Gå til innhold

eXalpha

Banned
  • Innlegg

    289
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av eXalpha

  1.  

    Jesus har blitt gjenfødt i Russland og har 5000 troende kristne som følger ham.

     

    Ifølge bibelen: The Resurrection of Jesus is the Christian belief that Jesus Christ miraculously returned to life on the Sunday following the Friday on which he was executed by crucifixion. It is the central tenet of Christian faith and theology and part of the Nicene Creed: "On the third day he rose again in accordance with the Scriptures".

     

    Kilde: http://en.wikipedia.org/wiki/Resurrection_of_Jesus

     

     

  2.  

     

     

    Jeg forstår ikke hvorfor dere syter på norske statsborgere. Det største problemet er ikke norske statsborgere hos NAV. Faktisk så blir 90% av norske statsborgere behandlet som dritt hos NAV.

     

    98% av uføretrygde kommer fra utlandet. Det er ikke norske statsborgere som er problemet. Skjønner ikke engang at dere gidder å klage over ungdommer hos NAV når det største problemet er utenlandske statsborgere som stjeler skattepengene våre. Mangler dere intelligens eller er dere bare hjerneskadet hele gjengen?? Dere sitter på nettet og diskuterer og diskuterer. På tide med handling og demonstrasjon ute i gatene. Eller skal dere være pyser og fortsette å diskutere som idioter. Mennesker som kun snakker og viser ingen handling. Jævla pyser. Ikke rart norske kvinner ikke liker norske menn. Dere er pyser hele gjengen og må dra helt til Asia for å få dere fitter.

     

    http://www.aftenposten.no/nyheter/iriks/Nav-er-lei-av-EOS-borgere-som-drar-hjem-straks-ledighetstrygden-er-sikret-7462761.html#.UvYZTLTZ6wQ

     

    Ikke imponert.

     

     

    Vel! Jeg må jammen si at den eneste nordmannen som hadde mot og baller var Anders Behring Breivik. Resten av dere er pyser som bare sitter hjemme og diskuterer uten å vise handling.

     

    Norge/Nav er Europas trygdekontor: Ikke noe problem. Vi skylder på ungdommen.

     

    Norge/Nav gir utenlandske kriminelle full uføretrygd og sosialt støtte: Ikke noe problem, vi fortsetter å skylde på ungdommene.

     

    Norge/NAV gir utenlandske voldtekstmenn og menneskehandlere full uføre og sosialt støtte: Ikke noe problem, vi forsetter å skylde på ungdommene for at de er late

     

    99% av uføretrygd går til statsborgere uten norsk pass: Ikke noe problem, det er ungdommenes feil for de er late og sløser bort skattepengene våre.

     

    Norske menn er tapere som kjøper sex av utenlandske prostituerte og støtter menneskehandel kriminalitet. Norske menn klarer ikke å sjekke opp damer og derfor må kjøper de sex. Norske menn er pyser og derfor viser de ingen handling og diskuterer mer uten å vise handling.

     

    Norske menn = Losers

    Norske menn = Pussy, reddharer

    Norske menn = viser ingen handling, men diskuterer og diskuterer uten fremgang og progresjon

    Norske menn = Ikke attraktiv og må kjøpe sex av utenlandske prostituerte i Norge

     

     

    Du er veldig tøff bak tastaturet ditt :)

     

     

     

    Hmm over flere millioner mennesker på diskusjon.no! Mange er imot samfunnet og mener at det er mye feil i samfunnet, men ingen viser handling. Er det bevis på at norske menn er reddharer? Jeg begynner å tro det også. Ingen nordmenn som tør å demonstrere ute i gatene.

     

    Bare muslimer demonstrerer.

    http://www.youtube.com/watch?v=Lk5IJcs7Tr8

     

    Jeg er stolt av å være muslim. Allahu Akbar Allahu Akbar Allahu Akbar. Ihvertfall viser vi handling og snakker ikke hele dagen lang som kristne mennesker.

     

    Til og med norske kvinner har mer baller og mot enn norske menn. Opp gjennom årene har jeg sett mer norske kvinner som demonstrerer for sin rett i Oslo enn det norske menn gjør.

