Gå til innhold

maxpower

Medlemmer
  • Innlegg

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av maxpower

  1. Prøver meg her, da det var lite svar å få på vannkjølings-forumet...

     

    Har et hjemmesnekret vannkjølingssystem med en Eheim 1048 pumpe og et relèkit fra Microplex som slår på pumpa automatisk. Pumpa står nederst i kabinettet ca.5-10cm fra hovedkortet. Det hele funker bra, men har merket at jeg får støy på lydutgangene (både analog/optisk) fra mitt Asus P4B-533E hovedkort. Noen som har vært borti lignende, og har tips til hvordan dette evt kan løses?

  2. Har et hjemmesnekret vannkjølingssystem med en Eheim 1048 pumpe og et relèkit fra Microplex som slår på pumpa automatisk. Det hele funker bra, men har merket at jeg får støy på den optiske lydutgangen fra mitt Asus P4B-533E hovedkort. Vanlig analog utgang ser ut til å være upåvirket - kun den optiske. Noen som har vært borti lignende?

  3. Det man også kan lese her er at "heater-cores" fra gamle varmeapparater i biler er helt overlegne de svinedyre kit-radiatorene!

     

    Så dersom man har tid og plass og litt evne til å mekke så kan man få en meget bra kjøleeffekt for lite peng...

  4. Sant nok... noterte meg at de ikke tok hensyn til romtemperaturen..

     

    Men likevel, etter dine korrigeringer er jo fortsatt den MC1 blokka helt suveren... Langt bedre resultat enn f.eks Magnum som kom fikk toppkarakter i testen på denne siden.

     

    Noen som har erfaringer med denne? Og evt. om den kan fås med 1/2'' tilkobling...? På websiden står de kun med 8mm hurtigkobling.

     

    Prisen er forøvrig 79,50€ inkl.fester

  5. Er det noen som har kjøpt den "Icebear-Systems MC1" blokka? Ser jo veldig lovende ut. Har vunnet mange tester...

     

    Er i utgangspunktet skeptisk til det som ser ut til å være veldig spinkle diametere på slangekoblingene, men det ser ikke ut til å ha noe å si for ytelsen...

     

    Noen som har erfaringer med de "hurtigkoblingene" som de bruker?

     

    Stian

×
×
  • Opprett ny...