Gå til innhold

Zenyth

Medlemmer
  • Innlegg

    10
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Zenyth

  1. Det skyldes simpelheten at du har et elendig grafikk kort. MX serien generelt er mye bedre på 2D applikasjoner enn 3D applikasjoner. Det kortet du har nå er ikke spesielt mye bedre enn et Geforce 2 ti kort med 64 MB minne. Kjøp deg heller et Radeon 9700 Pro da dette er relativt billig for tiden, så har du også et grafikk kort som vil holde en stund fremover.

  2. Blodhemn: altså, dette spillet er ment å spille i sammarbeid med andre mennesker, iallefall hvis du har tenkt til å gjøre det bra. Det er ikke meningen at man skal soloe gjennom hele saken. Et av momenetene er jo at man skal bli kjent med andre mennesker, planlegge angrep, strategi, forsvar osv. Kom tilbake når du har prøvd det, så kanskje du endrer litt mening. Det eneste som er kjipt med den "sosiale" delen av spillet er at den gjør deg så utrolig hekta, og gjør igjen at du bruker håpløst mye tid på spillet. Men det kan jo være verdt kicket :D

  3. antar at tanksen i det oppdraget jeg spilte var programmert til å holde seg på posisjonen no matter what. Sikkert bare en bagatell uansett.

     

    En ting jeg veldig gjerne skulle likt å se i ofp2 er litt mer realistisk grafikk på trær hus, vegger osv. Det krever sikkert et mye bedre grafikk kort for å gjennomføre, men ville nok også ført spillet en dimensjon videre. Tanken er at når man skyter på et hus med en tank, så vil faktisk hus bli ødelagt i form av at det løsner murbiter fra huset, og raser sammen, eller etterlater seg et stort hull midt i veggen eller lignende. Og at det i tillegg tillater at man kan skyte en gang til på huset for å påføre det mer skade. Slik det er nå, har hvert objekt, hus, trær osv en fuksjon som gjør at de bare kan ødelegges en gang, og det er det hele.

     

    Det ville jo vært mye mer realisisk om man faktisk kunne skyte på en bygning, helt til den var jevnet med bakken. Men som sagt, det krever sikkert en hel del grafikk kraft for å få til..

  4. Ja, rett og slett. Når man skyter med en rifle så vil dette høres relativt godt, med mindre det er andre lyder i nærheten. Men det finnes jo et utall med etaljer som kan/burde forbedres. Det spørs bare om det er verdt å gjøre disse forandringene.

     

    En ting er kanskje at soldater bør kunne plukke med seg mer amunisjon enn de 10 magasinene som soldaten (ikke medics) er laget for å ha. Man kunne f.eks redusere på gå og -løpehastigheten til soldaten dersom han har med seg mer ammunisjon. I ekte krig går det jo faktisk an å ha med seg relativt store mengder ammunisjon, selv om det er mindre praktisk, tyngre osv.

     

    Det er en mengde småting som bør fikses. En av de kanskje mest irriterende tingene jeg har vært borti er i et spill der jeg skulle sprenge en tanks med en satchel charge. Da jeg hadde klart å krype bort til tanksen oppdaget AI'en at jeg var der, og naturlig nok vil tanksen da prøve å drepe meg. Det viste seg imidlertid at jeg var for nærme til at den kunne bruke maskingeværet til å skyte meg. Greit nok. Men en tanks bør vel strengt tatt i det minste kunne kjøre over en person? Det som skjedde var at jeg ble liggende med tanksen rett ved siden av meg uten å gjøre noen ting. Hadde jeg satt sprengladningen og detonert den ville jeg dødd fordi jeg var altfor nærme. Hvis jeg hadde plassert den, deretter prøvd å snike meg bort, så ville tanksen kunne skyte meg med maskingeværet før jeg var langt nok borte til å detonere ladningen. Det er ikke det at jeg hadde lyst til å dø fortere, men det blir jo litt for dumt at en tanks ikke klarer å drepe en mann. Jeg har opplevd det en mengde ganger at tanksen bare blir stående rett ved siden av deg. Det kan jo være en smule irriterende etter hvert.

     

    Orker ikke skrive om flere mangler for det finnes ubeskrivelig mange. Men tross for dette er jo ofp det desidert beste spillet som noen gang er utgitt. Selv etter å ha sett HL2 videoen er jeg fremdeles sikker i min mening. Det finnes etter min mening ikke noe mer realistisk spill enn ofp. og Marek Spanel er nok ikke helt dum. Så jeg tror vi kommer til å få se et enda bedre spill i ofp2 (i forhold til hva konkurentene kan tilby vel og merke). Nå er det vel egentlig bare å smøre seg med tålmodighet =)

  5. Jeg har egentlig litt erfaring med at soldater på lang avstand ikke er så bra med tanke på AI de heller. Den beste rekkevidden er vel etter min mening mellom ca 50 og tippe 300?

     

    Et av problemene med soldater på langt hold er at sett at de står i 2 grupper, og disse 2 gruppene er adskilt med en avstand på f.eks 200 meter, og du igjen er ca 3-400 meter fra disse igjen, så vil ikke sistnevnte gruppe merke at du begynner å skyte på den første gruppen. Dette er jo noe som bør være synlig fra en avstand på 200 meter. Det er kanskje litt forskjellig i Campaigns, men uansett... :)

×
×
  • Opprett ny...