  3. Jeg forstår ikke hvorfor dere syter på norske statsborgere. Det største problemet er ikke norske statsborgere hos NAV. Faktisk så blir 90% av norske statsborgere behandlet som dritt hos NAV.

     

    98% av uføretrygde kommer fra utlandet. Det er ikke norske statsborgere som er problemet. Skjønner ikke engang at dere gidder å klage over ungdommer hos NAV når det største problemet er utenlandske statsborgere som stjeler skattepengene våre. Mangler dere intelligens eller er dere bare hjerneskadet hele gjengen?? Dere sitter på nettet og diskuterer og diskuterer. På tide med handling og demonstrasjon ute i gatene. Eller skal dere være pyser og fortsette å diskutere som idioter. Mennesker som kun snakker og viser ingen handling. Jævla pyser. Ikke rart norske kvinner ikke liker norske menn. Dere er pyser hele gjengen og må dra helt til Asia for å få dere fitter.

     

    http://www.aftenposten.no/nyheter/iriks/Nav-er-lei-av-EOS-borgere-som-drar-hjem-straks-ledighetstrygden-er-sikret-7462761.html#.UvYZTLTZ6wQ

  4. Ifølge den vatikanske paven så var internett laget av gud.

    http://abcnews.go.com/Health/wireStory/pope-internet-gift-god-dialogue-21633850

     

    ALLAHU AKBAR må deres falske religion dø ut snart. Det finnes kun en sann religion og det er ISLAM. Lenge leve ISLAM! Teknologi er ikke guds GAVE. GUD sin gave er religion. FALSK religion må dø ut Allahu AKBAR. Kristendommen er falsk religion Allahu Akbar.

  5. Hva er planen?

     

    Skal dere flytte sammen og få barn?

    Trenger hun bare et sted for å bo?

    Hvor lenge kommer dere til å være sammen?

    Har hun planer om å kjøpe sin egen bolig? Så hun flytter inn til deg for å spare penger?

     

    Jeg ville bare flyttet sammen med jenta hvis jeg er sikker på at forholdet kommer til å vare over 10 år og vi får barn sammen. Hvis hun er en freelancer som bare trenger et sted å bo også forlate deg senere så er det ikke noe vits å flytte sammen. Tenk nøye over dette!

    • Liker 2
  6. Det jeg er lei av er at jeg ikke finner noen spill som fenger meg lenger.. Jeg er lei av FPS-spill hvor det bare går i å drepe og få høyest score, teammodellene er det ingen som bryr seg om lenger..

     

    Gi meg ett spill med utfordring.

    Dog gleder jeg meg til watch dogs!

     

    Caesar 3 er ganske bra spill å spille.

  7. Hvis gud finnes. Hvorfor er det kun mennesker som ber til gud? Hvorfor ber ikke alle disse andre dyrene gud.

     

    For eksempel apen og gorillaer burde be til gud. Disse 2 artene er intelligente og 90% lik mennesker. Allikevel ber de ikke gud, men foretrekker å knuse nøtter med steiner. De klarer å skrelle og spise bananer og åpne kokosnøtter med steinalder redskaper. Så hvorfor ber de ikke til gud?

     

    Hvis gud finnes så burde alle skapninger ha fått sitt eget bibel eller koran i sitt eget språk. Siden det var gud som gav bibelen og koranen til mennesket, men ikke til dyrene. Enda et bevis på at gud er menneskapt siden det ser ut til at ingen andre dyrearter på jorden bøyer seg og ber til himmelen.

  8. Tenk på alle de norske og amerikanske soldater i Afrika som slakter uskyldige afrikanere for natur ressurser.

    Vi har ikke demokrati i Norge. Indirekte demokrati er falsk demokrati.

     

    Tenk på alt søplet fra Norge som fraktes til Africa for å drepe Afrikanske barn. Grunnen til at Afrikanerne ikke klare å dyrke mat på jorden sin skyldes vestlig forsøpling fra Norge.

