Gå til innhold

treskopus

Medlemmer
  • Innlegg

    166
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av treskopus

  1. Forumet er fylt av bøger som f eks denne th.... eh, duden over her, og andre lignende avatarer på lave nivåer, derfor er det ingen av de jeg er borti som er å finne på steder som her.

     

    Jeg hadde jo vært en av dere jeg og om jeg hadde vært seriøs her inne. Men som noen burde klare å tenke seg til er dette stedet kun et tidsfordriv for meg, så dermed er ikke jeg å regne som lavnivå

     

    Jeg bruker dette stedet når jeg venter på at badet skal bli ledig, eller når jeg håndkletørket håret før jeg skal noe, så det er ikke svæært ofte nei!

    • Liker 1
  2. Jeg har vært vant med at jeg kan dra opp akkurat den fisken jeg peker på når jeg hiver uti snøret, men etter siste duden jeg ****** oppdaget jeg at karma traff meg... Nå har jeg faen ikke rørt en (that way) på faens 76 dager!

     

    Jeg skjønner virkelig ikke greia. Er det jeg som ikke fisker nok, eller er det rett og slett gud som vil stramme meg opp igjen?

  3. Selv mener jeg ikke at jeg er bortskjemt. Det er jo ikke min skyld at noen velger å være svært sjenerøse overfor meg. Men jeg er så heldig at jeg har en mor som liker å overøse meg med ting, det har hun gjort så lenge jeg kan huske. En gang jeg var unge måtte jeg be henne slutte å kjøpe så mye ting til meg, for det overfylte rommet mitt, fikk litt dårlig samvittighet for å si det.

     

    Nå er jeg jo 20 og bor ikke hjemme, men jeg får fortsatt ting av henne, selv om jeg har inntekt. F eks når jeg er hjemom på besøk, eller for å overnatte, så får jeg handle det jeg vil ha uten at hun vil ha penger igjen for det... Hun insiterer også alltid på å betale togbillett og hotell f eks, om vi drar noe sted sammen som inkluderer det. Om jeg spør om å få låne kortet hennes for å gå til massør, f eks, så får jeg det med det samme, og når jeg noen dager senere har spenn til å betale tilbake og kommer med dem, så sier hun at jeg ikke behøver gi de tilbake!

     

    Er jeg liksom bortskjemt bare fordi mamma er snill? Det synes jeg blir feil... Men for å rettferdiggjøre gavmildheten hennes, så tar jeg ofte med en overraskelse til henne når jeg selv er ute å shopper

    • Liker 1
  4. Men som sjåfør har du ansvaret for å takle situasjoner.

     

    Ja, så om du har på en muslim som tilfeldigvis har gjemt en bombe i jakkelommen, så skal du også takle situasjonen som oppstår i det han fyrer den av mens du kjører jevnt i en 80-sone. Da hadde selv jeg kjørt utfor! (Ikke at jeg pleier ta med meg "slike", men man vet jo aldri)

     

    Luktensansen til denne gutten er 7x forsterket, fordi den er overutviklet. Det skjedde grunnet tap av en annen sans jeg ikke vet i farten, men da kompenserer sansene ved å jekke opp luktesansen noen prosent. Veldig uheldig at skjebnen da førte ham sammen med denne jenta akkurat denne dagen, i denne bilen, med han bak rattet. Uflaks, rett og slett

  5. Dette er så dummt at her får du en +1 fra meg. Er lenge sidan eg har ledd så godt.

     

    Kva paragraf 9-1 i vegtrafikklova meiner du er relevant her?

     

    Søke om å få lappen tilbake av særskilte grunner som omstendigheter o.l, vegtrafikkloven gir deg rett til å søke om det. Det heter "søknad om tilbakelevering av førerkort".. mener det er paragraf 9! I hvert fall i nærheten. Gidder ikke bla det fram eller spørre ham...

  6. Hvordan i all verden klarer han å kjøre utfor grunnet at noen har dårlig ånde?

     

    Vel, hvis du hadde vært utsatt for den jenta så hadde du forstått det. Jeg så ikke hendelsen, men han forklarte at stanken bredte seg så kraftig utover kupeen at han fikk sjokk. Det var vel en sjokkreaksjon, antar jeg ? Er forskjellig hvordan man reagerer på ting. Er vel på lik linje som hvis noen skulle ha hoppet på deg bakfra mens du satt fredfullt i ro i en stol.

  7. Nei, jeg kjenner kjerringa fra før, og dette var første gang de møttes. Hun lider av en helt forferdelig ånde, noe han ikke var advart om, så da denne slo imot ham er det ikke rart han krasja. Jeg mener da at hun har skylden for hendelsen, og det faktum at lappen røk med.

     

    Forferdelig urettferdig at hennes manglende interesse for SB12 eller et tannlegebesøk skal gå så hardt utover andre folk... Nå kan jo ikke jeg heller bli kjørt av ham på en stund, og han fungerte jo som en taxi for meg.

    • Liker 1
  8. Hva sa du da du gjorde det slutt, egentlig? "Sorry, men om du fiser i senga mi er du ikke noe for meg. Det er slutt."? og eventuelt, hvordan reagerte han?

     

    Han kjørte på for siste gang idet jeg satt øynene i han og sa klart og tydelig; "det der var dråpen, jeg har nevnt uendelig mange ganger at du ikke har en dritt her å gjøre med slike fraværende manerer. Det er respektløst, det er slutt"

     

    han fikk et litt trist blikk og jeg så tårene kom krypende, men jeg holdt ved min avgjørelse. Men det blikket plager meg litt fortsatt, det var liksom som om hele blikket bare skrek "unnskyld". Uansett har jeg hatt det mye bedre når jeg ble kvitt dette, og jeg kjenner også, føler jeg, at luften i leiligheten er renere. Det går liksom an å puste her uten å kjenne eimer av flatulens. Slikt setter seg faktisk godt i både vegger og møbler.

  9. En kamerat av meg kjørte utfor veien og rant i bilen foran på vei opp igjen, som følge av at ånden til hun som satt på med han stinket så forferdelig da hun åpnet kjeften. Dette hadde ikke skjedd om det ikke var for ånden hennes, han har vært en pålitelig sjåfør i 3 år og så skjer dette som følge av en storm av elendig ånde som ség inn i ansiktet hans.

     

    Men hvor vidt er den faktiske årsaken en begrunnelse for purken til å la ham beholde lappen? Han fikk den beslaglagt, men har nå jf. paragraf 9-1 i vegtrafikkloven, søkt purken om å få den tilbakelevert grunnet omstendighetene. Jeg mener han har en veldig god sak... Hva mener dere? Skal han bare stå på krava og kreve det tilbake?

    • Liker 3
  10. Og i "Helt perfekt" ser man at Thomas spør samboeren sin, når de legger seg, om han kan få dispensasjon til å slippe ut litt oppsamlet gass. I "Solsidan" spør Ove Sundberg om han kan få lov å dra seg en håndjager etter at kona avslår forplayet hans, hvilket betyr at de helt sikkert også opererer med samme forhåndsregler hva gjelder utslipp av gasser. Det er bare Norge som ikke har kommet så langt!

     

    Nordmenn er rett og slett noen griser. Det er dere flotte beviser på.

×
×
  • Opprett ny...