Gå til innhold

BareBjarne

Medlemmer
  • Innlegg

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av BareBjarne

  1. Brother Ursus skrev:
    1 hour ago, BareBjarne said:

    Nye sesongen av Path of Exile bør få litt oppmerksomhet - massivt, spesielt til sammenligning med D4, også er det selvsagt gratis. Anbefaler alle som er skuffet over Diablo å prøve. Tar litt tid å komme inn i, men når du vel er inne i det, så er det ingen vei tilbake.


    Jeg spilte aldri eneren, til tross for at det er gratis, men mener å huske at oppfølgeren kommer snart, og også er gratis? Er det noe lanseringsvindu?

    PoE 2 skal vel ha lukket beta fra november, spillet slippes nok ikke før utpå 2025 en gang ville jeg tro. Uansett er PoE1 verdt å prøve, de kommer til å fortsette å utvikle det parallelt med PoE2 så mens man venter på ny sesong av PoE2 har man masse nytt innhold i PoE1 og vice verca.
    • Liker 1
  2. Kjøpte denne. Har for tiden en ugunstig situasjon da det gjelder internett hvor huseier lar oss bruke hans internett siden det ikke er opplegg for eget nett i leiligheten vår. Jeg bruker min egen router i repeater mode for å forsterke wifi-signalet fra hans router.

     

    Finner derimot ingen måte å gjøre dette på med Archer C3200. Om noen har noen input her er jeg veldig takknemmelig. Ellers er vel dette et stort minus ved rotueren - en ruter i denne prisklassen burde vel ha en sånn funksjon på lik linje med andre? Gleder meg derimot til å få brukt den når vi flytter til ny leilighet seinere i år.

×
×
  • Opprett ny...