     

    Her funker relasjonen mellom Norge og Afrika

     

    1. Norge gir penger til korrupte ledere i Afrika

    2. Disse lederne lar Staten Norge kaste søppel i Afrika for å drepe Afrikansk befolkning

     

    Du finner norsk søppel på 03:22

  9. oljepenger sløses bort i utlandet

    http://www.aftenposten.no/okonomi/Oljefondet-skal-investere-mer-i-Afrika-7276198.html#.UtblHrTuYYs

     

    http://www.ba.no/nyheter/irix/article6727828.ece

     

    http://www.nationen.no/tunmedia/norske-oljepenger-til-beryktet-palmeoljegigant/

     

    http://www.na24.no/arkiv/naeringsliv/article1469578.ece

     

    http://www.bistandsaktuelt.no/nyheter-og-reportasjer/arkiv-nyheter-og-reportasjer/invester-oljepengene-i-utvikling

     

    Ca 10 milliarder blir brukt i Norge. Resten sløses bort i utlandet og dårlige investeringer.

    Tenk hvor godt befolkningen ville fått bruk for oljepengene. Lønnsøkninger til lærene for eksempel, men nei da. Ikke mer politi i gatene og ingen lønnøkning til lærere og dere lurer på hvorfor landet går i dass. For å være helt ærlig. Vi burde rett og slett få gratis transport og gratis skolemat på skolen. Verdens rikeste land, men de oppfører seg som drittsekker. Kan ihvertfall fjerne NRK lisensen framfor å sløse bort penger i utlandet.

  10. Nettby.no var en populær gratis dating side helt til den ble lagt ned. Ingen bruker myspace lenger, og møteplassen var faktisk gratis før i tiden. Facebook er jo for oldinger nå og ingen bruker facebook til å sjekke opp damer lenger.

     

    Jeg bruker vanligvis http://vietsingle.vietfun.com/index.php?l=1&u=1&new=1&k=1&h=&d=&a=

    til å sjekke opp utenlandske damer når jeg skal på ferie :-)!

     

    Også bruker jeg en russisk side til å sjekke opp russiske damer. Norske dating sider gidder jeg ikke å bruke fordi det koster penger :D

     

    Sjekker også tyske damer fra tyske dating sider også. Koster noen hundrelapper på å fly fram og tilbake da, men pytt pytt. Det er verdt det.

  11. Jenter har forskjellige smak. Her på Lindeberg i Oslo har alle norske jenter svarte mannlige kjærester. På Furuset i Oslo har nesten alle norske jenter pakistanske kjærester.

     

    Hvis du bor utenfor Oslo så da forstår jeg deg godt. Norske jenter i bygdene holder seg langt unna utlendinger etter min erfaring, men jentene i storbyene er mer åpne. Spesielt i Oslo blir jeg sjekket opp av norske jenter hver gang ute på byen. Jeg prøver ikke engang å få meg et one night stand.

    • Liker 1
  12. Kongo ligger i Afrika. Afrika er et land med borgerkrig. Hva pokker dere forventer dere av rettsalen?

     

    Hele sør Afrika kriger med hverandre. Den eneste delen som ikke er i krig er Nord Africa hvor alle de rike hvite lever i fred. For å oppsummere.

     

    Sør Afrika --> Borgerkrig

    Nord AFrika --> Rike hvite mennesker lever der, ingen borgerkrig

     

    Congo ligger i sør Afrika. Det er ikke forskjellsbehandling i retten der.

     

    Dere får være glad denne norske fyren i fengsel enda ikke er død.

    http://www.liveleak.com/view?i=450_1388507422

     

    Han er sannligvis en hemmelig agent eller hemmelig soldat på hemmelig oppdrag i Kongo. For dette er aller første gang staten prøver å redde en norsk borger i utlandet. Staten bryr seg ikke om borgere som er fengslet i Kina, Vietnam, Korea, Amerika, Russland osv. Eller så kjenner denne norske fyren som sitter i fengsel i Kongo en eller annen politiker i blå regjering for rød regjering gav dritten i han.

  13. USA er nå en totalitær politistat, hvor politiet stort sett gjør som de vil., med regjeringens velsignelse.

    Dette totalitære systemet er nå i ferd med å bli innført i Norge og resten av verden også.

    Jeg har prøvd å advare mot det som er i ferd med å skje siden jeg kom til dette forumet, men ennå tror alle at dette er bare "konspirasjonsteorier"

     

    Folk flest i USA er som folk flest i Norge, de er som bevisstløse zombier som tilber "myndighetene" uansett hva de gjør,så lenge de selv blir foret med "brød og sirkus" Og dermed underkaster de seg villig myndighetenes hjernevasking og kontroll.

