Gå til innhold

Modeselector

Medlemmer
  • Innlegg

    9
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Modeselector

  1. Hei jeg har et lite!! problem med Imessage på min "tidligere" iphone 4s

    Mobilen min ble ødelagt og jeg kjøpte meg ny android mobil og byttet operatør..men har samme nummer.

     

    Problemet mitt er at jeg mottar ikke meldinger (sms..mms) fra folk som har iphone, og som sender meldinger fra imessage. Jeg har også en ipod touch som er koblet til samme konto. men meldingene kommer ikke dit!..

     

    Hva må jeg gjøre for å få den Jæ***!!! imessagen logget av slik at jeg igjen får alle meldinger??

  2. Da var tiden inne for å kjøpe seg nytt skjermkort (Bf4 er synderen)

    Etter å ha hakket meg i bf4 noen timer innser jeg at kaaansje det er på tide å kjøpe nytt skjermkort.

    Jeg har nå Et MSI GTX 560ti Twin frozr II på 1gb. Ellers er pcen god nok med I7 prosessor og 8 gb ram. Plass er heller ikke et problem..

     

    Jeg har et budsjett på ca 2500 kr.

     

    Hva skal jeg velge? Jeg har funnet ut at jeg vil ha kort fra Gigabyte (windforce 3x) Likte kjøleren på den. MEN så er det om jeg skal velge Amd eller Nvidia?

     

    -Hva ville dere ha valgt Amd eller nvidia?

     

    - Hvis jeg velger amd kort, faller det på gigabyte R9 280x 3gb

     

    - Hvis det blir kort fra nvidia har jeg gigabyte gtx 760 2gb eller gigabyte gtx 770 2gb Men det er litt over budsjett.

     

    - Jeg var egentlig litt usikker, har ikke fulgt så mye med i timene når det gjelder skjermkort i det siste. Så hva burde jeg velge?.

     

    Jeg tar gjerne imot tips på andre kort og produsenter bare de ikke koster mere enn 2500 kr, og holder noen år fremmover.

  3. ok takk for tipsene :) Er vell bare å hive seg uti da når jeg kommer hjem..

     

    Du kan jo gjerne prøve Ubuntu. Det koster deg ikke noe annet enn båndbredde og litt tid.

     

    Tror nok at hvis du får innloggingsproblemer at du må velge "Unity 2D" eller hva det nå heter om skjermkortet ikke klarer kravene for å kjøre full Unity oppsett. En vanlig feil er at du bare får bakgrunnsbildet uten at menyene laster. Da er det 3D driveren som ikke fungerer optimalt.

     

    Alternativet er Xubuntu eller evnt. en eldre versjon av Ubuntu (10.04 LTS for eksempel) som ikke kjører Unity og krever 3D-akselerasjon.

     

     

    Men som sagt er det jo bare å prøve :)

     

    edit: under innstallasjonen velger du om du vil erstatte alt på disken eller bare legge til Ubuntu som en dual-boot option. Skal være ganske selvforklarende.

  4. Pc`en jeg tenkte jeg skulle bruke er en gammel skole pc. Det er en Packard bell Easynote R1050 med en intel celeron M prosessor på 1.50GHz og den har 448mb ram, Rammen kan jeg oppgradere til 1gb hvis jeg roter litt i skuffene hjemme.

    Så det er altså ikke en muskelbunt av en maskin dette her.. Så jeg er egentlig ikke så redd om den sku nu bli ødelagt pga prosjektet mitt :p

     

    Angående Dualboot.. Er det ikke mulig/Enklere å bare ha linux som eneste operativ system? (Har lyst å reformatere hele harddisken, slik at det bare er linux på den)

     

    En annen ting, hvis ikke ubuntu ikke er den beste (distroen??) for en gammel bærbar. Hva bør jeg bruke da som er enkel for en nybegynner,og stabil:P

  5.  

    Jeg har en gammel hulk av en bærbar pc som jeg ikke bruker mere, og jeg tenkte at kanskje jeg skulle prøve og installere Ubuntu (11.10?) på den bare for å teste ut.. Men jeg trenger litt hjelp...

     

     

    1: Jeg tenkte å buke pcen som en surfe pc, og til musikk/film avspilling og sånt.. ikke noe spill eller noe kontor maskin.. Er ubuntu 11,10 den rette for meg? har forstått at det er vell den som er lettest å begynne med.

     

    2: Den gamle hulken av en pc jeg hadde tenkt til dette prosjektet er en gaaaamel hulk! (tror det står en celeron prosessor i den) Så jeg lurer på Er ubuntu et lettdrevet system? vil pcen bli kjappere (står xp på den nå)

     

    3: Hvordan innstalere Ubuntu? Jeg har mest lyst å avinnstallere windows på den å bare kjøre linux, Så hva bør jeg gjøre??

     

     

    Hvis det finnes et Linux hode her som føler seg kompis nok til å hjelpe meg så hadde jeg tatt hjelpa med stor takk :)

  6. Min første Mobil var en Motorola Microtac (http://wifizone.de/contrexx/images/content/motorola_microtac.jpg) et beist av en mobil med ekstra stort batteri.

     

    Den mobilen jeg digget mest i min oppvekst er siemens M55 (http://st2.gsmarena.com/vv/bigpic/sim55.gif) Denne mobilen syntes jeg var genial, mest pågrunn av at den hadde lysdioder på siden av mobilen som viste om det va kommet en melding eller om noen hadde ringt. slik at man slapp ta opp mobilen å trykke på en knapp for å se om det var skjedd noe dær... Savner egentlig den funksjonen på dagens mobiler...

  7.  

    Jeg er på jakt etter gode spill for 2 player spilling på en skjerm til PS3. Ikke noe bilspill eller tunge skytespill eller rene barnespill. men spill som er artige og lett å mestre.. Jeg har tenkt på Ratchet & Clank: All 4 One, men er litt usikker.

     

    Jeg trenger tips om spill som er Gode og artige å spille 2 player på. Noen som kan hjelpe meg her?

×
×
  • Opprett ny...