er bare kjedelig og nitrist å få disse ramlende inn som liksom "likeverdige" her hjemme. F eks muslimer nekter enhver meningsfull kontakt med omgivelsene verden over, og er naturlig nok generelt verdens kjedeligste mennesker.

     

    "Multikulturelle" samfunn kjennetegnes ved enormt og brutalt fengselsvesen og politi, overfladiske samværsformer og generell og ytterst velbegrunnet utrygghet i hverdagen. Nesten alle land i Amerika er slik. Av verdens 50 voldeligste byer er 47 i Amerika og 3 i Sør-Afrika.

     

    Man kommer mye nærmere og meningsfylt innpå individer i et samfunn med en dominerende kultur, generell samfunnstillit og mennesker som er trygge på sin identitet og sitt hjem. At noen gifter seg med utlendinger er selvsagt noe helt annet, da disse utlendingene da introduseres gjennom en lokal person. Israel og jødene har forstått dette best, der de bare tillater jøder å vandre fritt inn til Israel. Dette er langsiktig og smart, og skaper et samfunn med tillit. De står ikke med munnen bevisstløs åpen og mottar selvsagt ikke slapt tilfeldige og samfunnsnedbrytende muslimer og visse afrikanere som f eks Norge og det suicidale Sverige. Israel vet at muslimsk demografi og allestedsnærværende hverdagstrusler og -vold må holdes ute med jernhånd. Ellers destrueres hele samfunnet over et par generasjoner.

    • Liker 6
×
×
  • Opprett ny...