     

     

    Selvfølgelig. Staten jobber for seg selv. Politiet og militæret jobber for staten på bekostning av folkets skattepenger. Når det er folkedemonstrasjon ute i gatene kommer staten til å bruke politi og militært makt og banke ihjel den norske befolkningen.

     

    Når helvete bryter løs så kommer militæret og politiet til å beskytte politikerne med befolkningens skattepenger. Bare vent og se. Militæret og politiet er dumme sauer. De følger kun ordre og de driter i om de dreper sine egne familier og slektninger.

     

    http://www.liveleak.com/view?i=a31_1389394895

  14. Og hvorfor skal den norske studenten få hjelp av den norske staten og politikerne? For det første er gutten en student og studenter er da ikke viktige.

     

    For å få hjelp av den norske staten må du ha følgende rang!

     

    1. Spion/hemmelig agent

    2. Politikere

    3. Kongefamilien

    4. Adelen [De rike menn]

    5. Kjendiser/musikere/idrettsutøvere

    6. Militære personell

     

    En vanlig borger som blir fengslet i utlandet. Det bryr ikke staten seg om. Til alle dere som sier at studenten i USA var voldelig. Fyren var da pokkker ikke voldelig ifølge bevis videoen.

     

    • Liker 3
  15. Denne utlendingen kommer til å få toppkarakter på null komma niks!

    http://www.aftenposten.no/amagasinet/--Denne-gutten-skal-bli-Norges-forste-somaliske-direktor-7427207.html#.UtEGP7R5H3s

     

    Utlending uten norsk kunnskaper: 3 år privatskole = studiekompetanse med toppkarakterer.

    Norske statsborgere: 7 år barneskole, 3 år ungdomskole, 3 år videregående = dårlige karakterer fra offentlig skoler.

     

    Hvis de offentlige skoler ikke klarer å gi gode karakterer. Send barna inn på privatskoler. De har karakter garanti. Høyere karakterer eller penger tilbake.

  16. Privatskole = Automatisk gode karakterer?

     

    http://www.aftenposten.no/amagasinet/--Denne-gutten-skal-bli-Norges-forste-somaliske-direktor-7427207.html#.UtB4vrR5H3s

     

    Fordi på offentlige skoler må man ta prøver + prøver + prøver + prøver, innleveringer + innleveringer + masse innleveringer av oppgaver og lekser. Også måtte man ha mange toppkarakterer på alle prøver for å oppnå toppkarakterer. Hvordan funker dette i det private skole markedet?

     

    De har ikke prøver og innleveringer i privatskoler? Bare kun eksamen?

     

    Offentlig skole: 5, 5, 5, 4, 4, 3 = karakter 3

    Privat skole: Bekjentskap og penger = karakter 5-6?

     

    Rikmannen i aftenposten skryter av innvandrere som ikke kan norsk, mens alle innvandrere som født og oppvokst i Norge er dumme? Litt dårlig norsk logikk på sitt beste her.

  17. Ikke rart utdanningen i Norge er middelnådig. Skole biblioteket er bare åpen fra 09:00 til 14:00. Bibliotek er et sted for å lære seg kunnskap, men allikevel bryr de seg ikke en dritt om elevene. Jeg ønsket alltid at jeg kunne sitte på biblioteket fra 1 - 10 klasse + VGS 3 år og lese bøker på skole biblioteket. Det er rolig og stille i biblioteket.

     

    Deichman biblioteket og mange andre bibliotek stenger også tidlig. Eneste som holder åpent fra 08:00 - 21:00 er universitets og høyskole bibliotekene. Dette er stort tegn på at politikerne ikke bryr seg en dritt om elever som ønsker å sitte på bibliotek for å innta seg kunnskap. 1-10 + videregående elevene er ikke viktig. Derfor stenger biblioteket tidlig. Også sitter politikerne der og klager på elendig pisa resultater når biblioteket ikke er åpent fra 08:00 - 21:00. For de fleste elevener. For en gjeng med idioter.

×
×
  • Opprett ny...